Esi, kas esi! Netēlo! Esi dabiska! - vot ko šitas nozīmē????

Atsaucoties uz vairākuma ieteikumiem iepriekšējā topikā. Nu var jau būt, ka kāda te ir tik seksīga tik neatvairāma, ka nemaz nav jāprot uzvesties. Man nekad nav izdevies trenūzenēs, bez kosmētikas, un ar godīgu atzīšanos - ka jau sen meklēju kādu muļķi, ko izdancināt pēc savas stabules, un kas atrisinās materiālās problēmas, un uzklausīs visus vaimanu stastus, hihi, kādu reāli dabūt. Vēl piebilstot, ka seski neinteresē, bet nauda gan. :DDDDD

Kurts69  ok, parunāsim:) Uzreiz saku, ka nepretendēju uz kaut kādu vienīgo/pareizo viedokli. Man zināmo vīriešu pieredze ir tāda, ka sievietes flirtēšanas/randiņu periodā ģērbās pavedinoši, centās vairāk sekot līdzi savai fiziskajai formai, bija gatavs uz seksu daudz biežāk, daudz mazāk strīdējās un mēģināja diktēt dienas kārtību, kā pēc kopdzīves uzsākšanas. Faktiski radīja tādu tēlu, kādu vēlējās redzēt vīrietis. Diemžēl padzīvojot kādu laiciņu kopā situācija mainās.
Objektīvu un subjektīvu iemeslu tam netrūkst, bet sekas ir tādas, kādas nu tās ir. Kādā brīdī vīrietis saprot, ka ir piečakarēts:)

Liga2  man personigi liekas dabiski rupeties par sevi es pat majas neatlaujos staigat treninbikses. dabiskums tikka domats vairak ar rakstura ipasibam.

Rouzita  Bērnībā rūgtai tabletei bija salds apvalks.. tāda ir dzīves realitāte.

Un vēl- ir virieši, kas sūdzas, ka sievas to vien zina, kā pucēties :D

Tessa  nav vieniigais pareizais viedoklis, bet ir infantiils vulgaris. tatad, tads viirietis ir skatiitajs. sezh cirka tribiines, ir samaksajis par savu bileti un gaida ciganočku s vihodom.
ikdiena, ka zinam, ir daudz prozaiskaka un tur jau nu ta uguns (kura, logjiski, ka dziest) ir atkariiga no abiem. tas ir gan par striidiem, gan par dienas kartiibu.
prieks, ka ir arii citadaki viirieshi. cilveks kopdziives laika driikst mainiities uz labo pusi. un but kopa arii bedas, ne tikai priekos. tad tas ir ta verts.

Kurts69  Tessa, nu diez gan tipiski. Nekas nav prozaisks un nekas nedziest, ja vien blakus ir tavs īstais cilvēks! Sievietes attiecībās pašas ieliek mīnu ar laika degli. Un tieši par to runā vīrieši, kas iesaka būt dabiskām. Runa ir par to, ka nevajag izlikties savādākai kā esi patiesībā. Ilgtermiņā tas nestrādā! Un tad seko stāsti par briesmīgo ikdienu, kas visu maina, par nogurumu kas traucē, utt.
Un nav nekādu "Citādāku" vīriešu! ir tikai vīrieši, kas ir laimīgi atraduši savas īstās otrās pusītes, nevis tās, kas par tādām izlikās...

Kurts69  Līga2, protams ka runa ir par raksturu.tas ir pāri visam. Cilvēks var mainīt savas ārējās izpausmes, bet diemžēl tikai reti kurš spēj mainīties savā būtībā.

ne_meklejumos  To arī tas nozīmē, speciāli sevi nepasniegt tādu kāda patiesībā neesi. Katrs mēs esam auguši un dzīvojuši konkrētā vidē, to uzsūkuši un sevī saglabājuši. Katram savi ieradumi, ģērbšanās stils, rakstura īpašības, uzskati par lietām un hobiji. Ja par izskatu, tuvs cilvēks tevi redzēs dažādās situācijās, ballei saposušos vai slimu, bez makijāžas vai ar. Nav iespējams noslēpt savus trūkumus ilglaicīgi, bet kādam tie liksies tavi plusi.

LaskovijMerzavec  Divaina tauta, ja dabiski uzreiz skaitad - njemitaja, njebritaja un trenuzenēs!

Tad jau dabiska ir vispār plika!

coldlands  Piegulosas trennuskas uz nenoslukusas pakalas izskatas labi.

Liga2  es piekritisu kurta viedoklim , isteniba domaju ka dzive skirtam virietim ir grutak veidot jaunas attiecibas tiesi sis sliktas pieredzes del.

Epifanija  lūk, saglabājiet sievietes būt pašām, ne tēlojiet vīriešus, jums slikti sanāk un nav arī jāsanāk!

Rondijs  Nu pēc šāda apraksta tomēr nē, labāk - tēlo un izliecies, citādi tev nav izredzes. "Esi dabiska" - kā ieteikums der vien normālām t.i. veselām ar galvu sievietēm.

av2  tajaa briidii, kas sieviete saak sev absaluuti nesekot maajas, viss ir beidzies. Nossllukusas trenuuzenes, veca apakssvellaa...varu turpinaat taa, bet passas ta zinaat. Un nekaada sakara ar naudu, un laiku sseit. Viss jums ir, gan laiks, gan nauda, tikai slinkums ar gadiem.Un taapet jau viirietis ir maajas utt.
Kad juus , miillaas sievietes, paklausiisiet muuss, a? Nu jums tak tiek doti vissi ierocci, kaa muus, viiriessus, tiit ap pirkstu :)

Tessa  av2, kam tu to teici? kadas jus un jums? ja tev majas bija viena vecaa apakshveljaa un humpala trenushkas, parejas nav vainiigas. ta bija tava izvele, vajadzeja savu sievieti panjemt pie rocinjas un aizvest un veljas veikalu, sapirkt kruzuljainas vešinjas un priecaties.
tatad, neka tada nebija, plus tu vinju neuzrunaji, ka viirietis, vot vinjai visa interese ij pazuda.

Ruuperta  Nu...Tas ka pasludini sevi par kuci.un? vnk nav tas kas pievelk. katrs puika vēlās to nokrituš pussapuvušo plūmi uz ceļa, nevis persiku mājās.

Skumjudruva1950  Labāk trenūzenes un jauka,dabīga seja,nekā tāds variants- iegāja dušā izkrāsota skaistule,iznāca pelēka pele.Kā lai nabaga piekrāptais vīrietis jūtas?

Piparkuka  Jā, šis ir ļoti interesanti teikts:
katrs puika vēlās to nokrituš pussapuvušo plūmi uz ceļa, nevis persiku mājās.

VAZ07  Sakuma mus aizrauj iluzija un tikkai tad nak doma ka butu interesanti uzzina ,ka tad tur tas vis uzbuvets un no ka tas viss sastav!

Kurts69  Oho rāda, ka šī tēma bijusi aktuāla tieši 365. dienas atpakaļ. Tātad it kā gads ir riņķi un varbūt ir kādi jauni viedokļi?:) 2019-02-05

Feja_Feja  VISS nāk un aiziet tālumā un sākas viss no gala ..... 2019-02-05

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu