Kādu cilvēku būtu grūti pamest?

Jā attiecības vairs nav dzirksteles,bet cilvēks ir ļoti labs .
Tu viņu vairs nemīli ,bet viņš tevi jā.
Kad otram ir Emocionālā atkarība ,un škirties ir grūti .

Emma45  Raina1970- izlasi vēlreiz jautājumu. Tur jautāts-KĀDU CILVĒKU grūti pamest. ko jūs te murgojat ne pa tēmu?

raina1970  Emma45- katrs atbild uz tēmas jautājumu un izklāstu - kā uzskata par vajadzīgu.

av2  sskkirssanaas ir vien no taadiem emocionaali smagaakajiem pasaacieniem, ko cilveeki ssad tad dara.Es teiktu, ir jaaizrunaajaas pilniigi atklaati , un jaanogiezz...kaa ar to nazi, te saka.k to izdariit reaali? Es toreiz paarvaacos dziivot uz otru planeetas malu. Lai nav tuvu, lai nevelk, lai nav izveeles. Ar laiku viss sadziist , samierinies, saac dziivot savu dziivi, nevis dzivo no atminnaam.

Kurts69  RRAGANA , kāds te ir pikts...

Anita73  Kopā ar emocionāli atkarīgu būtu pat mazliet neomulīgi. Visticamāk - pirmais variants, jo dzirkstele īstenībā ir pārejoša parādība. Agrāk vai vēlāk tā pārvēršas par mierīgu liesmiņu, un tas jau ir pats labākais. Par kādu šķiršanos vēl var būt runa?

Aukstums  vispār jau kopdzīvē dzirksele 24/7 nekādi nevar būt... un ja tā ir ka pa laikam nodziest, to ir viegli uzšķilt, ja ir gribēšana , protams.. mēs jau nedzīvojam ar dzirksteli, bet gan ar CILVĒKU..bet, ja gribās šķirties, tad atradīsies 101 iemesls.

RRAGANA  Kurts69, Tu? Par ko? Ja domāji es, tad nē. Ja textam beigās nav ":D", tad tas nenozīmē, ka kāds ir pikts! Vot!
😂 Der?
Vēlreiz par tēmu-pamest asociējas ar to teicienu-un no tā arī paralēlais salīdzinājums par šī termina lietotāja attieksmi pret otru:
"Sievietes ir kā čemodāns: grūti panest, bet žēl pamest!" Jo redz, baigi daudz sapačkāts/ieguldīts/ tai čemodānā.. un attieksme kā pret čemodānu. A varbūt tomēr pamest? Jo grūti panest!

:D /lai neizskatos pikta. Aiziet izraustīt uzacis/

edding  Jautājums skanēja, kādu cilvēku vieglāk pamest. Vīriešiem manuprāt vienādi viegli pamest dumju, gudru, ar 7 bērniem, bez bērniem. Viņiem vajag dzirksteli, katru nakti pārsteigumus/secinu no precēto žēlabām/.
Sievietei vieglāk pamest maz pelnošu, čīkstošu diedelnieku. Grūti bagātu, seksīgu.
Būtu vērtīgi dzirdēt autores domas šinī sakarā, bet kur nu. Vai tad viņai tas interesē.

Tessa  nezinu, kas ir labak, apraudaties aiz zheluma par tevi vai apraudaties aiz nozhelojamiibas. bet to jau es teicu, ka tu esi miikstais.
nesen trapijas aces kkada veca tema par attieciibam, laikam, 2011.izlaiduma gada. telefons shad un tad tadus briinumus piedava. tak vot, tai tema pilsonis quimera saciija, ka sievietes ir nepateiciigas cukas utt. koroč, neka jauna.
meibi, ta ir karma-kuce? neesi par to domajis? /ta, chista v kosmoss, garamejot/

edding  oj, Tessa, i ko mēs bez taviem arhīviem darītu? Nemaz nezinātu, ka SanatnaS un qumera ir 1 un tā pati perzona. Tak protams ka gjumeru karma trāpīja. Domāja i brūti paimetj, i ar citām OHO dāmām pagulēt, bet izrādījās, ka brūte bija šo nopeilējusi un paralēli ar citiem drāzusēs. Un 1no tiem izrādījies vai nu spējīgāks, vai nu OHO anketu nomainījis. Bože, bože, ij kam lai tagad tic? Griezieties pie tessas, viņa visu zina, ieteiks ko kur ar ko un kā darīt. Vismaz oho ietvaros. Dzīvē būs tieši otrādi.

Tessa  /pastum edding stenderi/ sanjemies, sieviet. ieskrienies kartiigi, lai nav zrja - ar tadu neapmierinatiibu par dziivi shis bus skaists gajiens :)

edding  Tessa, stenderi atstāšu tev.U ne tikai stenderi, bet arī parkus, ķebļus, ziepes, virves.Man bez stenderes labi. Vēroju kā te tauta cenšas vai no ādas līzdami, gan bilžas dažādas ievieto, gan citus uz viņpasauli sūta un ko tik vēl nedara. Bet... viss esot galvā. Ja esi droša, ka paradīzes vārti vaļā un puisietis tevi ievēros, kad tu apdirs citus, tad laime ir tuvu.Un pēc pāris mēnešiem Mendelsonu dzirdēsim oho pārim- tessai un kam tur vēl.
/ kas par neapmierinātību? Tu taču esi tik pozitīva, jautra, visus slavē un visiem laimi vēli. Kā? Nē? Nevar būt.

Piparkuka  100% piekrītu bumbastiks un papildus- labāk ir nešķirties, ja cilvēks tevi mīl.

Paula6  Grūti "pamest" vai izšķirties ar cilvēku, ar kuru ir cieša garīga saite, kurš tevi saprot, atbalsta, mīl un ar kuru dzīvē vari būt prātīga un neprātīga, ar kuru tu vari par visu izrunāties, izstrīdēties un atkal mīlēt. Vai tad dzīvē ir katru dienu jābūt dzirkstelei? vai liesma, uguns deg nepārtraukti? neesmu tā redzējusi, bet uzšķilt liesmiņu var vienmēr, ja pati/ts patiesi mīli otru, kas dod tev spēku, dzīvesprieku. Dzīve nav pasaka, bet šodien sievietes un vīrieši sāk dzīvot kopā nemaz gandrīz viens otru nepazīdami un bez mīlestības, jo vienkārši nezin kas tā tāda un nemaz nevēlas kaut nedaudz pielikt pūles lai saglabāto to, kas viņu attiecībās ir vērtīgs.
Un nav ko uzbrukt guimeram, jo vai tad paši ir labāki?

Danaja  Pamest var tikai bērnus. Pieauguši cilvēki šķiras (pie nosacījuma, ka viņi patiešām ir pieauguši).

ernestiine  Klasiska gļēvulīga čīkstēšana.

Jautājums ir kur?!

Jurijs1962Augums163  Savu Siāma dvīni

Kurts69  vispār ko var te ņemties? cilvēki iepazīstas, šķiras, dzimst un mirst. tāda ir dzīve. Lielāko daļu problēmu izfantazējam paši.

quimera  Man nav neka kopiga ar sho teemu !
Jums ir paranoja,pieminot manu vaardu!

Margriete  Smagu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu