Attiecības vīrs-sieva

Sveikas meitenes, dāmas. Nezinu, ko te daru, bet ir problēma. Esmu feins, sportisks čalis, man ir forša sieva, bērni, bet sieva regulāri grauž par kaut ko - esmu iedzēris, dusmīgs utt. Darbs man ir super, nauda ir, bērniem dodu visu ko LR un i-veikalos var dabūt, bet es vot esmu tāds un šitāds jo dzeru. Jā es dzeru, nezinu kādēļ, bet MANA dz;ive no tā necieš. Mana sieva nestrādā, uz manis ir 4 cilvēki + iedzīve. Es nezinu, kas kuram skaitās slikti, bet mums ir 2 mašīnas, māja labā vietā, bērniem viss ir, es katru mēnesi pelnu labu naudu... es nesaprotu, ko vēl no manis grib..esmu noguris.. Esmu sapratis ko gribu es - MIERU. Es ļoti labi apzinos, ka kaut kur reģionā pavisam jaukai sievietei ir sapnis atrast tādu kā es un man ir sapnis atrast tādu, kā VIŅA. Es zinu, ka ir dažādi vīrieši, bet zinu, ka ir pilns ar labām sievietēm, kurām kaut kādu iemeslu dēļ nav paveicies attiecībās ar savu vīrieti. Bērni man nav šķērslis. Man jautājums tikai viens - vai nav kāda jauka būtne, kura skumst pēc normālām, cilvēcīgām attiecībām? Duras priekš pasākumiem neskaitās, esmu jau atskatījies. Esmu pavisam noguris no tām naudas attiecībām. Sīkāk par sevi varu personīgi vai tiekoties...

coldlands  Prasta meklēšanas, ar pašreklāmu.

VAZ07  Katram virietim ir kads trukums , tad labak jau sads ,acim redzams un viegli kontrolejas !

fargo  cik iedvesmojoši lasīt par tik augstu atbildības sajūtu, audzinot vairākus bērnus ģimenē, kuras galva un vadītājs pats ir. interesanti, ja pats savā praidā/domēnā/atbildības zonā nespēj nodibināt sev vēlamo kārtību, vai sanāks to izdarīt citur?

reached  To 09:58
Nesaki vis. Re kur 1 auKstdzimusi, auKsti izglītota persona nolaidusies ar pamācībām un gatava savu plecu balstam sniegt. Sauc klapsu-spācis_bez_ciparjiem.
Tik nez vai tas taziks pamanīs. Varbūt šai vajadzēja ierakstu Degās veikt, vai pa tiešo uz kasti. Tiesa, tad pārējie OHO iemītnieki nepamanītu viņas isCilaas prāta spējas un jasmīns nevarētu savu sajūsmu izrādīt.
Man pie irsas, trollis tas vai dzīvs cilvēks. Problēma aktuāla. Daudzi dzer un nesaprot, kā otram tas var nepatikt. Un nemaz nešaubos, ka bez minētās perZonas atsauksies arī citas žēlotājas, pat ja viņš ar naudu nelielītos.

_Biezaa_oome  Turpini tik dzert. Karma paliek karma.

Pillerina  Ko tu dzer? Ūdeni?

raaMi  Tak priecājies, autor, ka grauž- tātad nav VIENALGA.
Gribas mieru? Saprotu, noīrē istabiņu, informē Sievu, ka viss kārtībā un izbaudi to mieru, vienatni. Vismaz nedēļu. Patiešām miera un vienatnes.
Kāda mārrutka pēc lekt jaunās attiecībās???

mis_parkere  Tu neesi feins čalis-Tu esi ALKOHOLIķIS!!!!

fargo  "Tu neesi feins čalis-Tu esi ALKOHOLIķIS!!!!"

viņš ir ilūziju stadijā, kurā vēl neko neatzīst, jo problēma vēl nav pa īstam izlīdusi. ja neapsāsies, zaudēs ģimeni, varbūt tiks pie piegulētājas, slīdēs lejā pa karjeras ceļu, ar laiku sāksies veselības problēmas. tad... varbūt tad pieleks. daudziem tad jau ir par vēlu.

La_Bella  Man opis nebija dzērājs, bet dažkārt iedzēra ar draugiem, tad omai teica “ vai Tev , kas trūkst?” Tieši tāpat nestrādāja, dzīvojās pa māju, dārzu, opītis visu nodrošināja, pat līdz pēdējam sīkumam.
Omīte trakoja, jo izràdās viņai tētis bija dzērājs un dzīvojuši trukumā, viņa baidījās.
Varbūt sieva baidās, ka cietīs no tā sadzīve, bērni.

Protams būs sievietes pieņems dzeršanu, dzeršanu pār mēru.
Lai izdodas saprast sevi- situāciju, un būt laimīgam!!!

ko_nu_vairs  Neapskaužu tavu sievu, tāpat kā neapskaužu māti, kura saprot, ka viņas 3 dēli dzērāji ir karma. Tas tiešām ir traki, ka karmu jāatstrādā nākamajām paaudzēm.Bēdīgi, ka dažas mātes to attiecina uz citiem, bet neapzinās, ka pirmām kārtām, tas ir tieši viņu krusts.

Inception  Varbūt pamaini psihologu. Bet, protams, vispirms pašam sev jāatzīst, ka gribi kaut ko mainīt.

Piparkuka  Tāda bosu problēma, jauno bosu... Dažu! Izdomā kaut ko citu viskija vietā.

Skumjudruva1950  Tev jābeidz dzert un sevi žēlot.Varbūt ir laiks sākt ārstēties no alkoholisma.Ja turpināsi neko nedarīt,zaudēsi savu ģimeni un tad vairs nebūsi vajadzīgs nevienam.

Deisa  Piesakies "Tētuka nedienām", lai tauta redz, kāds te supertruperīgais vīrietis ir dabojams. Un galvenais - sieva arī redzēs, kāds izdarīgs esi, kamēr pati pa spa plunčāsies. Pēc tam, zobu dodu, ka citādāk skatīsieties viens uz otru.

debra1  sist vajag, kameer nav pienemta stambulas konvencija

Aukstums  tēmā minēji, ka vēlies MIERU, saki, lūdzu, kā mīļākā savienojama ar ģimeni, foršu sievu, alkoholu, ja reiz vēlies MIERU? Tur taču ir papildus, jafinansē,m, kaut vai tikšana pie mīļākās turp/atpakaļ, jāmelo ģimenei, lāizbrīvē papildus laiks tam visam, vienvārdu sakot, reālu menedžmentu vajag, tas būs MIERS? un SIEVAI drīkst būt tād MIERA NESĒJS foršs mīļākais? Kāpēc ir cilvēki, kuriem nepielec, ka bez naudas, bērniem un otrai pusei vajadzīgs ir LAIKS ko pavadīt kopā...LAIKS, un tikai LAIKS..attiecības ir laiks, nekas cits...

Dr_koshka  Hmmm..., nu, ja man dara pāri, iemesls tam esmu es.
Pēc analoğijas, ja zāğē viena, zāğēs (ar laiku) arī cita.:(
Vai r vērts maitāt sakarīgu sievieti no reğiona?

Trusis1983  Tad nu gan problema.Sieva grauz.Biezak izmilet vajag.Un bus ok.

Dr_koshka  Trusi, cilvēks strādā pa riktīgo un vēl dzer!
Ko Tu vēl gribi lai viņš dara!?
Teica tak, ka grib MIERU!

Discreta  Alkohols noteikti traucē attiecībām. Ģimenes dzīvē nav tādu saprātu robežu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu