Vecums, slinkums vai abi kopā?

Kaut kā pēdējā laikā zudusi vēlme pēc jaunām attiecībām. Tikai man tāda sajūta, ka nekas diži labs tik pat netrāpīsies, jeb vēl kādam ir skeptisks noskaņojums?

Liga2  piekritu autoram vecums un protams slinkums kaut ko mainit, un beigas tu saproti kada marrutka pec man tas ir vajadzigs ir tacu tik labi vienam.

Labrador  Autor. Juus dziivojat Latvijaa un jaasamierinaas ar taas realitaati. Realitaate ir taada - Latvijaa briivo , reproduktiivaa vecuma sievieshu ir 3 reizes mazaak , nekaa viirieshu. Vairums man paziistamo sievieshu ir sho valsti pametushas un izveidojushas attieciibas ar aarzdemniekiem, paarsvaraa Eiropaa dziivojoshajiem indieshiem un pakistaanjiem. Palikushaas pilniigi visas ir vienaadas- visas ir vientuljaas maates ar materiaalaam probleemaam un sachakareetu raksturu. Ar taadaam veidot attieciibas noziimee sev rakt kapu.

Cifra  Piecdesmitgadīgam opim nav jāmeklē trīsdesmitgadniece. Lõģiski, ka neķerās.

Liga2  jautajums labrador, vai tu esi veicis kadu ipasu petijumu saja sakara? ja tev nav neapgazamu pieradijumu tad tas ir tikai tavs subjektivais viedoklis. atlausos tev nepiekrist

Labrador  Atbilde Liga2 - Latvijaa neko iipashi peetiit nevajag. Cilveeki ir veel trakaak nozombeeti , nekaa Ziemeljkorejaa. Ja atljausies mani apstriideet , ka Jums viss kaartiibaa , pretjautaajums - kaada Tev buus pensija!?

adamsone  Bet protams.Var trāpīties kāds vecs vuārists, bet labāks nekas.

piladzoga  STS ??????????

Labrador  Pilniigi saprotu tos ,kuri piedalaas diskusijaas. Latvija un taas sabiedriiba ir pilniigi atkariigas no Eiropas finanseejuma. Par labu tas , protams , nenaak , jo viss tiek nozagts.Taalaak - sievietes noveertee viirieti nevis peec vinja profesionaalaas izaugsmes , bet gan peec prasmes zagt un palikt nesodiitam.

Liga2  kads butu sakars LV pensijam ar tavu apgalvojumu par sievietem? neredzu kopsakaribu. ja tevi nesaista un tu uzskati ka visas nu LV dzivojosas sievietes ir neveiksminieces ar sabojatiem raksturiem tad tev tacu ir izvele meklet savu draudzeni starp skaistajam korejietem vai indietem , ko tu ganies saja saita? un iekaties biezak spoguli nedomaju ka kadai LV dailavai tu reali interesesi neka tevi tada nav piedod bet tas ir mans subjektivais viedoklis.

LaskovijMerzavec  Vispār jau tā ir vīrieša necienīga rīcība apsaukāt un nonievāt zemi, kurā esi dzimis un tajā mītošās sievietes!

Sallija2  Pilnīgi neticu, ka Laskovijs ir pateicis ko tādu par ko viņam plusiņu ielikt!

av2  un tad ? Klausies muuziku, brauc maksskkereet, pacello, straadaa, cel maaju, baudi hobijus utt. Dziive nesastaav tikai no attieciibaam.

Vaukskis  Man arī ir skeptisks noskaņojums, bet tas ir jau ilgu laiku un kā azartisks cilvēks es saglabāju mazītiņu ticību "cūcenei" ! Esošajā situācijā drusciņ nomierina domas par to, ko visu daudzmaz vesels, bet, viens būdams, (vēl ?) varu atļauties (atļaujos) (ne)darīt, kas visticamāk ietu (ies) secen, ja kādai es būtu iekārojams un vajadzīgs, jo tad būtu (būs) kauns, bet tagad vienalga, jo arī brīvām un mani saistošām sievietēm esmu vienaldzīgs- sava veida paritāte.. .

Dr_koshka  Katram gadījumam būtu labi paskatīt hormonus. A tā, pilnīgi iespējams, ka ziemas nogurums. Saules trūkums. D vitamīns, droši, ka trūkst.

Tessa  ta Tautiesha ir par daudz un sunjpurnam recidiivs. mde. tiira Gjintermuiža.

anis  Augstas prasības pret sevi nav nosodāmas-tikai ko ar tām saprot!...
Kaut kā nepatīkami,kad prasības ,kā lozungu plakāts iet pa priekšu-diez ko nestimulē sekot...

esmucitta  cerība: "kā aklai vistai - mieža grauds"

Postremo  Tautieti - Tu esi piedzeeries, kad raksti savus praatojumus te? Silti iesaku...paarlasiit tos murgus, pirms publiceet !
Par teemu - netraapaas iistais cilveeks, ar ko gribeetos taas attieciibas.Gan jau paspeesi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu