Kas jūs šeit saista šajā vietā?

Man radās interese? Kapēc tik glīti,sakarīgi cilvēki atrodas šeit?

Baklazans  Liga2 ja jūs uzmanīgi būtu lasījusi tad pamanītu ka es sava pirmajā komentārā atdzīstu ka neesmu mērķa auditorija respektīvi neesmu ne glīts ne sakarīgs tāpēc jūsu pārmetumi man ir nevietā

apskatījos jūsu profilu cepuri nost jauks tantuks un ne resna
latvju vīrieši var tikai kost pirkstos ka esat svešatnē

Eneile  Nepieskaitu sevi pie traki glītajām, tomēr atļaujos atrasties šo cildeno cilvēku sabiedrībā. Kāpēc? Vienkārši ir niķis izniekot laiku interneta pļāpātuvēs.

Piparkuka  Interesanti- kā te var piepelnīties?!... Ā, sapratu. Tas man arī sen bija ienācis prātā, ka varētu palīdzēt. Jo pieredze liela un daudzveidīga.
Bet tā- tāpēc, ka interesanti, nekādos citos "saitos" tik daudz nav, ko rakstīt.

solvitas  Glītajiem un sakarīgajiem vairāk vilinājumi un piedāvājumu, tāpēc arī grūtāk nodzīvot visu mūžu ar vienu cilvēku. Arī darba dzīvē taču, jo labāks speciālists, jo vairāk viņam iespēju aiziet uz citu uzņēmumu.

kvarts  Neesmu ne skaists, ne sakarīgs un ari ne pārāk gudrs...šeit iepazīties nav nepieciešams, pietiek dažreiz ar citiem ļaudīm pakomunicēt...

Discreta  Neesmu feiks un nudien joprojām meklēju otro pusīti.

aija_69  Saista sadaļas: Pieredzes apmaiņa un Dienasgrāmatas. Arī te, oho, esmu satikusi cilvēkus, ar kuriem ir kopīgi hobiji, līdzīga humora izjūta, vārdu sakot, savējie.

Runājot par kopējo noskaņu, piekritīšu (c) ..bilde diezgan drūma te veidojas, diemžēl..
Manuprāt, anonīmajos interneta komentāros šobrīd daudzviet negācijas ir virspusē.

Ir dzirdēti nostāsti, ka šī portāla darbības sākumposmā te bijusi savādāka gaisotne. Vai ir iespēja palasīt, piemēram, PA desmit-piecpadsmit gadus vecus ierakstus?

Sievietes un Vīrieša savstarpējā mijiedarbība ir mūžīga tēma.

Eneile  Aija. Manuprāt, portāls noveco līdz ar tā lietotājiem. Jaunāki cilvēki vairāk izvēlas citas virtuālās komunikācijas alternatīvas. Šī komunikācijas forma bija aktuāla, "kad mēs vēl bijām jauni".
Nu lūk. Tātad, šeit uzturas cilvēki ar dzīves pieredzi. Un mēs varam redzēt, kādas ir šīs pieredzes sekas. Kādi ir secinājumi.
Tas ir apmēram kā ar alkoholiķi. Jaunībā vēl smuks, bet ar gadiem parādās "fakti uz sejas".
Ir cilvēki, kuri spēj gadu gaitā saglabāt labvēlību, vieglumu, humoru un dzīvesprieku, un ir kas sarūgst.

piparbecinja  Citur mūs vairs neņem pretī.

v5b  Vienkārši ir cerība atrast ar ko būtu sapratne un labi viegli.Nu ,bet tas tik sapņu līmen8.Jo dzīvē savædāk

Vaukskis  Seit var nobalsot par dienas labaako foto un reaali redzeet, kaa sievietes faktiski visam un visiem "izgriezj pogas" ! Ik pa laikam te ir redzamas seksiigas bildesar jaunaakaas un videejaas paaudzes daamiiteem. Seit var regjistreties un uztureeties bez maksas, var izikt bez papildus "fiicju" pirksjanas ! Retu reizi var atrast arii kaut kaadu informaaciju, ko njemt veeraa vai interesanti uzzinaat ! Vieniiga vieta, kur pastaav taada sadalja kaa "vakara plaans", no kura-pat regulari atziimeejoties- nav bijusi nekaadas atdeves ilgus gadus; vari rakstiit, ko gribi, un kuraa sadaljaa gribi ! Peetot profildatus atveesina un ir ar atskurbinosjaa ietekmi atskaarsme, cik daargi dziivot Latvijaa un kaapeec sjad tad sjii valsts tiek pieskaitiita pasaules bagaatajaam, kas taa daudziem neskjiet uz vietas dziivojot.. .

Pillerina  Pieredzes sadaļā atrodams un lasāms tas, ko draugos un feisbuka neizlasīsi. Lūk, kāpēc.

quimera  Cik zinu ,parasti meičās atkarto - normālu veču nav.
Visi ir aizņemti .
Interesanti kā veči saka to pašu.
Ka normālu sakrīgu siev. attiecibaam satikt ir gandrīz vai nereaali!
Tas kas meklē sev aļņus, nevienam "normālam" vecim nav vajadzīgas!

violeta  Lai kārtejo reizi atverot pastu varētu pārliecināties,ka nekas nemainās gadiem.Tie paši alkatīgie seksuāli norūpējušies raksta vienu un to pašu.Manieres nemainās,besī laukā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu