Nerealniks

Kas te notiek?tas pats kas visur?ieskrien.uzdrukaa vestuli no trim vaardiem..skrien talaak..un tu kaa mulkis gaidi atbildi..tad peec divam dienaam pienaak atbikde..bet es jau aizmirsis par jo runaajaam..murgs kautkaads...sievieteem veel trakaak esot..ja bilde profilaa.un gliita bilde.patieshaam gliita..uzsveru veelreiz gliita..divsimt veestules pa dienu.nereali atbildeet..ja babulja bilde taadai var rakstiit..iespeeja sanemt atbildi..konkurence izkroplojusi oho tirgu...redzeeju nesen kaa kaadi divdesmit zvirbulji dzenaaja pa trotuaaru palielu maizes gabalu..seit liidziigi..visi tie ar seekliniekiem gruustiidamies raksta zubiiteem😁

Rouzita  Problēmas parasti ir tiem/tām, kuri/kuras nespēj saskaņot savas vēlmes ar iespējām. Kādu brīdi jāpašūpojas, taustot šīs robežas, un beigās tomēr kādā grozā jāiekrīt :)

Magnolija  Paldies autoram tekstu...izsmējos no sirds, labais! Nabaga vīrieši....

Liga2  vienmer visos laikos ir bijusas un bus sievietes kas pirmkart velas materiali nodrosinatus viriesus kuri velesies apdavinat, un laulibu gadijuma nodrosinas so sieviesu labklajibu. ta tam bus but kamer pastaves si pasaule.problemmmas rodas kad sieviete diemel paliek vecaka un nevalas nolaist so latinu jo diemzel uz apvarsna paradas jauna medniecu paaudze ar kuram nu nekadi neizdodas konkuret. arejam izskatam ir loti liela nozime domaju ka abiem dimumiem, domaju ka cilveki melo sakot ka ta tas nav.

Rouzita  Prātam ar ir liela nozīme.. sevišķi aprēķina attiecībās :D

Kurts69  skaidrs ka ja grib atbildi, tad no pelēkās masas kaut kā jāatšķiras. Uztaisīt aktuālu profilu nav grūti. Ja nav slinkums. Jautājums ir - ko tālāk?

senga  Vai tikai vērtā pēc vizuālas bildes???Muļķības,katram savas iespējas,vēlmes...aiz ko aizķerties...

edding  Man kaut kā šķiet, ka tev nav 46, bet gan 56. Un esi 3 x zonā pabijis.

adamsone  Pareizi, eding. Tas ir cietumnieks. Joprojām. Un viņam nav pat lisapēds, nerunājot par opeli.
Nāves garlaicība......

minnijai  Ja izcili glītas ir retums, tad ziniet, draugii mīļie... paskatieties vienreiz paši uz sevi.
Esmu sapratusi, ka tam, kuram, anketā nav profila bilde, vai seju tajā nevar redzēt - Tāpat ir labāk, un tur 100punkt ir iemesls. Es tiešām nožēloju, ka esmu pajautājusi to bildi... Jei bogu. Cits ar augoņiem, cits pīļknābis, cits ar slimām aknām...nierēm, sirdi (kas IR redzams uz sejas jau)... cits nodzēries... utt...
Ticat vai nē, bet tieši pēc bildes spriežot- pa gada periodu... esmu no šejienes devusies kādos 5 randiņos TIKAI. Tikai ar tiem, kuriem tā bilde +- simpātiska (nevajag man izcilu glītu speciāli nevienu)
Nvēlējos aizskart nevienu personiski, vnk sasmējos par to komentāru ar tām "izcili glītajām, bagātajām modelēm, bez bērniem, nu tadām, uz kurām visi vīrieši (kā šampūnreklāmā) stav rindās utt.
Nolaidieties uz zemes. Te ir realitāte. Te izcili skaists nav neviens. Jo visi kaut cik pieaugušie- strādā darbu, streso tajā, audzina bērnus, piekopj hobijus utt... kas VISS atstāj pēdas sejā, ķermenī, galvā... Tādi Keni un Bārbijas neeksistē. Un labi ka tā. Jo pasaule tad būtu garlaicīga. ka visi būtu vienādi skaisti, kā tādi kloni.

baranka  Labs :D

Aukstums  Vai....žēl man palika...autoru...ļoti žēl...es esmu smuka,ļoti pat..un napaljons negaršo, opels neinteresē,jo pašai savs ,mīļš autiņš..kā neiet....eh.

av2  savaa zinna, taisniiba. Cilveeki pat neiepaziistot otru, uzreiz atmet ar roku.Taa mees viens otrma...paejam garaam.

Pilskungs  Kas ir "Nerealniks" ??? Es protu tikai latviešu valodu ...

Tessa  Pilskungs, nu ar to ta ka nebutu jalepojas, ka proti tikai vienu valodu.
:)

Vaukskis  Reāli nereaļņiks ! :((

Deisa  Un kāda būtu interesa tai glītajai, rakstīšu vēlreiz - glītajai, atkārtošu - patiešām glītajai Tev atbildēt? Ja viņa neredz, kāds sumpurnis viņai raksta. Bet, ja esi sumpurnis, tad lieki uz princesēm cierēt, jāmeklē sev līdzīga.

HardSoftDunk  Jā var redzēt kurš tirgū belašus tirgo kurš vismaz pāris klases beidzis,ai daiļā valodiņa.....

Piparkuka  Nav ko pašam apvainoties, ja tēma jokaini- uzbrūkoša, nereāla un neatbilst īstenībai.
Ar humoru, saki?! nu nu...
Ir cilvēki, kam sarkasmi un tie otri...hmmm...-ironijas! nav pieņemami un nepatīk. Tāpēc tādas reakcijas.

Pilskungs  Tessa> domāju, tu labi noproti, kāpēc tā teicu - ja griežas pie saviem tautiešiem - būtu pieklājīgi lietot dzimto valodu. Šī žargonu serga diemžēl ir pārāk dziļi iesakņojusies...
Es protu četras valodas - bet jautājums - kāpēc man bez vajadzības jālieto ne dzimtā ?
Es neapvainojos.

Labrador  Tieksmi peec lablaajiibas ,kura ieguuta antisociaalaa un kriminaalaa celjaa , Latvijaa sauc par dziives maakslu.Civilizeetaa pasaulee par korupciju , zaadziibu...Njemot veeraa Latvijas iedziivotaaju vispaareejo tiekshanos peec laimes , neviens nopietns noziedznieks nav notverts un sodiits. Nopietns saakas ar autospogulju piesavinaashanos...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu