visi vieglie ceļi ved uz elli

Vai var teikt, ka "visi vieglie ceļi ved uz elli"? Un attiecināt to arī, teiksim, uz vēlmi pēc sadzīviska komforta utml. Jo kā zināms dvorņaškas ir pulka veselīgākas par sugas suņiem. Bet komfortā cilvēks apslinksts, apresno, samazinās imunitāte utt. Bet piespiežot sevi kāpt ārā no komforta zonas, teikim, ziemā iet peldēties kopā ar roņiem, notiek tieši pretējs process un cilvēka dzīves kvalitāte aug

zmejs  ĒRTI IR DAUDZ KO DARĪT, JA ESI LABI IEKĀRTOJIES.

zmejs  Mēs visi esam īpaši, un ērti iekārtojamies visi.

Liga2  redz cik labi tam sievietem LV nepartraukti dzivo komforta zona , nabaga viriesiem jaiet medibas lai sieviete varetu lakot nagus. jums pasiem neliekas ka vajadzetu nokapt no olimpa kalna un paskatities apkart realitate. pec manam domam tas jusu viriesu sovinisms ir novecojis. musdienas lielakai dalai neskatoties uz dzimumu nakas stradat diezgan smagi lai varetu nodrosinat so komforta zonu protams prasibas bus ari dazadas ja vienam komforts ir divans, tv alins tad citam tas bus celojumi, sporta zale, skaistuma saloni, iepirksanas, koncerti,utt.

neko  Bet man likās, ka vīrieša komforta zona ir mežā medījot...

av2  2/3 no "gudrajiem " teicieniem ir absaluutaas mullkkiibas! Un ssis , par to "konforta zonu", ir viens no tiem !Iekaapjot *uudaa, vareesi vairaak paveikt?? Tak nee, pat tuvu ne tam.

piladzoga  Aug tā kvalitāte vai krīt ..beigu galā tik un tā nomirsim un ellē nonāksim.
Esmu peldējusies ziemas laikā ,ne jau publiski kameru un fotogrāfu priekšā,bet vnk tāpat aizgājusi tālāk no centra un izpeldējusies,ja pierod NAV nekāda diskomforta,vienīgi , ja kāds muļķis no kāpas blenž:D

Floriana  Ja tiešām tā būtu, ellē sen vairs nebūtu vietas.

Saara  nelasot komentārus-jā! elementārs dabas likums, elementārdaļiņa atdodot enerģiju, pāriet zemākā orbitālā stāvoklī
un šie cilvēki, kuri ērti iekārtojušies nemīlama partnera azotē...nav nevienam no malas vajadzīgi, ja nu vienīgi pirmā afekta momentā, bet nu ne jau iesūnojušā fiz. u. gar. agregātstāvoklī

JurisK  Evoluucija iet vieglaakaas pretestiibas celju - ar mazaakiem teerinjiem labaaks rezultaats. Jo mazaak teereet, jo vairaak paliek. Jaa, varbuut liels paarpalikums rada neveseliigas tieksmes un ved uz ´´elli´´:)

Geisha  Man patīk ka vīrietis ir tas kurš iet dzīvē pa priekšu - rauj kokus ar visām saknēm, gāž kalnus, medī bizonus, sargā alu, bet man aiz viņa spalvainās muguras ir droši un labi. Tā ka vīri - lūdzu uz priekšu! Negribu koferi bez roktura.

lapukoks  ...) ilgstošs nemainīgs komforts rada atkarību.
...) dabā viss ir mijiedarbībā (vasara-ziema, diena-nakts, gaisma-tumsa... Tāpatās arī cilvēkam (darbs-atpūta, miegs-nomoda, ieelpa- izelpa, izsalkums-sāta sajūta utt.) Šāds cikliskums acīmredzot ir dzīvības pamatā. Ja cilvēks apzināti var atstāt savu komforta zonu lai strādātu, norūdītos, kļūtu stiprāks, tas liecina par raksturu, gribasspēku, mērķtiecību. Ja cilvēks ieciklējas kādā no fāzēm, tātad izkrīt no dzīvības ritma, pēc laiciņa iestāsies enerģijas izsīkums.

Kurts69  Viens visu dzīvi pārvar grūtības un cīnās, bet cits viegli un nepiepūloties dzīvo laimīgi. Katram savs liktenis, bet svarīgi saprast kas esi un ko gribi. Nav vērts pašam sev čakarēt smadzenes, jo būs gana daudz apkārtējo, kas to darīs dienu un nakti.
Pārāk intensīvi sevi izdzenot arī imunitāte kritīsies, tāpat kā dažam āliņģī arī nebūtu ko meklēt. Un ne jau viena reize vai daži mēneši kaut ko mainīs. Ja tiešām ir vēlme spert kvalitatīvu soli, tad jāmaina dzīvesveids. Bet citādi tik tāda Jaungada apņemšanās vien sanāks, kas apmēram pēc mēneša jau būs aizmirsta.

Lovetta  Tu to par sevi? Jo nesen, kādu strēķīti atpakaļ teici, ka esi paslinks.... Ka tev ir labi,kā ir un tu neredzi iemeslu censties pēc kkā vairāk. Vai tagad kkas tavā domāšanā ir mainjijies?

zmejs  Viss šajā dzīvē mainās - pat bezcerīgākie gadījumi, nonākot līdz bezdibeņa malai, iekrīt tajā, vai mainās. Nav citu alternatīvu, kas mainīsies- tas pastāvēs. Cilvēks ir būtne ar apbrīnojamu gribasspēku, vajag tikai apstākļus, lai mainītos.

Epifanija  mazkustīgums tiešām ved uz elli, sāc palikt vecs..

Rondijs  Tā var teikt, un tur ir taisnība, bet attiecināt to teicienu uz ziemas peldēšanu vai jebkādu citu sevis spīdzināšanas veidu gan nebūs pareizi. Tā tas nav domāts un tā nav jāuztver. Tas, ka kaut ko darot tev ir grūti, nebūt nenozīmē ka tas ir pareizais ceļš. Tas tik pat labi var nozīmēt, ka tu neproti izdarīt secinājumus, mācīties, un triecies ar pieri sienā, kamēr durvis ir turpat blakus. Pareizi būs tad, kad ir grūti, un piepūles virziens ir īstais. Tā kā- nav viss tik vienkārši.. arī maratonu skrējējiem ar laiku nodilst kājas. Bet teiciena būtība tomēr ir cita - lai tu neiekrīti lamatās, meklējot vieglu dzīvi.

miglainaa_plava  Ja arī mežā zvēri ir veselīgāki, tad dzīves ilgums civilizācijā dzīvojošiem ir ilgāks un dzīves kvalitāte augstāka. Tā ka izvēlaties....
Agrāko laiku cilvēki līdz 40 gados retais izvilka, bet tagad pats labums un sākas otrā jaunība. Arī bauda dzīvot ir lielāka - čīkstiet kā gribiet, bet tik viegla dzīve cilvēkiem (mūsu reģionā) vēl nav bijusi nekad. Kaut arī tie slavenie stāsti - piedzemdēja un turpināja sienu pļaut... Bet mūsdienās reti kura var normāli piedzemdēt. Bet atkal - cik to zīdaiņu nomira!

Labrador  Latvijaa visai reti bleediigi cilveeki nonaak smagaa situaacijaas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu