Vai svinēsiet trešdienu-Valentīndienu?

Virtuāli vai pa īstam?

mis_parkere  Trešdienu svinēšu.Valentīndienu nē :)

siikaa16  Svinēšu pa īstam.

ernestiine  Nē. Jo man mīlestība, dāvanas un uzmanība ir ikdienā.
Neredzu īsti iemeslu svinēt.

Es vispār uzskatu, ka ir normāli otru palutināt ikdienā, tad sanāk tas foršais pārsteigums, nevis dažas reizes gadā, kā pienākumu.

DanaL  Nav neviema pazīstama Valentīna, pie kā aizvilkties ciemos, pacietīšos līdz Danasdienai.

coldlands  Protams ka ne. Sēdēšu sabozies istabas stūri, un bubinasu kaut ko par to, ka šie nav mūsu sentēvu svētki, mol tikai Novij God, ar drugiem v bane, Lieldienas, un dancošana ap ugunskuru.
A ja ieraudzīšu uz ielas bucojosos parisus, tad nikni viņiem metīšu ar sniega pikām.

dzozefinaups  Valentiindiena + eenu diena.... Buus jautri. :)

Gunars58  Mani kādreiz uzjautrināja viens kolēģis, kurš Valentīndienā metās sveikt visas tuvumā esošās dāmas, gluži kā 8.martā. Jautri! :D

piladzoga  Jā, darbā "brūtgani" atnāks ar baloniem sirsniņu formā, noteikti svinēsim, ēdīsim kūku un dzersim šampanieti:D Svētku nekad nav par daudz.

Liepa53  Mans znotiņš pirms gadiem meitai uzdāvināja no bērza zariem gatavotu sirdi. Pēc laika tā saplauka zaļa. Bija skaisti un pat simboliski kā mīlestība uzplaukst. Izdomu un atvērtu sirdi un arī šie svētki var kļūt īsti.

esmucitta 

Vaukskis  Ja-kā izskatās- turpināšu nebūt iemīlējies vai neviena sveša sieviete 14. februārī pēkšņi neatzīsies kvēlās jūtās pret mani, tad- atbilstoši mīlestības neesamībai personīgajā dzīvē un izpratnei par gada visromantiskākajiem svētkiem-es Valentīna dienu noteikti nesvinēšu; ja otrādi, tad- kā pieklājas darīt- obligāti kaut kā atzīmēšu !

Kurts69  nesvinēšu. Nejūtu es tos svētkus. Nav tā ka riebjas, bet man nevajag speciālu, kalendārā rezervētu dienu lai sievietei uzdāvinātu ziedus vai apliecinātu, ka viņa man patīk.

Ieva_no_Kurzemes  Mazliet infantila tā diena ir kļuvusi....

ernestiine  Ja kāds sirdī jūtas patiess latvietis, tad latvietim 14.02 ir Pelnu diena, kam nav slinkums var netā palasīt. To gan ir vērts atzīmēt un iekļauties savas tautas tradīcijās.

Drole  Ja kāds sirdī jūtas patiess latvietis, tas atzīs, ka gan Pelnu diena, gan Lupercalia, gan St Valentine nākušas no Romas :D

https://www.npr.org/2011/02/14/133693152/the-dark-origins-of-valentines-day

leopardine  Kādi rituāli jāveic Pelnu dienā?

Rozinite67  Ernestīne,Tad ko tu meklē šeit,ja tev viss tik labi???

coldlands  Pelnu diena, stavot uz celiem, jaber sev uz galvas pelni, bubinot, mol pordon, ka aizmirsu par Valentin dienu.

ernestiine  Rozinite67, to or grūti saprast cilvēkiem, kam viss ir slikti un hroniski. :)

Vienkārši nav vērts skaidrot, bet pierādīt pēc definīcijas neuzskatu par vajadzīgu.

Šī tomēr nav vietne, kurā tusē tiaki neveiksminieki, īdētāji, un tie kas ietver iepriekšminētās grupas, respektīvi kredītatkarīgie. Te ir arī forši un sakarīgi cilvēki, kuri saprot kapēc ne tikai es, bet arī citi un citas, kas sevi un savu otro pusīti ir ataduši ir te.

Pārējie to sapratīs, kad ... nu varbūt arī nekad.

Piparkuka  Šodien bija brīnišķīgi vērot skaistos puišus ar dāvanām vai ziediem.
Un dažādos pārīšus visās kafejnīcās un restorāniņos.
Ļoti jauki svētki, jauka sajūta visapkārt virmo.... :)

Vaukskis  leopardine, Pelnu dienā kristiešiem ir jāiet baznīcā uz īpašu dievkalpojumu un, iespējams, jāļauj uz pieres sev uzvilkt krusta zīmi ar pelniem, ja tāda darbība tiek piedāvāta. Tāpat ir īpaši jāpiedomā par nožēlu par nožēlu par saviem grēkiem un jānoskaņo sevi Lielā gavēņa laika atskaites uzsākšanai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu