Vai tiešām vecis kas nelaiž pa kreisi ir nevesals?

Man te ieinteresēja kads "gudrs"sieviska komentars no kadas ieprieksejas temas.
Samierinies. Visi veselīgi veči laiž pa kreisi. Konservatīvie, attapīgākie to slēpj un ģimene viņiem ir pirmajā vietā, bet izklaides pēc tam. Priecājies, ka tavs virietis ir vismaz tāds. Tas labāk, nekā tāds, kas to dara atklāti un tādā veidā pazemo savu mīļoto. Jeb tāds, kam seksu gribas reizi mēnesī un arī tad diez ko nestāv un tāpēc ir baigi uzticīgais.c)
ta ko vai tie kas nelaiž pa kreisi sanāk ka ir slimi?Un ja sieviec grib veselu veci kam stav ta jasamierinas ka pa citam vazajas?Galvenais ka slepj, ta sanak ka ciena.Ko citas sievietes saka par tadu sieviška viedokli un ko doma veči?

JurisK  Taa gluzhi nevareetu teikt. Bet veselam, veseliigam viirieshkaartas iipatnim jebkura vesela savas sugas sievishkjiiga buutne ir kaardinaajums, pie tam ljoti speeciigs tieshi zemapzinjas, instinktu liimenii. Jo veseliigaaks, jo kaardinaajums speeciigaaks. Un tas ir labi un dabiski. Cilveeku sabiedriibaa pastaav moraales, uzvediibas normas, sauktas par tikumiibu, pienaakumu un daudzos citos vaardos. Laidiis vai nelaidiis pa kreisi, tas ir otrshkjiriigs jautaajums, jo kairinaajums buus jebkuraa gadiijumaa.

Hiranja  Samierināties ar vīra laišanu pa kreisi ir labākais variants, ja vien vīrs ir lojāls pret ģimeni. Es vienkārši ieteicu labāko, lai būtu laimīga dzīve. Bet par laišanu pa kreisi, tad uz to disponēti ir stabili lielākā daļa vīriešu. Ja kaut kādu iemeslu dēļ to nedara, tad tas nenozīmē, ka viss ir baigi kārtībā. Patiesībā tiešām tad vīrietis varbūt nav vesels.

Lucy  (c)ta ko vai tie kas nelaiž pa kreisi sanāk ka ir slimi?Un ja sieviec grib veselu veci kam stav ta jasamierinas ka pa citam vazajas?Galvenais ka slepj, ta sanak ka ciena.Ko citas sievietes saka par tadu sieviška viedokli un ko doma veči?
---------------------------------
Es domāju normālam vecim ir sieva un mīļākā un viņš ir pilnīgi vesels:)) sieva gan nav vesela,ja jau vecim vajag vēl vienu!!

Kurts69  Vispār kur problēma? kur sieviešu solidaritāte? ja reiz laiž pa kreisi, tātad kādai ir iespēja piedzīvot jaukus un patīkamus brīžus. Un ja vīrietis vēl to pamanās izdarīt pa kluso, tad uz pasaules vienkārši ir mazliet vairāk apmierinātu sieviešu! Un laime visapkārt:)

edding  Kas ir nevesAls? Tā kā slims? Varbūt reiz kādu tripaku norāvis, tagad baidās un vairs nav ne slims ne vesels.

Hiranja  to Lucy: Nevar sievieti vainot pie tā, ka vecim ir vēl kāda. Sievieti var vainot, ja viņa sēž viena jo nespēj saglabāt ģimeni. Esmu konservataīvo vērtību piekritējs un ticu mīlestībai. Mīlēt var vairākas. Un vispār visa šī diskusija ir aizgajusi ne tajās sliedēs. Pareizi būtu atļaut daudzsievību. Man piemēram, divas, nu varbūt tomēr trīs sievas piespiestu būt tām uzticīgam, jo trīs apmierināt ikdienā tomēr paņem daudz enerģijas.

edding  Hiranja, Tu ko, daudzsievību? Tad visas jāuztur. Cik no mūsējiem nemiljonāriem to spētu pavilkt.
Un vairākas mīlēt vienlaikus arī nevar. Gribēt, jā, bet tāpat tur ir 1, ko gribas vairāk, bet tā nedod.
Pamīlētu tu tās 3 un pēc laika vilktu pie 4., 5-ās. Ir vīrieši, kuriem pietiek ar 1, ir kuriem visu laiku liekas, a ja nu nākamā labāka. Nezinu, ar ko tas ir izskaidrojams, gēni, nepareiza audzināšana vai slikta stāvēšana. HVZ.

Rondijs  Jā, kaut kāda loģika tur ir patiešām, jo vīrietis / tēviņš dabiskā vidē vienmēr interesējas par citām mātītēm, tas mums no dzīvniecikās dabas ielikts. Tikai tas ir pretrunā ar šodienas sabiedrības normām, bet piem., islāma valstīs ar daudzsievību tas turpinās arī šodien.

neko  Hiranja: bet kas tev traucē dzīvot kopā ar 2,3 vai pat vairāk sievietēm vienlaikus, ja jau tev tā gribas? Aizliegts taču tas nav. Un ir kas tā dzīvo.
Pat ja likums atļautu poligāmiju nemanītos pilnīgi nekas. Tieši tā pat tev nāktos par to visu vienoties ar 3 sievietēm. Ja tu to vari, tad tevi jau ir visas iesējas, ja nevari, tad tev viņas tā pat nebūs.
Lai apprecētu 3 tev tak tāpat nāksies saņemt piekrišanu no visām 3 un ne viens likums tur nepalīdzēs.

Mailija  Mani uzjautrināja 52 gadīga onkulīša Hiranjas viedoklis,kas pat to visu cēli pasniedz ka šamam esot TIK DAUDZ mīlestības ka var mīlēt pat vairākas un TIK DAUDZ seksuālās enerģijas un veselības, ka arī vajag vairākas-jo viena laikam tādu slodzi neizturētu.:DDD
Viss tas ir PUPU MIZAS.Izlaidība ir un paliek izlaidība,lai cik smukos vārdos to tērptu.Arī vairākas mīlēt nav iespējams.Ja tā ir,tad jau nemīl nevienu-kā tikai savu krānu.Un nav nevienai sevi cienošai sievietei ar to jāsamierinās.Paciest tādas attiecības būtu kā pašiznīcināšanās.Tad kāda tur laime?
Vai nu arī tad lai staigā ABI-nu tad viss godīgi un neviens nav aizvainots.Kaut arī nav tas labākais attiecību variants!

fargo  "Tu ko, daudzsievību? Tad visas jāuztur."

kāpēc gan? poligāmijā sievas neuztur, viņas pieskata. sievas ir galvenais darbaspēks poligāmās saimniecībās. tad var teikt, ka lauksaimniecības zirgi arī ir jāuztur. jā, kaut kādā ziņā, bet šī uzturēšana darba zirgiem maksā pūles mūža garumā. tāpat ar sievām poligāmijā, nomināli viņas ir jāuztur, praktiski viņas ir darba zirgi. varbūt mazāk tas skar tābrīža jaunāko - drāžamsievu un vecāko - galveno, matrjonu.

kokote  "Nevesels" ir šāds jautājuma uzstādījums un uzskats, ka tā būtu norma (stils un forma atkal liek apšaubīt profila lietotāja atbilstību norādītajai informācijai). Zinu pietiekami daudz pāru par kuriem esmu pārliecināta, ka viņi viens otram ir vērtība un attiecībās piedzīvotais ir kaut kāds dzīves kodols. Ar sveci gan klāt neesmu stāvējusi, bet tur ir pietiekami augsta reālo vērtibu (domāju, ka saprotams, ka ne par naudu ir runa) latiņa, lai tas būtu pašsaprotami (tb neiedomājami kas tāds, kas te tiek pasniegts kā "nevesels").
Bet dzīvē ir visādi, varbūt beidzot izkāp no tām totalitārā laikmeta domāšanas kurpēm un kļūsti kaut nedaudz elastīgāka(s).

neko  fargo: "tad var teikt, ka lauksaimniecības zirgi arī ir jāuztur. "

bet ir jau ar jāuztur, un patiesība savs zirgs nebūt nav lēts prieks:)

Hiranja  Realitātē ir tā, ka lielā daļa vīrieši laiž pa kreisi, daži tikai to slēpj. Vai tad daudzsievība nebūtu tikumīgāka? Pie mums vienkārši ir pagalam grūti vienoties ar pirmo sievu, ka vajadzētu vēl otro. Par trešo nemaz nerunāsim. Lielākais ko var, ir dabūt divas draudzenes vienā gultā uz vienu vakaru. Bet tas taču nav tikumīgi, vai ne? Tikumīgāk būtu, ja gultā ir divas sievas!

Mailija  Hiranja,ko pārdzīvo?:DDDPiedāvā savai draudzenei vai sievai barteri.Ja Tev vēl divas sievas,tad lai viņai arī ir tiesības vēl uz diviem vīriem vai draugiem.Būs tad jums liela,draudzīga zviedru ģimene un visi būs seksuāli apmierināti un LAIMĪGI!Bet ja tikai TU gribi būt tas izredzētais luteklis,tad nu gan nav godīgi.Sievietēm tak ar ir daudz enerģijas un mīlestības ko dot vīriešiem!:DDD

fargo  14:30

"nav lēts prieks" varētu drīzāk attiecināt uz labklājības sniegtām iespējām uz ekstrām, kā piemēram sporta jāšanas hobijs. bet ja zirgi velk arklus, te nav vairs runa par kaut kādiem priekiem, bet izdzīvošanas prozu. un poligāmijā, iedomāto harēma slaido vēderdejotāju vietā, tās ... man domāt nebūs modeles no glancēto žurnālu vākiem, kā kāriem prātiem gribētos.

labapa  Pilnīgs murgs, nevajag bāzt visus vienā maisā. Nav visi vīrieši ´tādi´ . Kā arī ne visas sievietes. Tā kas to apgalvoja pati vai nu laiž kaut kur vai nu dikti apdalīta, ka pie visa vainīgi vīrieši

Vanesa15  Tas jau normāli liekas tikai šejienes vietējiem ērzeļiem, kas iedomājas sevi par nezkādiem alfa tēvaiņiem.

Atpalikuši jūs esat sen jau no reālās dzīves, kur mīlestība, atbildība un cieņa pret otru cilvēku jums ir svešs jēdziens.
Nav tik traki, ir daudzi pāri, kas nav apkakājuši savu izvēli un nesnaikstās pēc zāles zaļākas.

Kurts69  Katram cilvēkam ir savs ceļš. Ja sabiedrības attieksme kopumā pret krāpšanu būtu absolūti noraidoša, tad neviens pa kreisi nelaistu un teorētiski laulības pārkāpums pat varētu būt administratīvi sodāms. Tikai realitātē neuzticība mūsdienās tiek uzskatīta par ikdienišķu, plaši izplatītu un pieņemamu dzīves sastāvdaļu. Tāpēc protams, ka uzticīgie nav slimi, bet arī nevajag moralizēt. Ir tā, kā ir. Un galu galā, lai krāptu ir nepieciešami divi, tātad ir pietiekami daudz gan vīriešu, gan sieviešu, kas ir gatavi uzsākt attiecības ar "Aizņemtu" cilvēku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu