Vīrišķi un sievišķi,ar kādiem sievišķa vai vīrišķa trūkumiem samierinātos?

Visiem gribas to labako un idealako,bet ja nav ko ta lai dara?Ta ir jaizvelas vismaz ar pieņemamiem trukumiem.Ta kādus trukumus var paciest?

edding  Zāra, ko gan tu varētu pretenzēt, ja pati meklē veci aš līdz 70 gadiem.
Ja jau es būtu tik tālu tikusi, tad pievērtu acis uz daudz ko, bet nekad uz to, ka viņš drāžas ar citām. Un pilnīgi vienalga, ar prezi, vai bez, jo daudzām slimībām ir pat ļoti ilgs inkubācijas periods. Un lai džeks neiedotu kādai piegulētajai pasūkāt?Neticu ka pirms tam mētelīti uzvelk.
,

neko  Tā lielos vilciens samierināties var ar daudz ko, ja vien ir plusi kas tos kompensē. Saliekot kopā plusus un mīnus rezultātam jābūt pozitīvam.
Vispār jautājums nekorekti uzdots; pareizāk būtu jautāt kam ir jābūt, lai pārējos mīnus varētu pieciest. Nekad neesmu iedziļinājies tādās lietās kā, kas dotā sieviete nav, ko viņa nedara, bet gan kas un kāda viņa ir. Galu galā tas, ka viņa nedara neko sliktu taču vēl nenozīmē, ka viņa kaut kam der ar. Savukārt, ja spēj dot daudz laba reizēm var atļauties arī ko sliktu, jo es ar to samierināšos.

Tinte  Negribu ne ar ko , kas man nav pieņemams, samierināties. Ja nesaderam, tad čao- kakao un nebendējam savas nervu šūnas.

Saara  apbērnotajiem varu pārcitēt K.Ulmaņa teikto 1940. gadā!)

Rondijs  Nevajag koncentrēties uz trūkumiem, bet uz priekšrocībām.

Edgars37  Kaut ka jocigi, kam veidot attiecibas, ja kas nepatik😮? Autore, nu ka tu iziesi ar tadu uz ielas, ka ar seksu nodarbosies, ka brauksi celojuma, vai ta tevi neskebinas, ja ir trukumi, kas japiecies? Prieks kam😮????

marselis  ...vai uz sis pasaules ir kads bez "trukumiem"???????????????

Kurts69  ar daudz ko var samierināties, ja jūti, ka tevi tiešām mīl. Kas nav mīlējis no sirds, tam to nesaprast.

mairita1971  Daudz var piedot,ja saproti ka esat uz viena viļņa.To es saku par sīkumiem.

ocelots_parastais  Nekādā gadījumā nesamierinātos ar sievišķi, kurš uzstājas ar tik vulgāriem tekstiem kā jautājuma autore.

Deisa  Ja ieguvumu vairāk kā trūkumu, tad tik ir vērts domāt vai tiešām tas iztrūkstošais zobs vai čāpstināšana ēdot ir jāpiecieš.

ernestiine  Kad kādu mīli, ne ar ko nav jāsamierinās, jo trūkumus neredzi, un pat ja redzi, viņi šķiet mīļi. Tikko sāk gribēties piekasīties, tā ir pazīme, ka mīlestība lieliem soļiem no attiecībām dodas prom.

Epifanija  es netaisos samierināties, es zinu, ko es gribu un uz to eju..

lefkoja  Nesamierinātos ar slinkumu, rupjībām, psiholoģisku un fizisku vardarbību, izlaidību miesās-lieko svaru un sliktu seksu.

Dolaars  sāc skatīties uz saviem trūkumiem....tad tik uz kāda cita :D

Gaidai  Mums te skan - kādam jābūt tam vai tai, lai man ar viņu būtu labi... kaut kā egoistiski skan.
Varbūt vajadzētu sākt piestrādāt pie sevis, lai mans mīļais vai mīļā justos labi man blakus...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu