Nevaru bez tevis dzīvot

Man fonā visu dienu otrā istabā ļurina TV Šlāgerkanāls. Un tur bieži dziesmās skan vārdi: "Nevaru bez tevis dzīvot!" Es tik domāju, kuru gan tas intersē, ka kāds bez kāda nevar dzīvot? Tak ne jau to ļaunajai sievietei, bez kuras viņš nevar dzīvot, bet kura nav atzinusi viņu par pietiekoši labu, lai pielaistu sev klāt?

AivarsN  Traki mūsdienās ar to mākslu. Dziedāšana arvien biežāk tiek aizstāta ar ritmisku runāšanu,šļupstēšanu,čukstēšanu,ķērkšanu,ļurināšanu. Tikai reti kuram jaunajam dziedātājam patiešām piemīt talants. Visbiežāk tā neesamība tiek kompensēta ar moderno tehnoloģiju radītu šovu. Labi ka Yotube ir tik saprotoša un kā vien spēdama cenšas piedāvāt iecienīto mūziku un piemeklēt tai līdzīgu.

N4Y  Kāpēc uzreiz sievietei jādzied ja nevaru bez Tevis dzīvot ? Varbūt tā dziesma veltīta ir alum , tualetes papīram , aifonam utt ? Bez Kà tiešām nevar dzīvot 😂

adamsone  Parasti jau dzied šādus tekstus, ja ir pielaists klāt un tad atšūts. :) Bet vispār tā ir tāda romantiska klišeja.

Edgars37  Acimredzot pec sitada satura meldiniem ir pieprasijums;D, bet, kas attiecas uz kanalu - apnika, parsledz citu - ta ta problema;)

solvitas  Sieva otrā istabā to kanālu klausās? Vai tev tur īrnieks kāds ir? Vispār jau tās ir andropauzes ( tas pats kas menopauze sievietēm) pazīmes. Novēroju jau tad, kad ar mazu bērnu braucu sabiedriskajā transportā, ka visnelaipnākie un nīgrākie ir vīrieši pēc 50. Jaunāki vīrieši parasti palīdzēja, uzsmaidīja, bet tie večuki sēž pat apsēsties nelaiž. Citreiz vēl uzbļauj, ka viņam traucējot bērna kāju kustināšana vai kādas citas skaņas. Pat vecas tantītes nebija tik niknas kā pirmspensijas onkulīši.

solvitas  Torpedo :) es jau tieši par to! Nestāv vairs un tāpēc arī nesaproti ko var kaukt, ka dzīvot bez mīlas nevarot! :D Kad nestāv, tad pilnīgi normāli var dzīvot un vēl padusmoties, ka citi alkās pēc mīlas mokās kā tādi runči martā :)))))

Liga2  ja tev nepatik si muzika vienkarsak ir parslegt radio kanalu un klausities fona muziku kura nekrit uz nerviem. gaumes ir dazadas kadam ta lieka laba un tapec tev ir dota izvele. man nepatik slageri man sie teksti liekas skebinosi saldi bet netaisos tapec nosodit tos kuri jusmo par sadu muziku.

Momo  Vispār jau drausmīgi, ka elementāra pieklājība un labas manieres ir jāizrāda tikai tiem sieviešu dzimtes eksemplāriem uz kuriem “stāv”. Tad jau pašam savu māti un vecmāmiņu vnk jānospārda. Jo cita iemesla būt sabiedriski atbildīgam par vispārējo mikroklimatu vietās, kur atrodies, nemaz nav.
Un šlāgerkanāls- slikta kvalitāte. Un slikta gaume.

vaitiesam  Muļķības par to nestavesanu. Kad man nestāvēs es nemocīšos, nesligsu dziļas sērās, klausoties dumjus šlāgerus, bet gan baudīsu dzīvi. Man nevajadzēs vairs iztaisnot muguru, ievilkt vēderu, sasprindzināt mūsīsus, kad garām ies kāds tants. Viņas man nevarēs draudēt ar nakti bez seksa, kad es ar onkam, kaut kur jūras fjordos, kersu skumbrijas un laksu viskariti.
Varēšu izmētāt zeķes, uzšaut tantam knipi, un izšņaukt degunu viņas tikko nopirktajos, viņasprāt skaistajos aizkaros.
Eh ljapota:)

adamsone  14:38 Tā jau saka, ka geji pēc 40 un sievietes pēc 50 sabiedrībā kļūst neredzami. Neviens viņus negrib un tāpēc neievēro. Māte un vecmāmiņa var noderēt, kartupeļus mizot un tā... Vienmēr ir labi, ja kāds dzīvs organisms mājās.
Toprēdim veģetārieša gaume, estragons zems :), assinspiediens arī, rokmūziku nevar izturēt.

ieva03  torpēdiņ,nu es nevaru bez tevis dzīvot,un ko darīt,vai tad tādēļ jālamājas,un ja tā ,tad tā jau ir mana problēma,ne tava,vai ne? Neiespringsti uz sīkumiem,labāk pasmej un dziedi līdz.
Un ja tev ir lielā mīla,tev vairak nevajag nekā...

Tessa  brr. man nekad nebutu indiviids, kursh klausas LR2. drausmas.

vaitiesam  Kā tā! Ja onka visādi citādi super, bet šim tāds neliels fetišs uz ....toreiz vasara zem ābeles, un lietu zemenes....ausi pielicis pie radzjuka, un vēl dzied līdzi, tad ko vsjo, nekad nekad?

Tessa  tikai hardkor. nu ok, Ramštain. citadi var tur iet lašus kjert un viskiju pljumpat. bet ne LR2. neeee.

Tessa  Skonto vel vairak nedriikst :DD

neko  Du hast
Du hast mich
Du hast mich gefragt
Du hast mich gefragt und ich hab nichts gesagt
---
tavā gadījumā būtu tematiski atbirstoši kā "kulaks uz acs":)))

solvitas  Nav nemaz tik traki! Zinu dažus foršus vīriešus, kam patīk šlāgerītis. Daži gabali ir labi, sentimentāli. Es arī reizēm paklausos Ingusa Pētersona, Žorža Siksnas vai Viktora Lapčenoka daiļradi. Čikāgas piecīši arī izsauc pozitīvas emocijas. Es drīzāk nevarētu izturēt tādu fruktu, kurš ramšteinu grabinātu vai Offspring.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu