Vai citas sievietes tā varētu rūpēties par savām draudzenēm?

Manai sievietei ir draudzene kurai kādu ilgstošu laiku nebija bijis sekss.Draudzene pažēlojās par sliktu pašsajūtu dēļ seksa trūkuma.Mana sieviete kā jau sieviete saprata savu draudzeni cik grūti ir bez seksa un ka ar kuru katru arī negribas.Tad nu abas nāca pie secinājuma ka es varu šo problēmu atrisināt.No manas puses tikai sekss un nekas vairāk.Draudzene ir diezgan simpātiska un es piekritu sievietei izpalīdzēt.Tā kādu laiku mums ar manas sievietes draudzeni ir sekss vienu vai pāris reizes nedēļā turpat mūsu dzīvoklī un manas sievietes klātbūtnē.Pēc tam mana sieviete vēl pat uztaisa mums kafiju.Ir jau protams nosacījumi ka nekādu skūpstu uz lūpām kā arī citu kaut cik romantisku izpausmju.Visi ir apmierināti.Man nevajag vairs meklēt neko no malas dažādībai, draudzenei palīdzība un mana sieviete arī ir droša ka pie citām mani nevilks.
Vai citas sievietes varētu piekrist tādam kompromisam?

Torpedo  Tāds viegls smieklīgs pastāstiņš - lai tev veicas arī turpmāk izklaidēt šejienes publiku! :)

Aukstums  fui, cik zems fantāzijas lidojums.... bučot nedrīkst, romantiku/erotiku arī ne... pliki izdrāsta sieviete nekad nebūs apmierināta (seksuāli apmierināta, seksuāli piesātinata)..Autoram, pirms nākamās tēmas cepšanas, ieteiktu mazliet iedziļināties sievietes anatomijā, un vīriešu spēju reālā novērtēšanā...:D :D :D

fargo  nē, nevarētu. tās nav rūpes.

gnīda. gnīdas vienmēr velk citus lejā - ar sarunu, (viņuprāt)jokiem, uzvedību, idejām uzvedībai, retāk ar piemēru, jo gnīdas iekšējā niecība ir par mazu, lai piepildītu savas idejas, pat lai tizlam nodomam pieškirtu saturu. viss ir mazs, sīks. doma, joks, valoda, arguments. pavērojiet, kad pamanat savā apkārtnē. tā ir mācība, novērot rīcību, uzvedību un iegaumēt. vēlāk ļoti ātri var atpazīt. viņus neciena niknie, no viņiem izvairas gudrie, kompānijā viņi ļoti ātri zaudē pārējo respektu un hierarhijā ieņem zemākos pakāpienus, tiek apveltīti ar kādu personiski aizskarošu pagaņalu. bet prom arī neiet. uz kurieni? citā barā būs tas pats. bet turēties savrup zarna pa tievu. gnīda.

edding  Šāde, bet izskatās ka tavai negaidītajai laimei te neviens netic. Un atceras tavas iepriekšējās žēlabas.

magnija  :) slima kaķa murgs... nē nu ir jau saprotams...ziema...staigā bez cepurītes...atsaldē smadzenītes , un tad tik rādās reālistiski sapņi :)... nu sapņot nav kaitīgi

alviss  kā tā var muldēt?

edding  19:17
Da liecies mierā. Ja tev būtu sekss, tu te nesēdētu un vēl jo vairāk, skaļi neplātītos. Ne reizi vien te daži/as apgalvo, jā, man ir vīrs/ draugs/ isējs utt, bet viesiem tak skaidrs, ka nav. Kurš idiots ietu te ar ko tādu plātīties. Nē, nu man jau pofig, ja arī tā tava brūte būtu tāda? Nu stulbene, ko te te vēl lai piebilst.

kwinta  Draudzenes draudzene tik nesmuka, ka citi vīrieši ni ni? Tad Tev medaļu jādod par varonību.

dzozefinaups  Var jau buut,ka kaadu sadi pastastini uzbudina,ja tadi paradijas-tajos laikos,kad nebija pieejami pornikki,tos lasija un apmierinaajaas..... Tagad atliek minet,kurss no jums ir slimaks-tava sieviete,vai tu?! Vina,tapec,ka ko tadu realizee,vai tu,ja par to runa publiski... Bet,visticamak,tas ir izdomaajums.... Bet jauki,ka padalijies,mes,nudien,nebuutu iedomajusies,ka ssajaa portala-par ko tadu varetu apspriest..... :) Sasmejos par tavu nedaliito milestiibu!

Marija_Anna  A orgasma ta nav. Draudzenei. Tātad secinājums - vīrietis nekāds, ja nespēj/nedrīkst sievieti iekvēlināt, noraut viņai jumtu baudā. Pats gūt baudu mijiedarbībā.
Tik vien ir kā cilindriskā telpā vālēt vai stumdīt.
Tfu ku traki.
Un plātīties ar ko tādu ?
Pat ja tā ir lēta provokācija - nav smieklīgi.
Dumš.

elis  ilgi tie prieki neturpināsies ,
drīz tev būs jāvāra kafija, kad tā draudzene sev atradis savu veci un vedis pie tavs sievas lai viņa ar noprovē....

Skumjudruva1950  Superbaismigs porno - te jau pat sunim jāsāk smieties!

dogville  Ar tadiem tipāžiem oho tuvojas beigu galam.Fantazija pamatskolas puikinja gaumē,tikai tam vēl viss priekšā,bet autoram,diemžēl pakaļā(piedodiet,pagātnē).

igam  Super, dzekam paveicies.

Piparkuka  Nu nezinu, visi netic, taču mierīgi tā varētu būt.
Kā tad visādi svingeri un pārī;si, kas meklē trešos vai ceturtos un kā tad visi mīļākie- viss viens. Un tas pats.
Pēc loģikas viss var būt.
Ā un jautājums- vai varētu tāpat? Pilnīgi iespējams, kaut kādā attiecīgā situācijā.

vilks28  Pieļauju, ka izzīsts no..., bet vispār "Zviedru" varianti na

vilks28  naff retums. Ne to vien vel dara.

piparbecinja  Nez kāpēc man ir sajūta, ka tā draudzene izčakarēja tavu sievu. Čista uz muļķi paķēra. Izjāja draudzenes laulību. :D Zini, kā ar tiem vilkiem aitādās?:D
Tavai sievai nav kaut kas riktīgi ar pašvērtējumu un vientiesbas līmeni. Ož pēc klīnikas.

Piparkuka  Kādas muļķības, piparbeciņa.
Varbūt viņu tas uzbudina- iedomāties, pat varbūt novērot drusku, redzēt no malas! Un vīrs tāpat paliek viņas.
Domāju, ja tā viss būtu- tas tikai dotu plusu intīmajām attiecībām.
Jutekliskums, fantāzijas. Azarts zināms:) Un- viss ZINĀMS, nekas aiz muguras.
5000x labāk, nekā, ja tādam vīram būtu mīļākā, ja sievai būtu jāsapņo par mīļākajiem, utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu