Cik mīlestības cilvēkam ir paredzētas?

Kā jūs domājat, cienījamās dāmas un godātie kungi, cik reizes cilvēkam ir paredzēts mīlēt savā mūžā? Ir dzirdēts par t.s. vienmīļiem, kas visu mūžu nevar aizmirst savu vienīgo (parasti nelaimīgo) mīlu...Pēdējā laikā nodarbina šis jautājums. Varbūt nemaz nav vērts meklēt iepazīšanos, jo mīestības limits ir izsmelts?

Sine_spe  Uzgāzīsies tā mīlestība uz galvas, kad šo ne sauksi, ne aicināsi, ne gribēsi. :D

Tessa  pilniigas muljkjiibas par to vienreizejo lielo miilu.
cik ir, tik arii miil. varbut, savadak, pa savam, bet miilestiiba nav viena un vieniiga. ja ta vairs nav, tad ir bijis iemesls un tikpat labi iemiil citu.

Kurts69  Veiksmes jautājums. Vienam trīs, citam viena, bet vēl kādam neviena. Tikai mirkļa kaislības, ko kļūdas pēc uzskata par mīlestību.

Araabs  Pret katru slimību ar laiku izveidojas imunitāte,arī pret to ko saukā par mīlestību:))

Gunitaa  Man patīk daudzi teicieni no tautas.
"Trīs lietas - labas lietas" - varbūt arī par mīlestību teikts ? :)

Pillerina  Zinātnieki izpētījuši, ka tādas, ar vienādām īstām vibrācijām, dzīvē esot paredzētas trīs reizes...

Pillerina  :D es arī :D 16:45
Tad būs pa īstam :-)

adamsone  Atkarīgs no komunikācijas un rakstura. Ja cilvēks ir sangviniķis un neko nopietnu neplāno, apgrozās cilvēkos, tad cik nu uziet, skaitu nevar nosaukt.

ernestiine  Mīlestību nevar kontrolēt, iegūt un atrast. Mīlestība pati atnāk pie cilvēkiem, kas ir gatavi savu sirdi atvērt un būt kopā. visu pārējo cilvēki ir izdomājuši, lai attaisnotu savu cietsirdību, trulumu, nejūtīgumu un egoismu. Viss ir vienkārši.
Cilvēks var sev piesaistīt tikai to, kas jau ir viņā pašā.
Cik reizes mūžā cilvēks būs gatavs patiesi mīlēt, tik reizes pie viņa arī patiesa mīlestība atnāks.

Vanesa15  Iemīlēties var katru dienu. Bet mīlēt pa īstam, tas ir kas pavisam cits.
Nevienu, vienu vai divas. Kas lemts, tas lemts, garām nepaiesi. Laimīgi vai nelaimīgi atkarīgs jau no sastrādātās karmas.

Piparkuka  Varbūt divas vai trīs reizes.
Iemīlētie- ļoti daudzas reizes un tiešām patiesi. Tikai tas ir jauki un uz laiku.
Tie, kurus mīli, tie ir tevī visu laiku, nepazūd. Tās sajūtas jau nepazūd. Vai nu- tie ir tev blakus:)

Doloresas_pasaule  Es personīgi pazīstu jaunu vīrieti. Kurš pat pēc 3 gadu ilgas šķiršanās no savas mīļotās, nespēj, vai pat nevēlas veidot neko jaunu. Pa šiem 3 gadiem viņam pat nav bijis sekss. Dāma sen jau tikusi tālāk, precējusies un dzīvo laimīgi, kamēr ex plāno kā pazudināt vīru un dabūt to sievieti sev. Tas ir super neveselīgi un es ticu, ka tā ir tikai ilūzija par mūža mīlu. Kā var zināt, ka citas nav labākas, ja nemēģina neko jaunu veidot, kaut 100 reizes. Bet ieciklējas uz to vienu.
Jaunībā it sevišķi ir dzīve jābauda, iemīlēšanās, sekss, laime, un smiekli, kad jau nāk pie prāta, tad jau var ciklēties uz ko nopietnāku.

HOUSE  Jo seklāks cilvēks, jo vairāk...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu