Klases sakari, tas ir piedodiet - vakari

Kādas jūsu domas par bijušo klases vai studiju biedru tusiņiem? Nu pēc gadiem desmit vai divdesmit. Patīk tādus apmeklēt?

solvitas  Es neapmeklēju. Nav jau nekāda pārsteiguma momenta, jo visus tāpat var facebook apskatīt. Un nav arī neviena aktīvista, kas organizētu.

andzipa  Gan skolas, klases, studiju laiku salidojumi- svēta lieta! Jo laiks rit, jo sirsnīgāki!:):):)

DanaL  Mani klases vakari ir visbiežāk ar 3 draudzenēm, ar kurām satiekamies arī daudzos citos gadījumos. Dažreiz ir piebiedrojušies vēl daži klasesbiedri, pārējie nav redzēti.
Man ir jaukas atmiņas par skolas laikiem un klasesbiedriem, labprāt satiekos.

Aukstums  Neapmeklēju, neinteresē..tie,kuri ir draugi no skolas laikiem, tie arī ir ...

neiet  Mana klase turas kopā, jo dzīvojam nelielā pilsētiņā. Viens pāris apprecējās, pārējie tikai draudzējas. Nesaprotu, kādēļ jebkuru pasākumu jābeidz ar seksu. Vai tad nav sievu, vīru, draugu, draudzeņu?

havjiers  dažus klases vai grupas vakarus labprāt ,bet ir kur nerādīšos .

Pillerina  Skolas jubilejas sarīkojumus regulāri apmeklēju- daudzus skolas un klases biedrus var satikt. Vienkārši intereses pēc - apskatu kā viņi mainījušies un izrādu sevi. Un satieku daudz vecāko klašu pārstāvjus, kas skolas laikā iekrituši acīs. Kā arī šie pārvērtušies vai saglabājušies.
Klasē bija arī nepatīkami kadri - šajos salidojumos var vai nu atjaunot saticību vai arī novērot, kā klases zieds un centrālie objekti izmainījušies izskatā (protams, mīnusos).
Beidzot arī klases salidojums pēc 30 gadiem bija. Njā - kādās kompānijās skolas laikā turējāmies, tā arī šajā salidojumā. Bet arī varēja apskatīt - cik kurš palicis jaunavīgs, jauneklīgs vai ļoti spēcīgi pārvērties izskatā.
Būtībā - ir vērts. Īpaši ņemot vērā to, ka vairāki pa šiem gadiem ir pēkšņi aizgājuši no dzīves un nekad nezini, kas sagaidāms pašam vai citiem jau rīt...

Paula6  Tā kā daudzi klasesbiedri dzīvo citās zemēs, tad tie (9-11 cilvēki), kas dzīvo sasniedzamā attālumā ik pa laikam satiekamies. Sākumā atceramies kā ir katram dzīvē gājis, kas mainījies skatā, domās, bet vienmēr piedomājam lai tikšanās nav apcere, bet gan kāds kopīgs pasākums ar jautrību un kādām kopīgām izdarībām. "Pielieties" tā ka neko neatceras, nav gadījies nevienam. Pavasarī būs pie manis..tagad jādomā ko darīsim.
Līdzīgi ir ik pa 2 gadi salidojumi ar kursabiedriem un, tā kā bijām traka un jestra grupa, tad jautrības netrūkst un esam tādi paši kā jaunībā. Skumjāk, ka jāpiemin arī aizgājušie viņā saulē...dzīve nesaudzē un tāpēc jāsatiekas, jo vienam otram ir vajadzīgs tas mūsu uzmundrinājums un ir spēks dzīvot tālāk.

av2  maneejie dziivo pa visu pasauli, no Austraalijas liidz Iirijai. Visiem ggimenees, beerni , darbi utt. Kadi veel ...salidojumi? Kad? Ja jaaizvelaas buut kopaa ar saviem miilaajiem ssogad,nu piemeeram , vai atvallinaajumu izmantot braucienam uz...salidojumu Latvija , reti kurss izvelesies otro. Un arii, nu ir FB, ar ko kaadam ir velessanas kontakteeties, kontakteejaas taapat.
Savas bijussaas LV skolas apskatiiju, kad biju LV ...peec 15 gadiem beidzot, arii dazzus pasniedzeejus satiku tur.Tas ir svariigaak, vismaz man.

RRAGANA  Jo vairāk gadu paiet, jo interesantāk paliek. Gan klasesbiedri, gan studiju biedri :) Interesanti vērot, komunicēt. Ar kuriem nebija sasaistes toreiz, ar tiem arī tagad nav. Kas bija uzpūtīgi un snobi, tie arī tagad tādi palikuši. Kas bija forši toreiz, tie ir tikpat forši arī tagad! Retais, kurš no kretīna skolas laikā ir pārvērties par cienījamu cilvēku.
Nelāgā ziņa gan ir tā, ka ar katru salidojumu paliekam arzvien mazāk... Bieži vien salidojuma vietā tiekamies bērēs..
Jā, patīk tādus apmeklēt. Jo vecāka palieku, jo vairāk patīk! Un visvairāk patīk redzēt(pareizāk-priecājos), kā no kāda nepārliecinātā puišeļa kādreiz, ir izaudzis superīgs vīrietis/vīrs kādai/tēvs/draugs! Par sievietēm viss skaidrs, tur nekā interesanta nav :D

Pilskungs  ´

Ruuperta  bulshits. viss mainās, dažķar verts satikt, bet pat tie kas ir tavā listē ir nereti strike out

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu