Slinkums, nepieciešamība jeb kāds cits variants

Lasot pēdējās tēmas man radās pārdomas par to, ka iespējams iepazīšanās vieglums vai vienkāršība virtuālajā vidē ir mānīga. Sievietes te saņemot tik daudz vēstuļu, ka izlasīt nav iespējams, vīriešiem grūti aizklauvēties līdz savai sapņu sievietei, jo sūtītās ziņas pazūd kaut vēstuļu jūrā, tad vēl komunikācijas intensitāte klibo, neziņa par to, kam no rakstītā var ticēt, cik profila dati ir patiesi utt.
Tas viss kopā man rada secinājumu, ka nez vai daudzi te nopietni meklē un spēj atrast sev atbilstošus cilvēkus. Vairums vienkārši darbojas darbības pēc. Ar retiem izņēmumiem. Uzreiz piebilstu, ka nevienu ne vēlos aizvainot vai audzināt! Ir viedokļi?

dzozefinaups  ...esmu tas retais iznemums... :0 :) bet kuru tas interesee? :)

dzozefinaups  ...zinu.... :)

Baklazans  edding bet vai uz jums vispār skatās pat "aizvakardienas kāpostzupa"

tiešām princeses atradušās
reālajā pasaulē nulle uzmanības bet virtuālo jāklīšu glaimojošās vēstules likušas sajusties par izvēlīgām princesēm

Aukstums  Ir viedoklis- šajā informācijas piebāztajā vidē jāiemācās filtrēt, atfiltrēt, bet ne līdz galējībām, kaurkur jāsaglabā cilvēciskais faktors,neaizmirstot arī loģisko domāšanu un savus mērķus atrodoties neta vidē.

quimera  Agrāk dariju tā / uzrakstu vienai ,otrai ..
Jā izveidojās sarakste (kas gan bija retums) kādu laiku runaajos.
Tad pēkšņi pazūdu. Jā siev.pati uzraksta -kur pazudi? Vai kaut ko ne tā uzrakstiju ?
Atbildot ,paprasu numuru . Tad ar oho cauri,un runāšana jau ir tikai pa telf.
Jā viss ir ok,tad tiekos. Pēc kādiem 5 bezjedzīgiem randiņiem,tomer satiku kādu ar kuru turpināju nu jau attiecības. Līdz tās ar laiku izbeidzās,kā jau vienmēr mūsdienās!
Un sākās viss no gala!

sangukuLV  Tieshi shi iemesla del es parstaju rakstit vestules sievietem. Tagad tikai gurkojos! :)

ne_meklejumos  Šādos anonīmos saitos nezini pat vai dzimums norādīts pareizais, iepazīties nav viegls proces.

Eneile  Patiesībā bēdīgs tas savstarpējais aizvainojums un rūgtums, kas te lasāms.

Tessa  nekad nesaki nekad. iespeja, ka izzvejosi savu cilveku no pulja ir viena no miljona. bet dziive tak ir tieshi tapat, kapec jabriinas?
tas, ka sievietes te sanjem chupam vestulju diena, ir fufelis. tas ir pasha sakuma, ar svaigu iisto bildi. vai provokatiivu. tad iespejams.
ja viirietis nozud sarakste, (ka apraksta musu neizdevies miilas dramu režisors), normala (uzsvars uz normalu) sieviete nekad vinjam neuzdos jautajumu, kur vinjsh nozuda. jo tirlinji jau sakuma jaizsija caur sietu. /lieli pardoni kinoakademijas ģildei/
ja cilvekiem neštimm jau sarakste, neštimmes arii iistaja dziive. visupirms sarakste visu parada-attieksmi, interesi par otra ikdienu, simpatijas.
es, protams, nerunaju par tiem, kuriem randinji ir merkjis un ķeksis telefona. tas ir atseviškjs stasts.

edding  Baklazans- skatās jau, nav tā ka neskatās. Un raksta, pat bez bildes anketā. Protams, ne jau cerot uz nopietnām attiecībām, tā tikai, kā jau latvju puikas, šodien ar vienu, rīt ar citu.
Bet izvēlīgas esam, es tak neiešu ar kādu, kurš līdz 50- 60 gadiem jautri nodzīvojis un tad atjēdzies, ka vajag kādu blakus. Vai tādu, kurš neskatoties uz manis esamību, turpinās dirnēt OHO un sarakstīties "par laiku" ar citām. Ja jau viņam tur interesantāk-lūdzu, lai iet. Par dzērājiem un sliņķiem nemaz nerunājot.

Piparkuka  Tā arī ir, ka darbojas darbošanās pēc. Jau vismaz 5x to pēdējā laikā rakstīju.
Un par tām 100 vēstulēm dienā- noteikti nav taisnība!:)

Cornholio  piparkūka, ieliec pliku dirsu profilā, būs arī 200:)

Piparkuka  :))))
Un Baklažān- kāpēc domā, ka dzīvē neviens nepievērš uzmanību?! Domāju, ka visiem dzīvē ir vairāki dažādi paziņas un mīlētāji un tml. "objekti".

jurks  Pacenties! Iedarbini iztēli un fantāziju, uzdrošinies radīt par sevi imidžu, lai tas būtu pārāks! Un rezultātā, baudi savus radošās piepūles augļus, šķirodams vēstuļu plūsmu- interesantās un ne pārāk! Viss ir iespējams, ja ļoti gribās!

azik99  Zinu vairākas meitenes, kura te ir ievietojušas "anketu" un viņām tikai jāizvēlas ar kuru iet (pārgulēt) randiņā. Kā teica te viens aktīvs lietotājs - katru nedēļu drāžu citu! :)

InJanis  Tautiesi !!!

Si tema ir tikpat veca ka i-nets ( tiesa agrak ari sarakstijas ar vesuilu palidzibu)

Kur cilveka dzive sakas realas problemas......
Taja bridi kad vinja reala dzive, sak parklaties ar virtualo dzivi-iluziju pasauli.

To drosi varu teikt tapev ka I-netu,ipasi IR chatus lietoju jau vismaz gadu 17 loti pat regulari ( seit isteniba esmu vecuma nostalgijas makts pec OHO chata )

Piem ar ko man pievilciga ir si virtuala vide......
Jo seit ( vismaz mana gadijuma ) lomu par 99,9 proc spele prats, zinasanas dzives pieredze un t.t.
Ariskibam, un tam ko kads seit bib, vai nebib, man nav nekadas nozimes.

Piem aeit nosaciti aktivi esmu apm pedejo menesi... ij man ne viena, nava nekadas vestules rakstijuse ( varbut es kadu pariti esmu aiztakstijis, vairak gan lurot uz smukpupainam bildem seit )
Tas ka man laikam ir nesmuka anketa tas mani galigi nesatrauc -)))
Rakstu to zinu un domaju, nekad neizejot uz personalijam, vai apsaukasanos saja vide.

Ta ka Tautiesi... nevajag jaukt dazadas lietas, piem pirkstu kas lieliski der lai urbinatu degunu, ar to organu, kas pamatfunkcija ir domats pecnaceju radisanai -)))

Baklazans  azik99 reizi nedēļā citu ir ļoti zems rādītājs
atceros ka ziedu laikos kad mani vēl interesēja šejienes kontingents bija divas vienā vakarā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu