Smaidi-svetdienas riitaa!

Labrit! Pamodos agri,beidzot brivdiena,pec nenormala skrejiena.Te uzruna virietis,atjokoju pretim,nedaudz parunajamies-par neko,tad vins jauta-kadi man fiziskie parmetri? Man anketa ir parskats.....-lai nojaustu so to. Tad nu atjokoju- 1.99m 129,9kg blonda skutgalve,abas kajas kreisaas...ccuraju stavus,partieku no konteineru satura.... :) Mani rupji atssuva!!! Tagad raudu,diena sabojata... vai tiesam te ir tik depresivi,nomakti cilveki,kam ne mazakas humora izjutas?! Lai jauka diena! dzive ir skaista! baudiet mirkli! :) :) :)

fargo  "kadi parametri man butu janosauc nezinamam virietin-tressajaa vestuliite"

nē, anketā tev NAV norādīti parameti. svars norādīts nav. un varu derēt, ka to no tevis arī gribēja zināt. vairums vīriešu negrib resnas sievietes. domāju, nenorādot šo parametru, tu netieši apliecini, ka to labi zini.

pomerance  labi, ka sākumā jau saprati, ka- garām

edding  Sentija- klāj vaļā. Caur puķēm, gudrie sapratīs, bet muļķus tak mums nevajag.

LaskovijMerzavec  Nu puisis saprata, ka atbildes uz jautājumu nebus, otreiz nav vērts prasīt. Ir taču citas ari

minnijai  Ar to humorizjūtu jābūt uzmanīgam saziņā ar nepazīstamu cilvēku.
Darba pārrunās, kad tev vadība prasīs noraksturot sevi- tu arī šitā "atjokosi"?
Iepazīšanās arī ir tikpat nopietns pasākums...
Nezinu....man jau šķiet, ka autorei kaut kas nav ar humorizjūtu. Es arī, ne tādu joku saprastu, ne tā izdomātu atjokot kādam..

Ja tevi aizvaino ka vīrietis lūdz nosaukt precīzus parametrus, tā arī pasaki, ka viss ir pateikts anketā, lai spriež no tās un no klātienes.

vaitiesam  A es neticu, ka onka lielijas, ka spej tantam sniegt 50 orgasmus pa vienu nakti!Ja cilveks nolemj pazimeties, ka beidzot bijis randina, tad dari to ticigi, bet ne kartejas pasakas par briesmigajiem onkam.

RRAGANA  😂
Pārsmējos! Forši atbildēji. Viņš acīmredzot arī Tev atjokoja. Nu humors viņam tāds... rupais.😃

DanaL  Dzīt humoru pirmajā vēstulē nav labākais, ko varētu darīt. Tas otrs tā uz rāvienu var nesaprast vai tas bija humors vai ņirgāšanās.

Momo  Es uz stulbiem jautājumiem arī izvairos atbildēt. Pēdējais bija par gudrību, cik es sev atzīmi ieliktu. Jāteic, ka visai dīvaino te ir pietiekoši daudz, lai ik pa laikam uzpeldētu ar saviem jautājumiem vai jau sākotnējiem secinājumiem, ar kuriem bliež kā no lielgabala. Tas gan arī sevišķi nesatrauc, mēdzu vnk izdzēst saraksti un aizmirst par jautājumu uzdevējiem.

krumuzagis  Tas ir iespējams, bet tikai, ja kārtīgi cenšās.

Vaukskis  Paldies par novēlēumu ! :) Tāapat... !

Epifanija  es arī šito joli par to stāvus čurāšanu nesaprastu, sievietei taču tomēr ir kaut kā jāatšķiras uzvedībā no vīrieša, droši vien sapriecājies, ka kāds uzraksta un tad devi visu ārā:D

reached  Epifānij, viņa domā, ka tādi izteicieni kā stāvus čurāšana, mīšana caur marlīti un citi no šīs grupas ir dikti kruta. Pārrēķinājās. Džeks droši vien saprata, ka smuka nav, bet glupa gan.

riebekle  Nav ko iespringt. Šitie dikti nopietnie parasti ir baigie pūšļi. Uzmet lūpu par katru smieklīgāku frāzi jo paši pilni kompleksu un pat nepieļauj domu, ka kāds var izturēties brīvi un nepiespiesti un neņemt visu nopietni.

slieksnis  es jau būtu labi ieņirdzis :D pajautātu vai nevar uz ostu uz vakariņām uzaicināt, pāris konteinerus izrīt :D

slieksnis  neko nevar mēģināt es nupat uz mājām atbraucu, sēdēs te mēnešus 3, daudz lietas jāpadara, nav laika iet uz randiņiem :D bet nu tā būtu izdarījis, goda vārds!! :D tagad jautājumu pārlasu, ņirdzu :D

Tessa  nopietni, tas bija joks?
ko liidz smukinjums, ja galvinja tuksha? /netaisa kashkji, vnk nesaprot sho humora virzienu, tb nav uz viena viljnja/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu