Robinsons kruzo

jautājums tāds - mūsdienās nonākot uz neapdzīvotas salas, kāda dzimuma Piektdieni jūs vēlētos sev par biedru? Un kāpēc? (jautājums bez šaubām tiem, kas ir dzirdējuši par minētajiem grāmatas tēliem). Ne uz tik traki ilgu laiku, kā grāmatā, jo beigu beigās ir taču 21gs, bet piemēram uz gadu! Jūsu izvēle - vīrietis vai sieviete?

Piparkuka  Vīrietis! Viņš varbūt mācēs iekurt uguni un visu ko tādu.... zivi noķert:)

jurisb  varētu paplašināt šo tēmu,un pateikt kurš ar kuru vēlētos no oho ļaudīm būt kopā uz salas

Saara  bet es-labāk sievieti-netaisos pāroties nekurienes vidū bez Dr DRV saprātīgā attālumā. Un nevajag te ļa ļa, ka vīrietis un sieviete var būt tikai draugi. Pārāk plaša pieredze šajā jautājumā. Pasūdzies vecim par savām problēmām un viņš piedāvās...mierinājuma seksu((((!)
Sievieti no asinsradinieku pulka, lai man nebūtu vienalga, kas ar viņu notiek, un viņai arī ne, kas ar mani.

fargo  ja zinātu, ka neīdēs, nepiļīs, ka vēl nav uzbūvēta jahta no riekstu čaulām vai radio no krabju spīlēm, tad sievieti. ja nē, tad gadu arī viens var iztikt.

vaitiesam  Ja onka izvelas onku, tad tas nozime, ka rokas vinam aug no pakalas.

Laimnese  Ar normālu vīrieti ...

Aukstums  viennozīmīgi tikai Vīrieti...

DanaL  Ot, apmulsu.

Ja runa nav par konkrētu personu, tad drīzāk sievieti. Jo sekss ar kuru katru mani noteikti neinteresē, mamutu 99% mūslaiku vīriešu noteikti nenomedīs (labākajā gadījumā paši nekļūs par mamutam par brokastīm).

Ja no sievietes nekāda cita praktiskā labuma nebūs, tad vismaz vigvamu nepiecūkos.

Paula6  Var ar humoru uztvert šādu tēmu, bet nācās kādu laiku atpakaļ to arī piedzīvot, kad ceļojuma laikā Karību jūrā mūs, 2 sievietes, atstāja uz 1 h uz mazas, mazītiņas salas. Man pietika tās histēriķes vaimanu, lai nekad ar sievieti nekur nepaliktu kopā. Tāpēc, viennozīmīgi, uz salas var dzīvot tikai kopā ar vīrieti un arī, ne pavisam sačākstējušu.

Vaukskis  Heteroseksuaalu viirieti, jo kopaa driizaak buutu vieglaak kaut ko nomediit, izmaksjereet un uztaisiit nekaa ar sievieti, bet bez seksa iztiktuu taapat kaa liidz sim esmu dariijis, cerams, ka arii vinjam pietiks ar onaneesanu un piedevaam ne manaa klaatbuutnee- par to mes vienotos saakumaa. Gads nezinaamaa vietaa nav tik ilgs laiks, lai to nevareetu taadeejaadi paarlaist.. .

vaitiesam  Ka tad, gads nav ilgs laiks! Es filmu "Kuprainais kalns" redzēju, tāpēc tikai tantu.

havjiers  itāļu " sinjora robinsona" piektdieni .tur bija pilns komplekts .

Bazhix  Izskatās, ka te daži siekalzaķi cer, ka uz vientuļās salas ies vaļā erotiskās dzīres. Domāju, ka līdz seksam tur pat tuvu nebūs - vismaz sākumā. Visa enerģija, cik nu tās vispār būs, aizies domājot kā padzerties vai paēst :)
Diez, ko tāds vaitiesam darīs, kad skuķis paliks stāvoklī (ja reiz par filmām, tad atsaucos uz Blue Lagoon)? :)

Eiropa  Vīrieti - izdzīvošanas instinkts ar cerību atgriezties

vaitiesam  Ne nu protams ka labāk ka bazix, savas vārgas rociņas pataupīt, lai varētu paraustīt, skatoties otra onkas acis.
Es savu enerģiju taisos tērēt tik uz tantuku, a tā, sauļoties, skatoties uz okeānu, tā skaties gads arī paies.
Interesanti, ka tas ir, enerģija aiziet no domāšanas?

vilks28  nazi,cirvi,suni un labo roku. Vai šķiet dīvaini?

neko  Diez, ko tāds vaitiesam darīs, kad skuķis paliks stāvoklī (ja reiz par filmām, tad atsaucos uz Blue Lagoon)? :)
---
Nu viņam būs 9 mēneši laika kuros domāt un darīt:) Nenotiek jau gļuži tā, ka norīta pamostas un divu vieta izrādās jau 3:)

vilks28  Oj piemirsu , sunim draudzeni. Lai kucēni būtu. :)

Epifanija  ...tā jau pazaudēsi labo roku! :D

vilks28  Nekas, tad mācīšos rakstīt ar kreiso.

Labrador  Varu iedomaaties - uz neapdziivotas salas nonaak LV korumpeets iereednis un tam liidzi krediitkarte un chemodaans ar naudu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu