Dažādi tipi un uzvedības veidi

Kāds tips jums labāk patīk:
1. Kurš uzreiz ir gatavs runāt (rakstīt) par seksuālām tēmām, apspriest tās dažādos aspektos, paralēli dzīves apspriešanai. Un arī gatavs uzreiz darīt visu, pirmā dienā un sekundē. Pie reizes esot nopietns savos nolūkos.
2. Kurš par To nerunā, varbūt vēlāk nedaudz raksta, ļoti vēlāk, kad jau sadraudzējušies. Pie darīšanas nonāk lēni, reizēm ļoti Ļoti lēni vai vismaz domājis, ka paies ilgs laika periods līdz nonāks līdz tam. Un ne mazāk kaislīgs vai aizrautīgs kā pirmais, varbūt vēl vairāk.

Šķiet, agrāk man patika pirmie. Taču pēdējos gadus (vismaz 14) tie otrie! No pirmajiem tā kā bailes, tādi kā agresīvi. Kaut viņiem jau tā neliekas:) Man arī agrāk šķita- ok!

valmierietis333  ... un otrais - iespējams kautrīgs , lēnīgs , varbūt bikstāms un stumdāms ...
Bet vēl ir iespēja ,ka viņam ar to varēšanu tā ir kā ir ,tādēļ izvairās no tās tēmas - varbūt pie sevis lūdzas ,lai tikai sieva neprasās , lai izvairītos no kārtējās neveiksmes !

Nemaz nerunāšu par bērnudārzu ,kas tikai par seksu prot runāt ,un pārējās tēmas tiem nepastāv - tad ir visi seklie : ´´čau ,seksu gribi´´ , jo neko citu oriģinālāku izdomāt nespēj ...

Kurts69  var saprast kā vienu, tā otru no piedāvātajiem variantiem. No viens puses cilvēkam negribās bāzties uzreiz virsū ar savu gribēšanu, pieklājība prasa tomēr drusku parunāt arī par sievietei svarīgām lietām, iepazīt otru cilvēku, bet ir reizes, kad padomā - a nafig to visu liekuļošanu, nu bliezīšu tā pa godīgo un pa taisno.
Un nostrādāt var jebkurš variants. Ja tikai zvaigznes pareizi sastājušās.

Eneile  Nē, nu var jau runāt par kko citu, bet abiem tak tāpatās skaidrs, ka galvenais motivators, kāpēc vispār raksta, ir sex. Ja vīrietis gribēs gudri parunāt par lietām, kas patiesi interesē, tad viņš runās ar vīrieti
________________________

Mhm, pēc šī nākas secināt, ka ļ.cien. Torpedo ir seksuāla interese par visu plašo PA sieviešu dzimumu...

edding  "Ja vīrietis gribēs gudri parunāt par liet-ām, kas patiesi interesē, tad viņš runās ar vīrieti" /c/
Nu beidz. Ir takš sievietes, kuras domā, ka viņu džeki te tikai parunā, (vai tikai parunās)ar citām sievietēm, ka viņiem nemaz nav un nebūs nekad citu domu, kā tikai verbālā.

nedolce_negabana  Diezgan bieži uzrodas tipi, kas grib runāt par seksu sarakstoties. Un nekādi negrib saprast, kādēļ es nevēlos apspriest savu seksuālo dzīvi ar pilnīgi svešu cilvēku, ko neesmu pat redzējusi!
Vairākos gadījumos radās sajūta, ka cilvēks uzbudinās rakstot visādus jautājumus, un kļūst gauži nikns, ka atbildes nav tādas, kā gaidījis...Sviests.

Torpedo  Nu, "parunāšana par sex" tak nav tāda nopietna runa, kā te Fargo apraksta - cik plaši kura kājas pletīs un un cik ilgi ar dibeniem sitīsies. Nē, tas ir vnk ar humoru par doto tēmu - kā teica viedā klasiķe Deisa, kaut vai tas pats: "Kniebies ar? :)"

minnijai  Man, pieredze rāda tādu melnu statistiku, ka tas, kurš virtuālā sarakstē, pat pirms pirmā randevū skar seksa tēmas, kur viņam patīk trallalā, kur man patiks trallallā utt- diemžēl, ar tiem man NEKAS līdz trallalā nav aizgājis realitātē. Mani sagarlaiko attiecības, kuras balstītas tikai uz trallalā štruntiem.

Bet ja ar vīrieti ir labi ārpus gultas, ar viņu būs reāli labi gultā.

nedolce_negabana  minnijai ļoti izdevies komentārs:) Tā arī ir.

Sallija2  Te vnk ir aprakstīti ekstraverti un intraverti. Ar ekstravertiem viegli komunicēt par jebko, bet intraverti ir uzticīgāki un tā teikt dziļie ūdeņi. Man gan joprojām labāk patīk komunikablie ekstraverti, jo tie uzticīgie intraverti ir besīgi. Ne viņš var pateikt kas viņam par vainu, apvainojas par nezin ko un nerunā. Nē, nē! Ekstraverts varbūt arī reizēm muld par daudz, bet viņam mierīgi var pateikt, ka man tas nepatīk un viņš sapratīs, viss ok!

Pillerina  Ļoti lēni arī neder. Man piens saskābs...

aston  Nu tas ko raksta ir viens, ko dara ir otrs.

Es domāju ka rakstīt par seksuālajām tēmām vajag, lai ieinteresētu sievieti, un saprastu vai viņa vispār interesējas par to, vai ir vērts veltīt viņai savu laiku. Ja neizbēg, tātad interese ir.
Un tālāk...
Pirmajā randiņa par seksu runāt nevajag. Lai nenobiedētu (protams visas nav ´´bailīgas´´, bet lielākā daļa ir). Otrajā arī labāk nē, vai pavisam nedaudz, lai uzkurinātu interesi. Ja jau sieviete ir atnākusi uz 2 randiņiem, tātad interese ir. Un tad viņa sāk domāt: "vai es viņam neesmu interesanta seksuāli?" "viņš neizrāda lielu interesi?!"
Tāpēc trešajā randiņā jāievada sarunas par šo tēmu, diezgan daudz :)
Nu un ja pēc šitā visa ir ceturtais randiņš, tad skaidra lieta, ka ´´jāgāž gar zemi´´ ;)

esmucitta  SHITie tipiņi man nepatīk

Tragika  3. variants-kurš izskatās tā, ka es pati piedāvāju.
Vai vēl labāk-4. variants, tīrradnis, ar atklātu vikinga skatienu, bez sievas, bērniem un meliem, un tēmas pieteikumā aprakstītajiem akrobātiskajiem trikiem nolūkā dabūt bezmaksas seksu no pavisam svešas sievietes, kuru negrasās vest pie altāra.
vai nereālai-5. variants, iemiesojošs 3+4

ingryda  Pa vidam :)

Rondijs  Ja nolūki ir nopietni, tad jau pirmkārt tas nebūs oho vai jebkur citur internetā. Te nekas nav nopietni. Un protams tas būs tuvāk otrajam variantam, jo ar sievieti kas patiešām ļoti patīk, gultā neraujas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu