Ko jūs domājiet par šo atziņu?

Ko jūs domājiet par šo J. Krūmiņa atziņu: "Izvairies no sievietēm, kas tev liek justies, ka neesi mīlestības vērts"?
No vienas puses - tas ir uzrakstīts it kā autors būtu sekojis līdz te PA notiekošajam.
Bet no otras puses - es dzīvē tieši ar to esmu daudz dzīvē grēkojis, mēģinot ar pieri sadauzīt mūrus. Un tā kko pierādīt

DanaL  Ja kāds vīrietis nepārtraukti gānās par sievietēm (neatkarīgi no viņu vecuma) un visādi citādi izrāda necieņu, tad viņš man ir absolūtā nulle (un tas vēl ir maigi teikts), pat ja manā priekšā rāpos, lēkās uz pakaļkājām vai kā citādi izrādīs savu apšaubāmo uzmanību.
"Cūcis spalvu met, bet tikumu ne" (riks086 mani palabos, ja ar šo tautas parunu kaut kas nav īsti labi :D)

Tessa  Mīlestība nekad neskatās pēc dzimšanas apliecības; neviens nemīl sievieti tāpēc, ka viņai ir tik vai tik gadu, ka viņa ir skaista vai neglīta, stulba vai gudra: sievieti mīl tāpēc, ka mīl.
Onorē de Balzaks

kudala  vispār jau var redzēt , ka autors ir gana daudz dauzījis pieri pret mūri. Tas tagad daudz ko izskaidro.

quimera  Nekad neticiet sievietei!
Satikties ,draudzeties un būt attiecības var.

Bet neticiet viņas vārdiem līdz galam nekad. Agrak vai vēlak nodos. Un visi teikti skaļie vārdi būs vējā!

Sallija2  Kas jums pašiem savu atziņu nav, ka jāvelk ārā kaut kādas citu onkulīšu pateiktās. Īstenībā ja salasās šitādas atziņas, tad var uzcelt augstu jo augstu aizspriedumu mūri un dzīvot tādā kā rāmītī. Katram pašam ir jānonāk līdz savām atziņām.

Pillerina  Nu, Jūlis K. mums visu neatkarīgās latvijas laiku ir bijis milzīgs guru sieviešlietās.
Tāpat kā jurkānjānis Duntes krastā...

DanaL  ... tāpat kā Torpēdo Pieredzes apmaiņā... (papildinu Pillerinu).
Var uzdot jautājumu da par jebkuru tēmu - vai tie ir pamperi vai kloķa-klaņa mehānisms - Torpēdo vienmēr atradīs iespēju to sasaistīt ar OHO sievietēm vai sievietēm vispār :D

adamsone  Neko es nedomāju. Izvairies no sievietēm vispār un laime garantēta.

Margriete  Nezinot visu situāciju un nepārredzot visu laukumu no konteksta izraut frāzi ir nelietderīgi, jo , kā zināms,pats rokās peld tieši tas, kas nevar nogrimt. Personīgi es izvēlētos labāk pavājas attiecības ar kaut ko foršu, nevis ļautos lutināties no kkāda padzīvojuša Šreka puses, bet tas ir individuāli. Kādi nu kuram/ai plāni, personīgie resursi, ideoloģija vecāku ģimenē un tā.

pardon_my_french  Tessa, no offense, bet točna Balzakam tur bija par dzimšanas apliecību? :) Visi šitie dižvīru citāti no spokiem, cāliselvē un pārējiem mammāmuntētiem ir diezgan apšaubāmi. Tāpat kā no brainyquote un tamlīdzīgām lapām. imho.

Nobody loves a woman because she is handsome or ugly, stupid or intelligent. We love because we love.

P.S. Man atkal offtopiks, sorjan.

dodekaedrs  Šī atziņa/novērojums darbojas vien tikai tad, ja esi ļoti, ļoti turīgs vīrietis un Tava maka biezums Tev iet pa priekšu. Tad gan jaukas dzīves tīkotājas var notēlot mīlestību (žēl...).
Plebejiem nav par ko satraukties, chill! :)

JurisK  Nesaprotu taadu atzinju, miilstiibaa es esmu egoists, t.i. - nemiilu to, kas nav ,manas miilestiibas veerta, t.i. - taadu, kas man nepatiik.

RRAGANA  Daži saka, ka viss esot galvā. Respektīvi, ja Tev liekas, ka Tev LIEK justies tā, tad Tu pats sev vispirms dod komandu TĀ justies. Nu tad jau vari arī tos mūrus ar galvu dauzīt.
Leonardo da Vinči teicis- "Neviens man neaizliegs lidot. Var sasiet man rokas, bet es lidošu!" Tā kā, ... viss ir Tavā galvā!

Tessa  pardon_my_french viedoklis, nav ne jausmas, shi man bija pirma, kas izleca gugle.
cik ljoti dziivei ir janodara pari, la ta neieredzetu sievietes? /ta chista v kosmoss garamejot/

Anitam  Neizdodas man šajā tēmā "iebraukt". Kā tas ir - izvairies no sievietēm, kuras liek tev justies, ka neesi mīlestības vērts? Ja sieviete par vīrieti (un arī otrādi) ir tādās domās, viņa pati izvairīsies no tāda vīrieša. Tā ka viņam pat nevajag iespringt uz izvairīšanos, jo viņš no tādas sievietes puses tiks likts mierā. Vai es kaut ko nesaprotu?

Tragika  a davai apdiskutējam autoru, nevis problēmu? Torpēdis saka, "es dzīvē tieši ar to esmu daudz dzīvē grēkojis, mēģinot ar pieri sadauzīt mūrus. Un tā kko pierādīt"
tēmas kontekstā jāsaprot-Torpēdis mīlējis par daudz, un tur, kur nevajadzētu
Pašam smiekli nenāk, koa?

ieva03  Ak,torpēdiņ,torpēdiņ,tev gan grūta dzīve,kaitini tik sievietes.....
No manis vairies,bet es mīlu,un ja es mīlu PIESARGIES!(no Karmenas).Jūtu tev līdz no visas sirds ...

Fitnesis  Dažreiz man paliek bail no tā spēka, kas sievietēs...un sāku pat ticēt tai baisajai teorijai, ka izvēlas sieviete!

Rondijs  Manā skatījumā, citāts ir Uģa-kuģa cienīgs. Pateikt tā, ka neviens neko nesaprata, ļauj radīt ilūziju par viedumu un gudrību. Esmu par skaidru atklātu valodu, bez rozēm un visas tās mistikas.
P.s. protams, ka izvēlas sieviete, tā nav teorija bet realitāte. Kandidātu var būt daudz, bet jāizvēlas tikai viens. Bet vīrietim uzdevums ir pieteikt savu kandidatūru tai, kura patiešām patīk, nevis tā, kur pirmā piekrīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu