Vēstules par laiku....

Ja jau par vēstulēm, tad lai iet ar! Pēdējā laikā saņemu vēstules no vīriešiem, kas liek skumji pasmaidīt....kā piemēram: Vai neesi nosalusi šajā vēsajā laikā, ...Ko Tu dari šajā drēgnajā laikā,...vai arī ...ārā tik briesmīgs laiks, ko dari?....Jaukie un mīļie vīrieši, tas ir nožēlojami, ka žēl metas, tas liecina vien par to, ka ar komunikāciju esat uz Jūs, ja cilvēkiem nav par ko runāt, tad izmanto šo mūžīgo tēmu - laikapstākļi. Rodas jautājums, Vai tiešām pietrūkst izdomas un fantāzijas kā uzsākt vēstuli nezināmai sievietei?

quimera  Var arī pa laiku parunaties. Neredzu problemu!

AivarsN  Varētu apmēram tā:
Sveika!
Kāda ir tava dienesta pakāpe Tumsas armijā? Man ir labas idejas,kā mēs kopīgiem spēkiem varētu iepriecināt savu Virspavēlnieku. Tikai nesaki,ka kalpo gaismas spēkiem!

Lovetta  oi Dana...tevis ieteiktās tēmas mani iedzītu panikā!! Jo neko nejēdzu no tehnika un politikas, neskatos televizoru, neinteresējos par tā saukto kultūŗu-tipa Supernova. Neesmu komunikācijas lielmeistare, labāk klausos, nevis runāju...tāpēc laika apstākļi ir ideāls sarunas sākums. Un visa galā var tak atbildēt, ka tik drēgnā laikā tupu pie tv un skatos supernovu...un ja interesē, var pāriet uz citu tēmu. Un ja kas-ļoti labprāt rakstu bez lielajiem burtiem.
p.s. kas ir ķiļķeni?? man rādās, ka ar to domāts kkas ārpus virtuves un kulinārijas.

Liiva  Par laiku noteikti nav tās trakākās ...

Laimnese  Lai Tu skumji nesmaidītu, tad laikam vīrietim būtu jāraksta šādi- Saņēmu lielu algu! Palīdzēsi notērēt?
Labāk, lai raksta par laika apstākļiem, nekā par sesku!

nedolce_negabana  Laimnese👍👍👍Neapķērīgi gan tie vīrieši! Sūdzas, ka dāmas neatbild... Būtu uzrakstījuši par lielo algu, uzreiz atbilde garantēta😁😁😁

vellata  Jā, uzreiz jāsāk ar intīmu foto, kur viss kas ir, sažmiegts stingri plaukstā, zilu galu un ieaudzis pamatīgos mūža mežos. un foniņā tāds pats aizaudzis paģirains mūlis.

Ernestiine1975  Ko tad pietrūkst precetai? Varbūt ragu!

Kurts69  ja uzreiz seksu piedāvā, tad slikti. ja par laiku, tad atkal slikti. Un ja rakstīsi kaut ko oriģinālu, tad uzskatīs par dīvainu. secinājums viens - pašas nezinu ko grib. Atnes to, nezin ko, aizej tur, nezin kur....

helgucis1  Kas par sāpi autorei, bet var jau viņu saprast, jo precētai tak nav laika tādām sarunām.:) Vajag tad uzreiz vīriešiem tādām jautāt, vai seksu gribi, sūkāsi vai nesūkāsi, u.t.t.? Viņām tak vīrs var pārāk ātri atgriezties mājās un nav laika atbildēt uz pieklājīgām vēstulēm, tak jāsteidz izbaudīt dzīvi, kamēr vīrs strādā.Toties brīvām sievietēm ieteikums tādus jautājumus neuzdot un viņas būs gandarītas par jauki iesāktu vēstuli. no vīrieša. Tā kā viela pārdomām priekš vīriešiem un ieteicams lasīt anketas, lai zinātu kā rakstīt vēstuli kurai.

Tessa  autore saruna nepiedalas, trollis parastais. turpmak precetiem trolljiem jaraksta bez venzeljiem un sarunam par laiku, tb uzreiz : atljaujiet vas otpardoņitj.

Relita  Paldies par viedokļiem, ieteikumiem, personisko pieredzi....cik cilvēku, tik viedokļu, vienam patīk māte, otram meita, trešam kleita....no sākuma vēlējos piedalīties sarunā, bet atturēja dalībnieku nosodošā, pat naidīgā nostāja...ak mī un žē, ta nu gan eņģeli atradušies, runa jau negāja par to, ka tas ir slikti šādi uzsākt sarunu, un kas tad ir slikti un labi mums katram? Bet lai nu paliek, tas ka te viens otram saldā ēdiena vietā esam, tas gan taisnība!

edding  Relita-Vairita. Vajadzēja gan piedalīties. Te katram savas prasības, savi viedokļi. Vienai patīk ka sāk ar laika apspriešanu, citai labāk uzreiz piedāvāt nodrāsties. Mums būtu interesanti uzzināt, kuras tēmas būtu interesantas Tev. Tad komentētājiem vieglāk, nevajag minēt.
Par precētajiem te dažreiz ar putām uz lūpām mēģina iestāstīt, ka šie ar pretējo dzimumu tikai un vienīgi par laiku runā, par citām, sensitīvām tēmām ni ni.

Pilskungs  >Lovetta ... kas ir ķiļķeni?? man rādās, ka ar to domāts kkas ārpus virtuves un kulinārijas...
Tā īsti nav - tie ir miltu klimpas, ko vāra dažādos ēdienos.
Bet ko nu kāds te domājis - kas to lai saprot ...
Atbalstu tavu viedokli !

Dr_Zorge  Manuprāt Vairitas ievietotā tēma PA ir veiksmīgs pašreklāmas un marketinga triks.Varu derēt ka profila apmeklējumu skaits ir dubultojies.

Trusis1983  Nožēlojami ir tas,ka tu tiksminies par citiem,ka vini tev raksta.Priecajies ka vispar kads tev raksta.

dzintars45v  Ņu vislabākais vīrs vienai manai draudzenei ir puisis,kas uz papīra pat trīs sakarīgus vārdus nevar uzrakstīt un ir draugs,kas pat dzeju var rakstīt un diskutēt par jebkuriem filosofijas un personīgās izaugsmes,kā arī ezotērikas jautājumiem,bet sievietes maina kā zeķes,tad ko tad tu īsti vēlies,ja kārtīgu veci,tad diez vai gudra runāšana ir noteicošais faktors,ja tev vienkārši ir garlaicīgi un gribās pamuldēt,tad ej uz forumiem,kur apspriež tev interesējošās tēmas un muldi no agra rīta līdz vēlam vakaram,jeb ja savādāk,tad izvērtē prioritātes,ko tu īsti gribi un uz priekšu,nevis te raudāties...!!!

Anita73  Lūk, oriģināla ideja pirmajai vēstulei, ja nu tiešām nepatīk sākt ar meteoziņām. :

Vēl tagad smejos pārlasot.

..ir bumbas uzveltas ...nav man ne spaiņa ne burkāni..gribēju sniegavīru būvēt..un tad pēkšņi satiku Tevi šeit!!..jo slota ar vajadzīga!!tā tač tev ir mājās ne?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu