Kāpēc ir tādi, kam tā prasās kādam pateikt ko neglaimojošu?

Dzīvē varbūt tā nav un tur jau vairāk pietur tās mēles aiz zobiem lai nedabūtu pa zobiem..Bet te un ne tikai te, bet visā neta vidē daudzi neskopojās ar "komplimentiem" par nepazīstamu cilvēku izskatu, vecumu, resnumu, intelektu un t.t. . un galvenais bez iemesla tāpat vien.Bērnus un pusaudžus vēl varētu saprast,bet ne tak ar tādu huiņu nodarbojas pieauguši cilvēki.
Ir kad nozākā pat ļoti simpātiskas dāmas un arī kungus-piemēram visādas slavenības.Vai tas dod kādu dvēseles apmierinājumu?

gertrude  Bumbum, Jūsu autoru kolektīvs šo tēmu ir cilājis jau pāris reizes, tak vienojaties savstarpēji, citādi kļūst neinteresanti.

kvarts  Kādi nu cilvēkam komentāri tāds patiesībā ir viņš pats...
Vai nepieļauj domu, ka ir cilvēki , kas saka to ko domā, jo viņiem pie kājas ko par viņiem pēc tam kāds padomās...

Postremo  jaa, kad te saakaas dzimumkarinni, un muusu "visgudrakaas" padomdeveejas te visiem uzbrauc nepaartraukti, nu gribaas vinnas TAA pasuutiit, lai te gaiss paliktu tiiraaks. Taas daamas ir tik....nu tik tipiskas, uzpriekssu uzminaams katrs vinnu vaards te , vissi vinnu teksti jau te visiem pieriebussies. Un biezzi vien rakstaam pat ne to, ko domaajam, lai tikai ieknaabtu pretii zoseem :P
Nu tas taa, jautaajums tak bija, vai ir ? :)

Pillerina  Bet ja viņam savādāk nestāv vai viņai citādāk nav orgasma?
PA ir vairāki personāži, kuru domas un viedokļi ir regulāri vienādi par pārējiem jebkurā jautājumā un tēmā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu