Kā?

Kā sievietei sevi pareizi pasniegt un kā pareizi uzvesties attiecību sākumposmā,lai vīrietis nezaudētu interesi, lai attiecības sanāktu ilgstošas un laimīgas?

miglainaa_plava  Viltīgi jāizčeko vīrieša vārīgās vietas un tad uz tām jāspiež!
Ir jāsola, bet nav jādod uzreiz! Jākārdina, lai mokās, lai jūtas attīstās. Jācenšas izspiest naudu vai vismaz cenšanos - jo vairāk, jo dārgāka būsi. Kā teica viens psihoterapeits - sieviete var pārdot tikai pirmo reizi, pēc tam jau viss iet uz leju. Tad jau ir atkarīgs, cik komfortabla būsi - ja labi tīrīsi māju, taisīsi ēst, slavēsi un zāģēsi, apmierināsi - tik ilgi arī dzīvos pie tevis, tā teikt pieraduma dēļ. Vīrieši jau nemīl, viņi nav kā sievietes, kas mīlestības dēļ var visu, viņi tikai aizraujas un pēc tam ērti iekārtojas, nu tā ir...

Rondijs  ^^^ Lūk šis nu gan ir baiss scenārijs... nedod Dievs tādu te satikt! Dzīve ir bijusi nežēlīga pret jums.

havjiers  sākumā ir jāsaprot ,ka vīrietis tev nav neko parādā .vismaz pagaidām .

Tessa  tava gadiijuma - dariit visu apgriezta seciiba. tb, nenesties pec shvilpieniem un vel visu ko, ko tu pati labi zini.

Liga2  nesac planot kazu datumu pec pirma randina, piekritisu esi dabiska un nespele teatri.

Marija_Anna  Nekad nepraktizēju aktiermākslu.
Ja mani pieņem tādu, kāda esmu, tad tas cilvēks ir tā vērts, lai viss turpinātos. Un otrādi.
Mani, piemēram, var atbruņot ar vienu teikumu, pateiktu kādā situācijā īstajā laikā un īstajā vietā. Tas par cilvēku izsaka vairāk kā desmitiem randiņi un mēneši izmēģinājumkopādzīvošana.
Un tie nav 3 hrestomātiskie vārdi :)

runcitis15  Jābūt dabiskai bez meliem un izlikšanās.

Labrador  Personiigi man pilniigi un absoluuti neinteresee Latvijas sievietes. Pilniigi visas peec 30 ir vientuljaas maates ar materiaalajaam probleemaam un sadirstu raksturu , kuras meklee turiigu eezeli , kursh vinju probleemas atrisinaas-respektiivi nomaksaas krediitus un lizingus,maksaas vinju beernu attiistiibu , maksaas vinjaam par attieciibu esamiibu. Neviens racionaali domaajoshs,reaals viirietis ir taadaam attieciibas neveidos.

aija_69  Vīrietis nezaudē interesi un savstarpējās attiecības ir ilgstošas, ja sieviete spēj ģenerēt kaislīgu, dzirkstošu seksuālo enerģiju. Tautā viņas mēdz saukt par raganām vai burvēm.
Ar ilgstošu, laimīgu kopdzīvi tradicionāli saprot cieņu, kopīgas intereses, piedošanu, arī rutīnu un, manuprāt, daļēji arī intereses zudumu.

adamsone  Visi, kuriem izdodas tikt pie seska tikai tad, kad pie kluba nocopē kādu iesvilpušu radību, uzskata, ka jābūt dabiskam. Ņem to vērā. :D
Naff ne jausmas. Produktīvākais variants ir tad, kad nekas īpašs nav jādara, vnk vīrietim ir interese, tēlo tu vai netēlo.

miers2  ja par mani runa, tad no savas niecīgās randiņu pieredzes 10 gadu garumā varu ieteikt sievietei sevi demonstrēt kā romantiķi, kā erotisku piedzīvojumu meklētāju - ka nekas baigi nopietns viņai nav aknās iesēdies. Un tad pamazām atlasīt no klauniem foršos. Bet reāli šodien netā es neredzu nekā romantiska - redzu tikai vairāk vai mazāk slēptas aprēķinātājas - cilpu licējas- lamatas...Sievietes pa šiem gadiem kļuvušas garlaicīgas - bet vīrieši vēlas sajust erotisku vilinājumu nevis šito stulbo sajūtu no neta babenēm- "kas man par to būs"

Laimnese  Labrador, Tevi samīnusoja situētas latvijas sievietes, kuras nesēž vīriešiem uz kakla...

NoNameII  Esi tads, kads esi!

Smaila  Piekrītu tiem, kas saka, ka nav jāizliekas. Bet nekad nav bijis skaidrs, ko īsti nozīmē vīriešu anketās bieži vien minētā īpašība, ka jābūt saprotošai.

Geisha  Tu jautā kā pasniegt? Uz šķīvīša ar zelta maliņu un izgrezno ar salātlapiņu.
Ja nopietni tad - būs īstais gan saruna raisīsies, gan kopā zvaigznes vērosiet. Ja nav īstais tad nebūs nekā - servē sevi, pasniedz kā gribi, kaut asti luncini viņa priekša. Netērē lieki savu enerģiju. Lai jātnieks turpina tālāk savu ceļu.

Nerons  Labrador!
Nu nav tev taisnība, nav!
Nav viss tik slikti, kā tu apraksti.
Ir tikai manīta likumsakarība, ka švakam vīrietim, tikai nekādas sievietes arī trāpās!

Ruuperta  Jautājums. kas ko meklē....ko vēlies piesasitīt. sex partneri? precēto vai brīvo. no tā ar atspēkojies ar ko cīnīties.

Anitam  Nezinu, iespējams, kļūdos, bet domāju, ka aizbēg tie kuri saož, ka viņus mēģina privatizēt. Ir dzirdēts/lasīts par sievietēm, kuras rekordātrumā pēc iepazīšanās dod mājienus par dzīvošanu kopā u.tml. Tas ir nenopietni...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu