Komforta zonas pārkāpšana..

Vienas attiecības beidzas, cits ātri metas nākamajās.. es sāku pierast pie tā, ka esmu viena un itkā mēģinu iepazīties, bet visus ātri ašuju, jo nespēju ielaist nevienu savā dzīvē. Diez cik ilgam laikam jāpajiet, lai vismaz mēģinātu veidot attiecības ar kādu?

Liepa53  Nezaudēt ticību, drosmi un ticēt savai sirdbalsij.

Piparkuka  Jā! Tieši tā- kad pienāks Tas, īstais, tad būs.
Un tie var būt arī pieminētie 10 gadi, pilnīgi vienalga.
Var būt arī 1 diena, ja tu pati gribēsi kādā iedziļināties.

riks086  Laiks nav izšķirošais faktors.... var kaut nākamajā dienā, ja vien ir vēme.

riks086  Atvainojos - vēLme :D :D :D

Epifanija  lūk, kamēr es šodien pārrados mājās, agri no rīta izejot, nodomāju - ja man būtu vīrs, viņš jau būtu pazvanījis uz policiju.. esot vienam, tev ne ar ko nav jārēķinās, ej kur gribi, dari ko gribi.. man jau tas sāk iepatikties!:)

Saara  nu varētu būt no 1 sekundes līdz 99 gadiem,galvenais, skaties, lai katrs nākamais būtu labāks par iepriekšējo-ij pašai būs prieks, ij bijušajam cemme.

Torpedo  42 gadi un vēl plāno kko gaidīt? Ko? Kad precei galīgi vairs nebūs sakarīgu pircēju? Tagad jau diez kas nav, bet vēl kko gaidīt .. nu, piedodiet! :D

Saara  22:30 Ja tā policija visu zina, kur kurš kurā brīdī ir, kāpēc nemitīgi lūdz sabiedrības palīdzību?

kokto  Zini to bērnības eksperimentu ar sāls kristālu audzināšanu ? Nu pagaidi vēl līdz kristalizēsies līdz galam !

ernestiine  Vienkārši nav vēl satikts īstais cilvēks, ko gribētos savā dzīvē ielaist.

av2  gads....divi gadi. Bet ne ilgaak, citaadi vispaar nekas vairs nespiidees. Cilveeks pierod, ka ir viens, sev pats kungs, un sava laika riikotaajs. Nafig kaam izpatikt atkal saakt ko utt.

Geisha  Tātad neesi satikusi cilvēku ar kuru būs Tev komforta zona.
Šoreiz Slieksnim piekritīšu. Samesties dzīvot ar kādu cilvēku tikai tāpēc ka lielākā daļa ir pa pāriem nav nekādas vajadzības. Ir savi labumi arī dzīvojot bez vīrieša.

Multivitamin  Sastapsi īsto - sapratīsi, ka nekas nav jāveido, viss notiek...

magnija  kautkur lasīju, ka ir izpētīts(kkādi zinātnieki), ka ir jāpajiet pusei no laika ko pavadījāt kopā. Tātad ja kopā bijāt 5g, tad ir jāpajiet apmēram 2g-3g līdz atkal spēsi veidot attiecības... nu bet kā jau zinām zinātne ir viens un dzīve kas cits.

HOUSE  Laiks visu saliek pa vietām.

mezjinieks  Maini savu attieksmi pret līdzcilvēkiem, mēģini viņus iepazīt vairāk, nevis tikai pārej pāri ar slapju lupatu. Ar tādu attieksmi tu neko vairāk par seksu nedabūsi, jeb gaidi ,,lielo" mīlu.:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu