Vai esot attiecībās vajadzētu šad tad no tām atpūsties-ieturēt pauzi?

Kāds mans paziņa izteicās, ka savu sievu ļoti mīlot, bet kaut kā jūtoties saguris no attiecībām.Šķirties viņam nenākot ne prātā, bet kādu laiku-mēnesi, divus vai visus trīs varētu padzīvoties atsevišķi, bet ar piebildi ka pa to laiku neielaidīsies nekādos citos sakaros.Vnk viens pats ar sevi relaksēsies.Jo pašreiz jūtoties notrulināts, sieva ar pārmet ka par maz uzmanības, bet viņš kā saka ka redzot katru dienu nepaspēj pat sailgoties lai rastos kādas asākas izjūtas.
Kā domājat, vai tādas atpūtas vienam no otra nāktu par labu vai par sliktu attiecībām?

eksim_braalis  Ir dzirdēta atziņa no vairākiem sabiedrībā zināmiem pāriem - viņi tik ilgi ir kopā un attiecības ir labas, jo ne tik bieži viens otru satiek. Ar to ir domāts, ka gan vīram, gan sievai ir aktīva sabiedriskā dzīve un aizņemti darbā un tas abiem ir pieņemams, un nav nepieciešami nemitīigi uzmanības apliecinājumi viens otram. Bet šāds modelis der pāriem, kas jau ir ilgus gadus kopā.

NonaM  Noteikt divas - trīs nedēlās var nākt tikai par labu.

raudinja  Arī mīlestībai vajag atpūtu,, bet pāris nedēļas nav nekas slikts,,būsiet viens no otra atputušies ar jaunām izjutām

ne_meklejumos  No labas dzīves nenogurst, kaut kas iekšā kremt tam draugam. Ģimene ir miera osta, kur atpūsties un mieru rast. Varbūt jāpiedomā pie brīvā laika pavadīšanas, hobijiem.

langstinsh  Sallij-nesmuki kādu vārdā nosaukt.
Varu pateikt,ka tu zodz gāzi...
Un pat nemēģini uz manu pusi ko teikt...

Rondijs  Jā, obligāti vajag ieturēt pauzi, un regulāri. Un arī kārtīgi iedzert, pirms atgriezties atpakaļ. Jo acīmredzot attiecības ir gana pretīgas.

nedolce_negabana  Mīlestībai brīvdienu nav...

Lita_G  Nee.

piparbecinja  ne velti veči iet makšķerēt - ne viens vien grib atpūsties no sievas.

NITO  Bumpastik! Nav Laimes formulas. Viss notiek tīri no izjūtām un savstarpējās sapratnes :)

erix134  nevajadzetu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu