Labāk ēst desertu bariņā, nekā grauzt rupjmaizi vienatnē..?!

Man vīrieši ir teikuši, ka var piedot sievietei VISU ja viņa ir skaista un laba gultā.Piedot ka viņai ir nejauks raksturs, merkantīlisms, pievērt acis uz to ka ir citi mīļākie un neievērot to ka sieviete viņu nemīl.
Nepievilcīgām sievietēm nekas netiek piedots.Tad vai vīriešiem tik tiešām svarīgākais ir tikai sievietes izskats un seksualitāte?

ne_meklejumos  Izklaidei pietiks ar izskatu un seksualitāti, lai mīlētu un dibinātu ģimeni ne. Komplektācija vajadzīga pilnīga, bet skaistuma kritēriji katram savi, pieņemamās rakstura īpašības un uzskati par dzīves vērtībām arī.

AivarsN  Ne vienmēr skaists izejamais ietērps ir arī ērts un patīkams valkāšanai,bet kādas tik neērtības ļautiņi nav gatavi paciest,lai tikai izskatītos moderni. Ne katram pietiek dūšas parādīties sabiedrībā tajā apģērbā,kurā viņš jūtas vislabāk. Vai paciest mājās smuku raganu,lai palepotos sabiedrībai,vai visur ņemt līdzi savu mīļoto,bet pelēcīgo pelīti, ignorējot sabiedrības attieksmi?😁

miers2  ja uz to visu skatās bez nevajadzīgas pārspīlēšanas, tad temata sausais atlikums ir tāds, ka vīrieši skaistām sievietēm piedod vairāk nekā pārējām, bet visam ir savas robežas :)

Cornholio  Tu stulba esi? runā kā tipiska krievene ar lieliem pupiem un pīļlūpām.

havjiers  nevajag būt rotējošai skaistulei,bet kaut nedaudz sava seksualitāte tomēr ir jāizkopj,lai būtu kārtīga rupjmaize nevis sakaltusi garoza .

Torpedo  Kā teicis VR, tad sieviete vispirmām kārtām ir sexuāls objekts. Un tas tikai viņai pašai nāk par sliktu, ja to neatzīst

Pilskungs  ...labāk ēst desertu bariņā, nekā grauzt rupjmaizi vienatnē...
Nekādi nesaprotu, kāda šim tekstam saistība ar visu, kas te tagad tiek runāts ???

Geisha  Vakar skatījos raidījumu "мир на изнанку" par Tibetu, par šerpiem (tauta). Izrādās šerpiem ir normāla parādība vairākvīrība. Zeme dārga, nabadzība. Nu tad arī uz 1 ģimeni var atļauties tikai 1 sievu. Bērni kopīgi. Sievietei šāds modelis ļoti patīk. Večiem nākas asti luncināt sievietes priekšā, lai tiktu izvēlēts uz nakti. Mūsdienu šerpu jaunatne jau atsakās no vairākvīrības, bet izvēlas labāk vienu vīru. Izrādās, ka arī šerpu jaunekļi var sameklēt potenciālā līgavā nepilnības - pārāk maza auguma, ne tik smuka kā gribētos. Un ko gan mēs gribam no saviem vīriešiem kuriem ir sieviešu pārpilnība? Katru dienu kūkas, konfektes, bulciņas. Nav brīnums, ka viņiem gribās vienkāršu siļķi.

111zaagis111  bestijai2018-02-06 14:04

Un tās nepievilcīgās no dabas kad tiek pārvērtību šovos dažādu specu rokas beigās izskatās pat ļoti pievilcīgi. Ērta poza - nepievilcīga no dabas. Nav nemaz tik daudz tādu "nepievilcīgas no dabas " vairāk ir noēdušās , netrenētās un slinkās. Reizēm pietiek ar dzirksteļošām acīm lai seja būtu pievilcīga.

Rondijs  Jā, pirmām kārtām, tieši tā - kā seksuāls objekts, novērtēts tiek pēc izskata. Ar to viss sākas, tas ir tas dzinulis ,hormonu, smaržu, feromonu līmenī, kas piespiež jaunam puisim meklēt sev meiteni. To nevar noliegt. Meitenes izskats tad spēlē ļoti, ļoti svarīgu lomu. Prāta spējas u.c. kvalitātes vērtē jau pēc tam, tas nāk ar laiku, pakāpeniski, ar pieredzi, kļūdām, apdedzināšanos - prioritātes var mainīties un parasti arī mainās. Tāpēc ir svarīgi arī par kāda vecuma cilvēkiem iet runa.

labapa  Nē nevar piedot ne ko no tā. tas kaut kāds dumjš stereotips. Ja reiz ir kopā tad arī dzīvo kopā un būt nejaukam vienam pret otru domāju, ka to nekas nevar aizstāt.

aston  Nu nez kur Tu tādus datus ņēmi. Neesmu saticis vēl vīrieti kurš priecātos par Tevis aprakstītām attiecībām.
Nu es vēl piekristu, ka apēst cita desertu bariņā ir forši. Bet savu desertu ne ar vienu citu dalīt negribās :D

labvakar  Neatbildams jautājums- kāpēc mēs mīlam vienas, bet precam citas. Varbūt tāpēc, ka meklējam gudras, maigas, pozitīvas.

av2  Super sex izlabo lloti daudz ko , bet ne vissu.

Nerons  Nu bet protams bestija, tikai izskats un kāda gultā!
Nosauc kaut ko vēl, ja vari!???

Trusis1983  Ar vardiem piedot ir viens,bet retas sirdi ir paliekosas un nekad nesadzis.Tatad ne tas jusu skaistums,ne ta gulta sadziedes tas retas.

dzintars45v  Labajai meitenei gultā ir jāprot viss tas pats,kas sliktajai,tikai labāk,jo viņa taču ir labā meitene...D,D,D...!!! Skaistās gribās izvālēt,bet dzīvo un precās ar tām,ar kurām var dzīvot,lai cik skaista sieviete arī nebūtu,gads,divi,trīs un tu jau dzīvo ar raksturu,kas tādām lellītēm ar uzpumpētām krūtīm ir oj,oj,oj,tāpēc tādas pārsvarā dzīvo ar naudas maku,kur mutīte jātur ciet un tik kājas jāpapleš,lai uz ielas nepaliktu,ir protams izņēmumi,ir daudz skaistu un gudru sieviešu,kas dzīvē atradušas savu ceļu,bet ir arī šādi stāsti...!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu