Sekss

Ko gan ,mēs, vieninieki,varam sadarīt piektdienas vakatā?

dzintars45v  Baseins,slidotava,slēpes,pārgājieni un tūrisms,pie tam ja esi viens,tad pēc spraigas darba nedēļas var vienkārši nedarīt neko...!!!

edding  Iespējams, ka to pašu ko otrdienas vai sestdienas vakaros. Nekādu atšķirību neredzu. Ja nu vienīgi ilgāk var TV paskatīties, vai pa internetu paklejot. Ja nav 6dien uz darbu jāiet vai uz kalnu slēpot jābrauc.

coldlands  Staigulji idritvai, vakaros tēja, TV ziņas un gulet, nekādas blandisanas.

vijoliiite  Kapec vajag uzreiz pliku seksu,aizej uz trenazieru zaali,viss aimirsisies.

Piparkuka  Piektdienas vakarā ir detektīvfilma ap 21!:)
Un brīnišķīgs sniedziņš vakar bija.....
Augļi, saldējums, alus!:)) glāzīte, tēja, tv, pēc tam grāmata.
Ideaļņiks

Laimnese  Baseins un laba filma...

vijoliiite  Tieshi taa...

a_mne_vsjo_po  Kāds piektdienas vakaram sakars ar seksa sadaļu? Laba vīna glāze un filma kā reiz. Bet ja niez , tad tepat sadaļā " vakara plāns" var ko sabīdīt.

Discreta  Vēl vienai smadzene tik ap seksu griežas! Ir taču tik daudz, ko darīt...Ak, vai, man slinkums visu uzskaitīt! Labāk ko saturīgāku palasu. :-)))

Maarka_Tvans  Jāieraksta diensgrāmsatā, ka dikti gribas.Pāris komentāri - un viss izārstēts...:)))

edding  87 gadīgai sievietei 23.05 jābūt gultā.
Ņirga rauj par tām omēm, kuras te anketās ielikušas 80+ gadus un cer, ka 35 gadīgie viņas ņems priekšā un 45 gadīgie precēs. Nu nebūs tā, tupēsiet jūs te līdz 115 gadiem kā vecas tarbas.

solimarja  Katrs vakars, tāpat kā rīts un diena ir pašas ziņā. Man piektdienas vakars ir vismīļākais, jo priekšā divas brīvas dienas. Sestdienas vakaram arī nav vainas, vēl viena brīva diena priekšā. Vakar pasvinēju dzimšanas dienu. Bija jauki!

Tessa  skatos, dažiem te ir bagata fantazija :)

ko_nu_vairs  Var apmeklēt koncertus, teātrus, galu galā naktsklubus.

adamsone  Lauku proletāriešu skarbā dzīve. Nedēļu rukā, piektdienas vakarā kniebjas, sestdien lāpās, svētdien beidz lāpīties un viss sākas no sākuma. :(

Eurika  Laba saruna vai laba filma ! Vai abi kopā :)

edding  adamsone, tā ir pilsētas proletāriešu skarbā dzīve. Mums te, laukos, ir vienalga, kāda diena, govi jāslauc katru dienu, rukšus jābaro katru dienu, trušus tāpat.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu