vai te vispār ir iespējams ar kādu iepazīties un normāli ko izveidod?

Liga2  nu dazas sievietes cer ka satiks seit vai citur kadu labu naudas maisu kurs velesies sponsoret vinas gimeni. tikkai damas ir aizmirsusas ka nauda parasti mil naudu vai izvelas 20+ vecumu . bet kas var aizliegt cilvekam ticet un ceret. autoram varu novelet veiksmi gan jau ta atnaks varbut lielaku iniciativu vajag izradit.

peedas_rasaa  Kam pIsdienlaika fikso, kam bērniņus pabarot...
Es gribētu vienkārši kaut kur parkā pastaigāt, uz soliņa pasēdēt un parunāt... anekdotes pastāstīt, pasmieties, un pamazām nonākt no anekdotēm līdz izdzīvošanai kodolkara gadījumā... Narvīša kapeju pastrēbt (vienmēr sanāk iestrēbt, jo karsta)... Bez solījumiem, pienākumiem un tā tālāk...
Bet es saprotu... manas necilās vēlmes nav tik svarīgas kā augstāk minētais fiksais un lokālas pārtikas krīzes risināšana...

HOUSE  Beidz, kāda iepazīšanās...

brivaunprasiga  Ja vīrietis nebūs plencis,kurš dzīvi notrallinājis,satiksi arī sev atbilstošu sievieti.

Tessa  nassuci, tu dzer shovakar, vai? nu tak kada tev dalja. gan kada atradiisies un panjems ar visiem puriem, neba tev jautajumus uzdos. jebshu pashai vinju gribas, da nesanak?
katram podinjam savs vacinjsh. tavs tas nebus, tapec esi rama un nelec uz ecesham. riit bus poha un sapes galva.

Pilskungs  Viss ir iespējams, vajag tikai darboties !

Tinte  21.02

Ir, ir tādas, pat uzturlīdzekļus viņu bērniem no saviem līdzekļiem apmaksā, jo paši nestrādā un naudas nav.

PoisonedKiss  Kurš no mums vispār šeit ir normāls?! Visiem kkada diagnozīte, ja gadiem te jāfigurē :D

Epifanija  nu, tiešām man nesaprast, ko tu vēl vilcinies!? Ej, puis, un izdari, kas tev jādara!:D

ernestiine  Visur var iepazīties, ja vien vīrietis prot būt interesants.

Jēli joki, nespēja salikt trīs vārdus kopā, kā arī vēlme ietaupīt un iekārtoties uz sievietes rēķina ir atgrūdošs faktors.

Attiecīgi ja sieviete ir ar humora izjūtu, pozitīva, savu skaudību atstājusi citām sievietēm, spējīga būt seksuāli atvērta un savu stresu par ārējo izskatu arī atstājusi citām, ko uztraukties viss būs.

Jā nu sievietēm ir vēl viens atgrūdošais faktors, absolūta apsēstība ar diētām, nolauztiem vai nenolauztiem nagiem, cerība, ka atnāks kāds varonis un pēc viņas komandas atrisinās visas materiālās un nemateriālās problēmas.

Jā nu vīriešiem, te drusku atkārtošos, memmedēliņi nav nekur cieņā, ja nu vienīgi, pie tādām sievietēm, kas pašas tādus audzina.

Bet ja ir mūžīgais čikstulis iekšā, ka nevar atrast to ko meklē, varbūt ir vērts paanalizēt, vai tiešām konkrētā tipa cilvēka tēls ir īstais?

Ko Tu vari dot, un ko esi gatavs saņemt?

Atbildot uz šiem jautājumiem godīgi viss sstājās savās vietās.

bernadeta  Tomēr vīrietim ir jābūt ik daudz naudai, lai viņš pats sevi cienītu. Trakākais jau nav naudas trūkums, bet tie kompleksi, kuri nāk līdzi, ja naudas nav, nav viņaprāt pietiekami.

edding  16:38
Nenāk viņiem līdzi nekādi kompleksi. Tieši otrādi, lepni paziņo, nav mašīnas 50 gados un nebūs, nav sava dzīvokļa un nebūs, dzīvoju kopā ar vecākiem un dzīvošu. Kāds esu, tāds esu! Un priecājies, ka mani dabūji, bet es vēl domāšu, varbūt atradīšu labāku.
Ja savas niecības apziņa būtu, tad jau OK.
Protams, nav runa par visiem, lūgums saprast pareizi.

Liga2  nemaz nezinaju ja es sekoju lidz tam ko edu, nevelos liekos kg., rupejos par savu izskatu tas ir atgrudosais faktors. hm es kaut ka nepiekritu. es nevelos staigat rinki ar lieko svaru velos izskatities labi un but laba fiziska forma sevis un savu bernu del.

quimera  ...

quimera  Var .
Bet atceries kā pat jau tiekoties kādu laiku.,otrs te sedes un meklēs rezerves variantu/.

av2  jaa, mieriigi. Neslinko!

Kurts69  iepazīties var. "Normāli ko izveidot" varbūt arī. Ko tik nevar paveikt, ja ir brīvs laiks, drusku nauda un satrakojušies hormoni:D

Baklazans  mans rezumējums par šo tēmu

PoisonedKiss: Kurš no mums vispār šeit ir normāls?! Visiem kkada diagnozīte, ja gadiem te jāfigurē :D

quimera: Var .
Bet atceries kā pat jau tiekoties kādu laiku.,otrs te sedes un meklēs rezerves variantu/.

rupers  Ir ,bet daudzas šeit jau ir vairāk kā 10 gadus un tas viņām ir pārvērties par sportu ,vai veču čakarēšanu !!

Vanesa15  Nevar. Jo te lielākoties sēž slimi atkarīgie mūžīgie laimes meklētāji. Ja arī kaut kas derīgs trāpīsies, tad nekad neapstāsies un nenovērtēs. Jo liekas, ka katrs nākošais/ā tak var būt labāks/a. Slimība, tāpat kā alkoholisms.
Derīgie atrod savu un no šejienes ātri pazūd un aizmirst par oho esamību. Dzīvo normālu dzīvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu