Pazīšanās zīme

Vai nebūtu labi, ja visi kas grib iepazīties(veidot jaunas attiecības)nēsātu pie apģērba vai kur citur, labi redzamā vietā piespraustu lentīti vai kādu koka"sūdiņu"OH formā.Nu protams,tas jau vairāk piemērots pilsētā(kam tad laukos pa savu sētu zīmēsies).Tad ieraudzītu viens otru un būtu mīlestība no pirmā acu skatiena.Nevajadzētu te gadiem virtuāli meklēt.

av2  godiigi? Iepaziities grib lielaaka dalla satikto. Kas notiek taalaak, ir to abu zinnaa. Kaadas veel piespraudes, prieksskam?

scheriff  Es kādreiz pats par šādu atpazīšanās zīmi aizdomājos. Manisprāt tā šķita ļoti laba doma. Nereti tiek izteikti padomi iepazīties veikalā vai sabiedriskā transportā. Viegli runāt, grūti darīt. Sāksim ar to ka dzīvojam daudznacionālā valstī. Kā man sievieti uzrunāt - Labdien vai Zdastvuitje? Kā es vispār varu zināt vai viņai nav draugs? Kā es vipār var uzināt vai viņa vēlas iepazīties? Ar kādu dzimumu vēlas iepazīties? Šodien ir MeToo. Iešu klāt, uzrunāšu un izteikšu vēlmi iepazīties, kurdik būs - seksuālā vardarbība. Nedomāju ka atpazīšanās zīmei jābūt ko kāds ražo. Kautvai rokassprādze uz labās rokas, konrētā krāsā. Tā lai katrs var pieskaņot savam apģērbam. Ieraudzītu tādu cilvēku, jau būtu kas kopīgs par ko apspriestied. Tiem, kam nekā nav - traucēt. Protams ideja vēl jānoslīpē. Redzu vairāk pozitīvo nekā negatīvo.

scheriff  Sorry klūda. Tiem kam uz rokas atpazīšanas "sprādze" nav - netraucēt.

Kurts69  es vēl ieteiktu, pēc katra jauna seksa partnera uz pieres zīmodziņu uzlikt! Lielākai skaidrībai

Kurts69  Vispār šo tēmu varētu paķidāt vēl:)
Piemēram - varētu būt kāds publiski pieejams portāls/datu reģistrs, kur liktu atsauksmes par visiem mūsu valsts iedzīvotājiem. Līdzīgi kā novērtē viesnīcas vai viesu namus. Tikai te sadaļas citas. Piemēram:
saimnieciskums, prasmes kulinārijā, komunikabilitāte, personīgā higiēna, sekss utt. Vērtējums no viens līdz desmit un vēl vienu sadaļu specifiskām piezīmēm.
bet aizliegts vērtēt anonīmi:)

jurisb  tas jau izskatītos pēc ebrejiem otrā pasaules kara laikā,būtu tizli

adamsone  Tizli, dumji, necienīgi un sievietēm arī bīstami.

AivarsN  Vispār jau ir mobilās aplikācijas,ar kuru palīdzību var nopeilēt tuvumā esošos potenciālos partnerus. Pat precīzi parāda to vietu,kur jūsu ceļi krustojušies. Rīdziniekiem ideāls iepazīšanās veids. Tikai šādu aplikāciju telefonā vajag abiem. Tā tikai bija hohma,kad atklājās,ka šo pašu aplikāciju izmanto arī viens no maniem dēliem.😀

Baklazans  nevajag pazīšanās zīmes jo griboš organizms isdala spēcīgus ferimonus

Ezjule  Kādreiz visi aizņemtie nēsāja saderināšanās/laulības gredzenus uz labās rokas... Un visiem citiem viss bija skaidrs.

Kurts69  Ezjule, un ko tas mainija? nebija mīļāko? jeb varbūt nebija šķirto laulību? Bija laiki, kad daļu sieviešu dedzināja uz sārta un kā zināms, tad arī ar akmeņiem mēdza nomētāt...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu