Cik sievietei svarīgi saņemt apsveikumu Valentīndienā?

Vai vīrieši pievērš uzmanību šai dienai lai izrādītu īpašu uzmanību savām sievietēm?Un galvenais kā izrāda?Vai tas ir dežūr sms ar sirsniņām,kartiņa,lācītis,vai tomēr labs restorāns un dārga dāvana?Vai pēc dāvanām var spriest par vīrieša attieksmi?

Rozinite67  Tas,ka Valentīna dienā saņemsi ziedus un šokolādes kasti ir sīkums.Svarīgi ir ikdienas mazie uzmanības pierādījumi,tieši tie katrai sievietei ir ļoti svarīgi.Ja mīlam cilvēku,tad mīlam ne tikai šajā dienā,vai ne?

Margriete  ja dzīvē lielās līnijās viss kārtībā, tad neticēsi, bet-nemaz nav svarīgi, vai dabū kādu ekstrā lakstu vai grabuli.
Bez tam, mīļās dāmas, viss no pašām atkarīgs, vai esat Lolitas, vai Pugačovas. Dāvanas paredzētas pirmajai grupai! :

Torpedo  Nu ja, Valentīndienā visām pa obligātajai rozei, Sieviešdienā visām pa obligātajai rozei. Labi, ka nav vēl kādi svētki izdomāti, citādi kreņķu būtu vēl vairāk

Margriete  Imho Valentīndienu svin tie 1) kas svin Helovīnu 2) kas Jāņos pie sevis izmitina ķīniešus 3) kas svin Katru Vārdadienu, ja vien ir nauda. Kāpēc jāsveic tikai vīriešiem? 14 f nav 8 marts. Var sveikt arī dāmas.

kuks10  Viss notiek spontāni,ja ir dullums var arī svinēt,kaut vai kosmonautu dienu..ja iegrimuši darbā,kas steidzami jādara,tad man nahren visādi ponti,tipa gribu būt labs būt visiem..

Cornholio  paprovē tik neapsveikt, dabūsi kunilēt līdz jāņiem

Pillerina  Sirsnības nekad nav par daudz. Vai Valentīndienā, vai 8.martā, vai citos svētkos. Tas ir vienkārši jauki!

Piparkuka  Protams, ka ir svarīgi! Un vīrieši neaizmirst.... Un arī sievietes svētkus neaizmirst, tas jau nu noteikti.
Šogad tieši novēroju,ka vīrieši ir aktīvāki Valentīndienā un tas ir ļoti labi.

furnitura  Tie, kas mani neapsveica - ziniet - neko vairs nedabūsiet! VOT tā!
Esmu atriebīga!

Vaukskis  Manuprāt, sievietēm šķiet svarīgi, ka viņas apsveic Valentīna dienā, taču vīrieši pievērš uzmanību faktam, ka šajā dienā var apsveikt vispār jebkuru, kurā iemīlejies- respektīvi, kaut kādu svešu sievieti, varbūt prostitūtu, kura vismaz pagaidām nav viņējā, taču 14. februārī viņš atzīstas viņai. Tā kā šī diena ir plašāka tādā nozīmē, ka atzīties drīkst un vajag tiem jebkuriem iekāres objektiem, kurau vienkārši arī gribas tikai ļoti izdrāzt, jo runa ir par juteklisko mīlestību, nevis par sveikšanu tāpēc, ka viņas ir sievietes, viņas jau pieder viņam vai kā tamlīdzīgi un tāpēc būtu jāsveic. Pēc maniem novērojumiem vīrieši galvenokārt, izskatījās ka sievietes taisās apsveikt ar puķēm un tomēr kaut kādiem saldumiem, kas nav dārgi. Dārgas dāvanas vairāk piestāv Ziemassvētkiem un/vai dzimšanas dienai, manuprāt, lai gan- ko saprot ar vārdu "dārgs": vienam tā ir atļaušanās ēst torti, citam tikai kažoks un mašīna ! Pēc dāvanām var spriest ne tikai par vīrieša attieksmi, bet arī tikpat labi šajā dienā par sievietes attieksmi pret vīrieti, pret to, cik (ne)nozīmīgi viņam (-ai) šie svētki !

Pillerina  Nu vot, skaidrs... Tie, kas jau atjāja, izjāja, tie ir aizmirsuši un tāpēc iekāro citas būtnes :D
Apsveic Valentīna dienā iekārotāji. Un punkts:)

Piparkuka  Mīlētāji.
Kāds sakars ar citiem....

Trusis1983  Pietiek ar vienu pukiti un skupstu milotajai.Tacu tadas vairs nav.Kadreiz bija.Bet beigas ar to nepietika.Nu tad secinajums?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu