Pēc kuras tikšanās reizes jāuzstāda sievietei ultimāts?

Pēc kuras tikšanās reizes jāuzstāda sievietei ultimāts, vai nu būs seks vai arī nekādu turpmāku attiecību nebūs.

Ja attiecībām nav perspektīvas tad ir normāli, ka vīrietis tās prārtrauc.

engeliteS  Ja gribas uzstādīt ultimātus, tātad Tev pret to sievieti nav nekādu jūtu un varbūt jāmeklē cita, kuru gribēsies uz rokām nēsāt un darīt laimīgu nevis izspiest seksu.

solvitas  Daudz tādu te saradies. Pēc pirmā randiņa jau zvana un prasa, kad būšot? Viņš neesot nekāds muļķis, kas tērēšoties puķēm un daudzajiem randiņiem, viņš gribot runāt par lietu uzreiz! Ja tik viņiem dotu vaļu, viņi labprāt jau pirmajā randiņā sastādītu līgumu ar atrunām kas un cik bieži man būs jādara un ko viņš nedarīs. Nezinu vai tas ir izmisums vai stulbums, bet es tādus nevēlos!

VECA_PIEPE  Nemācēšu teikt par ultimāta uzstādīšanu sievietēm, jo nav sanācis randiņot ar viņām ne precību nolūkos, ne arī nenopietni orģiskām izklaidēm...pagaidām.
Bet attiecībā uz piekrišanu sarandiņošanai ar Ohujiņa puišiem, tad ultimātu uzsaucu jau sarakstē:"Ja aicini mani uz operu, krogu vai pastaigai Vērmanītī un neesi ieplānojis randiņa nobeigumam neaizmirstami neatkārtojamu mīlēšanās tūri, tad uz randiņu vispār vari necerēt,...ne jau nieka pēc es lidošu no Skotijas uz tēvu zemi, lai Tev acīs ieskatītos!"

solvitas  VECA_PIEPE, kāpēc tu tā pazemojies un pati lido šurp? Pareizi taču būtu, ja brūtgāni lidotu pie tevis?

solvitas  PIEPE, un ko tad ja viņš izrādās nesmuks? Tāpat pieprasīsi " neaizmirstami neatkārtojamu mīlēšanās tūri"?

VECA_PIEPE  Solvitas, a man tā ekonomiskāk sanāk atvaļinājumus baudīt, ta i ar visiem bonusiem keksiņa jomā- puiši lidojumiem jau visa gada garumā biļetes ir iepirkuši,...pēc randiņu grafika šturmē Rix lidostu.

VECA_PIEPE  Solvitas, ta ko nu te niekoties un žmogoties,...kafijas krūzīti stacijas bufetē vai saldējumu Vērmanītī es takš pati varu uzsaukt lietas labā. Nost ar merkantilismu!

dodekaedrs  Is this the real life? Is this just fantasy?

solvitas  VECA_PIEPE, tu vienā komentārā saki, ka tā tev esot ekonomiskāk un otrā atkal nāc ar saukli nost ar merkantīlismu! Lai gan es tev jautāju ne jau par kafijas cenām, bet ko darīsi, ja nepatiks tas bāleliņš? Vot sirds pateiks nē, jeb jūsu vecumā tam vairs nav nozīmes?

raina1970  Ultimātu var uzstādīt- teiksim, kādai bagātai kaimiņvalstij, un tad steidzīgi- vai nu laisties lapās, vai padoties un pieprasīt politisko patvērumu... Sievietei ultimātu stādīt- Tu esi jokains, un jāsak- arī , atvaino, ne pārak gudrs ...Pašam patiktu, ja dāma to pašu nodeklarētu Tev- vot šaubos gan par to.. Acīmredzot , līdz sim ir bijusi pieredze ar sievietēm-- ta teikt, komunikacija bez emocionalas piesaistes, īsāk sakot- neesi nevienu nedz mīlējis, nedz iemīlejies, nedz gribējis ko citu kopa darīt- ne tikai seksot.. Tad ir skaidrs, ka tiek matemātiski rtēkināts- kad , kā , cik , cik ilgi, ....Smaida vērts tas ultimāts, un ne kapeiku vairāk.

VECA_PIEPE  PA noteikumi nosaka, ka sievietei pēc 35 atliek tikai vairs kā momentu ķert- a, ja nu tā ir reize pēdējā un cita vairs neiesveras?
Vīrieša atraktivs, spēks un spējas ne jau viņa smukumā ir noteicošais- takš ne jau kā Apalona skulptūra sievietes apbrīnai vīrietis ir paredzēts!

coldlands  Ultimātus var pieteikt tad, kad rokas tev ir kastīte ar spizdigiem briljukiem, un pasvītroju, ultimāts uzstada, kad kastīte atrodas vēl tavas rokas.
Visi ultimāti, kas attiecināmi pret tantam, ir jāpiesaka pēc seksa ar viņu, sevišķi, ja tas ir izdevies, citādi paliksi gan bez tantas, bez seksa, un tālākam perspektīvam nākotne.

Araabs  Ja sekša nav pirmajā randiņā,tad jāsāk baidīties.Tur apakšā merkantīlas intereses,vai vēl ļaunāk.Pretenzijas uz brīvības atņemšanu!!

fargo  vispirms pie altāra, tad arī sesku pamocīt var.

Ute  Arvien interesantākas atbildes :)))

ernestiine  Bez ultimāta ir jāiet prom no attiecībām un jāizdara savi secinājumi.
Ja nav seksa, tad Tu neesi interesants, kā potenciālais seksa partneris, jeb vienkāršāk sakot, viņa Tevi negrib.
Te nu arī izlien ārā nespēja pavedināt sievieti, nespēja ieinteresēt sievieti.
Un galu galā sievietes un vīrieši ir dažādi, ar dažādām vajadzībām.

Kā tu stādies priekšā, kāds būs sekss, ja viņa pārgulēs ar Tevi pakļaujoties ultimātam? Kāds?!

Ja esi līdz šitam aizdomājies, tad nu...viss ar Tevi ir skaidrs.

havjiers  kādi vēl ultimāti ?čau un viss !

KostaPinta  Ja kādas 30 pēc kārtas joprojām nav iedevušas, maini taktiku. Vispirms prasi kotletes.

Rondijs  Nu un kas būs, ja tev pateikt ka pēc 1. vai 34.reizes? Blociņā kā formulu pierakstīsi? Attiecības, tā ir joma kur jāparāda sava elastība, tur formulas un loģika nekāda nedarbojas.. tikai kā ļauties un atdoties plūsmai, sajūtām, emocijām.

valmierietis333  Viens sacerējies , tak kurš tevi pie vārda laidīs !?

Drīzāk sieviete būs tā ,kas izvirzīs tev ultimātus , un tu tikai piekrītoši māsi ar galvu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu