Bez jebkāda vairāk vai mazāk slēpta vai atklāta motīva

Redzu, ka te ļaudis bieži nopūlās pastāvēt par savām "patiesībām" un mēdz justies aizskarti, sadusmoti, sarūgtināti, vīlušies vai citādi abižoti, ja netiek gūts pietiekams atbalsts un/vai sapratne.
Te pat ir ierīkot funkcija "balsot" ar īkšķīšiem un ir ļaudis, kas cenšas izpelnīties atzinību, rakstot, viņuprāt, to, ko citi varētu vēlēties lasīt...
Kādas tik emocijas ļaudīm te nemēdz uzvirmot...! ;)
Man te gribētos uzjautāt auditorijai, kā tad ir ar Jums katru atseviši realitātē, proti, vai savās realitātēs Jums ir tādas kontaktpersonas, kas Jūsu dzīvēs Jūs atbalstījuši bez jebkādiem vairāk vai mazāk slēptiem, vai atklātiem motīviem.
Man to būtu interesanti uzzināt godīgas, atklātas atbildes... Tātad, runa par emocionālu, morālu, psiholoģisku utaml. atbalstu no cita cilvēka bez jebkādas motivācijas no atbalsta sniedzēja puses...
Ja nav, tad nesaprotu, ko mēģinat sadalīt, šajos nebeidzamajos tēmu labirintos?

p.s. vakarā piekāpšu palasīt... ;)

coldlands  Jap, ar pamanīju to biezo atklanisanos, un jaukas dienas novēlēšanu.
Ir cilvēki kam ļoti gribas piedalīties diskusijas, un tad šie tā bailīgi iemet komentu, vai sadūšojas ok iemet veselu tēmu par pārējo diskutētāju muļķību, neaptestibu....., bet nesaklausot aplausus, skalas ovācijas par labu autoram, kļūst tādi paši mirstīgie ohujisti.

Rondijs  Par ko ir īsti jautājums, tāds palags sarakstīts. Vai tu spēj noformulēt normālu jautājumu, kurš ietver sevī to, ko tu uztver kā kaut kādu?

Rondijs  ...kā kaut kādu problēmu?

Nicks  vai savās realitātēs Jums ir tādas kontaktpersonas, kas Jūsu dzīvēs Jūs atbalstījuši bez jebkādiem vairāk vai mazāk slēptiem, vai atklātiem motīviem.
---------------
šis ir tas jautājums, ja?
Es teiktu, ka visumā dīvains... nu reāli dīvains.

Tinte  Man ir aizdoma, ka top kāds kursa darbs vai raksts sieviešu žurnālam.

ocelots_parastais  Tinte - par kursa darbu varētu būt runa, studējošu pusanalfabētu netrūkst, bet par rakstu (sieviešu) žurnālam gan šaubos. Diez vai pat tur pieņem gara ražojumus no cilvēkiem, kuri liek komatus pēc principa "te tā labāk izskatās". Autore apvienojusi sevī spēju sacerēt megasamežģītus tekstus ar nespēju iegaumēt elementārus interpunkcijas likumus. Nez, kā viņai tas izdevies...

gertrude  tēmā atkal tiek jaukta kopā siļķe ar zemeņu zapti, tiek sākts ar balsošanu un beigts ar atbalstu reālajā dzīvē.
man kaut kā ir paveicies - reālajā dzīvē nav ,,kontaktpersonu´´, ir draugi, radi, darbabiedri, kuri ne vien reiz vien ir atbalstījuši, bet ja autorei ir tikai ,,kontaktpersonas´´, tad daudz kas kļūst saprotams.

aston  Bez jebkāda motīva pat pa aci nedod :D Katram atbalstītājam ir kaut kāds motīvs, kāpēc viņš to dara.
Piemēram :
Ir draugs (atbalsta savējos),
Patīk izteiktā doma,
...Jo citi tā dara,
Grib iepatikties,
Grib izcelties,
... un vēl daži tūkstoši dažādu iemeslu. Visus neuzskaitīšu :)

ne_meklejumos  Dari labu vai sliktu, bez motivācijas neiztikt, ir taču kāds priekšnosacījums jebkurai darbībai.

labvakar  Te nekad nav labi. Piedalās sarunā jautājuma uzdevējs, slikti, nepiedalās, atkal nav labi.
"vai savās realitātēs Jums ir tādas kontaktpersonas, kas Jūsu dzīvēs Jūs atbalstījuši bez jebkādiem vairāk vai mazāk slēptiem, vai atklātiem motīviem.". Man šķiet, ka tikai realitātē ir atbalstītāji. Šeit ir štata komentētāji. To labi redz apskatot + un -. Dažreiz komentārs ir pilnīgi nekāds, bet jūra ar +. Tiešām te tik debīli cilvēki, ka pie tukšiem komentāriem liek +? Šaubos, gan jau paši cenšas. Pie tam, tā ir jau iepriekš paredzama komentētāju saujiņa. Pārējie, pat tiešām dziļu domu paudošie komentāri paliek bez uzmanības un +.

ko_nu_vairs  Kā bez motīva? Motīvs ir. Jo neapmierinātāka ar sevi, jo kategoriskāka, kritiskāka komentāros. Laimīgās ir ļoti pozitīvas, nelaimīgās cenšas uzbrukt. Elementāri.

Rondijs  labvakar, tak nee, tos plusiņus regulē neredzamā aizkadra roka, skatoties pēc savas patikšanas.. Cik nav bijis ka salikti mīnusi bet pēkšņi mīnsi pazuda un pārvētās par plusiem un otrādi :)

sangukuLV  Kada vella pec man ar savam problemam vajadzetu mocit cilvekus realaja dzive,ja var pakrist uz nerviem piem. sheit virtuali.

Laila14  Fargo...Super atbilde..Laika trūkuma dēļ ..pat nelasu vēstules..kurnu vēl īkšķi..Trakums..

DanaL  Es laikam būšu viena no nedaudzajiem, kas mēģinās atbildēt uz jautājumu.
Jā, ģimene. Beznosacījumu atbalsts no vecākiem un dēla. Pēdējais gan savulaik bija mazliet jā pamudina atbalstīt, bet nu jau bez pamudinājums. Pat no brāļa, ar kuru mēs savulaik regulāri plūcāmies un kāvāmies, bet, kad pret kādu no mums pavērās kāds no pārējās pasaules, tad asinsbalss vienmēr nostrādāja.

Pirms kāda laika strādāju kādā internacionālā kolektīvā, kur biju vienīgā latviete. Bet bija daži lietuvieši, vīri kā lāči. No brīža, kad uzzināja, ka esmu latviete, sajūtu milzīgu bezvārdu morālu atbalstu. Kā sargeņģeļi visu laiku ar vienu aci mani pieskatīja, lai, nedod Dies! kāds nenodara man pāri :D Ko tur lai saka... braļukasi!

piparbecinja  Man tas vārds "kontaktpersona" dotajā konetkstā liekas dīvains...

Piparkuka  Protams, ka ir tāds atbalsts bijis vai ir- no tuviem draugiem! Kad ir kaut kas stāstāms, pārdzīvojams, kaut kas, ko gribas izteikt vai izraudāt vai varbūt papriecāties- stāsti draugam! Brauc pie drauga un tml.
Kas tad draugam no tā- tikai iztraucēts miers un jānoklausās viss un jāatbalsta vai jāpakoriģē- jāizsaka viedoklis.
Tas pats te. Uzdodot jautājumu, sagaidi reālas atbildes.
Un reālas atbildes, no dzīves pieredzes sniedz.
Nu kas ākstās, tie ākstās, tā jau viņu problēma.
Un es arī lieku + vai - tam, kam es piekrītu vai nē! Man patīk.
Agrāk bija tas one.lv laikam- krievu saits, tur arī varēja bildes plusot utt utt., interesanti:)

Rondijs  Ārprāts! Nu kā var liet šitādu ūdeni, nesaprotu.. Es ceru ka autore strādā pārdošanas jomā, tur tādus gaida atplestām rokām. Raksta, raksta bet beigās tāpat neko neuzraksta.. :)

ocelots_parastais  Esmu guvusi apstiprinājumu, ka iepazīt otru ar rakstīšanu - man tā ir neiespējama misija.
------------
Kas tev ir "neiespējamā misija", tas citam špička. Par tevi, piemēram, tavi rakstu darbi atklāj visu, kas vajadzīgs, lai zinātu, ka tu esi vienkārša duročka, kura nespēj loģiski formulēt jautājumu, maz zinoša, maz saprotoša, ar reālajām iespējām neatbilstošām ambīcijām. Tā vietā, lai te pārpūlētu savas jau tā kuslās smadzenes, sacerot nejēdzības, būtu labāk gājusi grāmatiņas lasīt. Varbūt uzlabotos tavas latviešu valodas zināšanas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu