Nezinu, ko domāt par savām, nu jau "draudzenēm"?

Vai jums ir tāds cilvēks - draugs, kuram varat uzticēties un atklāt savas problēmas vai tomēr neuzticaties nevienam un ar savām problēmām tieciet galā paši, lai arī cik tas grūti būtu? Lūk, man pēdējā laikā nākas vilties, kuras līdz šim uzskatīju par savām, draudzenēs, nezinu pat ko domāt?

Momo  Ir draudzenes, kuras ir īstas draudzenes, bet parasti viņas neizmantoju par miskastēm un nenogruzīju ar savām problēmām. Un pie varianta pastāstīt kādu savu sāpi, es skaidri zinu, ka varu saņemt arī kādu neglaimojošu pamācību un secinājumu par sevi pašu. Pieglaimīgajiem un pofigistiem es nemaz neesmu draugs.

Gunitaa  Jā, man ir pāris tādas draudzenes, kurām varu uzticēties un arī kādā sarežģītākā situācijā uzklausīt viedokli vai palūgt padomu.
Ja mani kas izbrīna, tad tas, ka šeit bieži tiek lūgts padoms pilnīgi svešiem cilvēkiem par jebko un lielākā daļa arī "pavelkas" uz to, dāsni dāļājot tos, kaut nepazīst jautātāju un problēmas nianses!

Kurts69  Gunitaa, mani vairāk pārsteidz tas, ka te kāds vispār kaut ko uztver nopietni...

Tessa  neta ir viss tas pats ka realaja dziive - savas simpatijas un antipatijas, ljoti labi var redzet cilveku riciibu, maskas un iistas sejas, viedumu un nepieskaitamiibu. ta ka neka nenopietna sheit nav. gadu gaita rodas pazinjas, draugi un pari, cilveki tiekas, ir kopa un shkjiras. te viss ir caurspidiigs un ne mazak nopietns, ka visur citur.
tadi, luk, raushi.

Kurts69  Tessa, laikam centies mani no šejienes aizbiedēt...

Bellatrixa  Ir, uzticos. Dodu to pašu pretī, ko saņemu.
Vai tad pati to draudzeni nepazīsti... kas par cilvēku - uzklausītāja, mierinātāja vai tomēr tāda, kam patīk aktīvi piedalīties risināt problēmas. Varbūt arī tās problēmas ir stāstītas jau par daudz, un otrs no mierinātāja grib pāriet uz pamācīšanu, jo drusku apnicis klausīties. Pirmajā gadījumā, jā, pašas vaina - stāstīji cilvēkam, kura reakcija jau bija paredzama, un vajadzēja otra tipa cilvēku. Otrā gadījumā, atkal pašas vaina, jo otrs cilvēks nav miskaste. Nu kaut kā tā. Tā robeža ir visnotaļ šaura.
Un vispār problēmas labāk uzticēt svešiniekam, nav pēc tam jānožmiedz, jo vairs nesatiksi :D

N4Y  Pilnīgi nav man vajadzīgas draudzenes . Lieliski varu tikt pati ar visu gala - jo mazāk citi zina - jo mazāk pēcāk problēmu man .

Geisha  Sen senos laikos uzradās draudzene, ielīda dvēselē, raudāja ka viņai nav ne vienas draudzenes. Tas nekas, ka viņa bija 8 gadus vecāka. Tajā laikā man bija grūts dzīves periods. Uzticējos. Gala rezultātā apčakarēja mani, apzaga un aizvīla manu vīrieti. Tagad es sargājos no sievietēm kurām nav draudzeņu. Uzreiz rodas jautājums - kāpēc Tev nav draudzeņu? Kur ir vaina? Kāda maita slēpjas zem aitas maskas?

Gunitaa  Papildinot Geishu, aizvīlusi man vīrieti nav neviena no draudzenēm, toties bijusī draudzene no studiju laikiem pievāca manu bijušo vīru uzreiz pēc tam, kad izšķīros ar viņu. Bet man nebija žēl, jo vairāk, ka tas nebija uz ilgu laiku. :)

raima  Tautieti! Var pastāvēt draudzība starp Vīrieti un Sievieti. Bet, Vīrietim savulaik pudi 10 sāls jāapēd vienatnē un garīgi jāizaug.
Bija man tāds draugs, tagad citā saulē.

HardSoftDunk  Gunita, tas tak ir baisi kad jau palietotu veci draudzene savāc.Nav jau žēl bet nu tā sajūta gan uz to draudzeni pēc tam skatoties-nožēlojami....

Gunitaa  >HardSoftDunk - jā, diezgan precīzi uzminēji manas tā brīža sajūtas - savāc to, kas citām paliek pāri - cieņu tas nevairo. Bet draudzenes sen jau vairs nebijām uz to brīdi, un ne jau veči tur bija pie vainas. :))

Rondijs  Nē, draugiem negāžu virsū neko no personīgām problēmām, un priekš kam gan to darīt? Satikties var lai labi pavadītu laiku, negribu to izniekot sūdzoties vai želojoties par dzīvi. Un no otras puses, kas gan viņi par ekspertiem, lai palīdzētu atrisināt problēmas? Tās vienmēr risina profesionāļi kam samaksāju, ātri, efektīvi un ar garantētu rezultātu.

VAZ07  Interesants jautajums , nemaz nebiju iedomajies cik interesanta un noderiga varetu but draudzene ,visu par sevi pastastit un no vinas tikkai uzslavas!

adamsone  Ar mēru. Dalos pa druskai, ja ir piemērota situācija un vispār gribas runāt par problēmām.
Sievietei komunikācija ar sievieti ir ļoti vajadzīga, nu varbūt kāds labs gejs to var aizstāt...:)

kvarts  Pāris draugi ir tādi, ar kuriem kopā var iet caur uguni, ūdeni un vara trubām..., bet sievieškārtas draudzenes gan nav, ir tikai tādas , kas interesē seksuāli un tādas , kas neinteresē vispār.

Paula6  Ir viena draudzene, kurai uzticos un viņa man, bet savas problēmas cenšos risināt pati un ja par kādu risinājumu ir šaubas, tad pajautāju viņas domas. Labi, ka necenšas mācīt vai norādīt kā jādara. Ir labas paziņas, arī no šī saita, satiekamies, aprunājamies un, ja nepieciešams, palīdzam.
Tomēr labāk kontakts un par visu izrunāt var ar vīrieti, kurš neuzbāzīsies, bet sapratīs, dos padomu vai palīdzēs..vispār labāk saprotos ar vīriešiem :D, ar sievietēm nekad neko nevar zināt kāda muša iekodīs.

PavasarisSniegaa  Katram jau gribas lai atbalsta, lai ko domātu/darītu... un kas kuram tuvāks saldi meli vai skarba patiesība.
Ja gribas kaut kur sūtīt, tak sūti. Kas attur? Partnerattiecību tēmās jau daudzkārt būtu ieteikušas pamest. Attur tas pats: citu nav un gribas atbalstu? Tad vajag kādu, kas to arī darīs un pilnīgi saprotami, ka vispirms vilšanās un dusmas un tad intereses trūkums žēl ka tā izvērties, bet atbrīvosies vieta jauniem draugiem.

Piparkuka  Nevienam! Jo ir lietas, ko nevar teikt nevienam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu