Dēļ kā visbiežāk pajūk attiecības?

Materiālas problēmas, neuzticība, ikdienas rutīna?Kas ir vislielākais drauds attiecībām?

Luusila  Cold, nestāsti nevienam par to nimbu un spārniņus arī rūpīgi noglabā zem praķīša.
Citād ka Dievpapiņš pirms laika tevi, tādu eņģelīti, neuzraun debešos...:)

druskupagrozishos  Es domāju, ja attiecībās pietrūkst cieņas vienam pret otru, cieņas un rēķināšanās ar otru, tad labs gals nav gaidāms. Pirms mēģināt pierādīt savu absolūto taisnību otram, vispirms sev jāatbild uz jautājumu, kā tas ietekmēs mūsu kopdzīvi. Un vēl mēs nezin kādēļ visu labo uztveram kā pašsaprotamu, bet pret otra vājuma izpausmēm esam pagalam neiecietīgi. vārdu sakot abiem jādara viss iespējamais, lai OTRAM būtu labi, un katru dienu.

Charmanta  Naudas , seksa un cieņas trūkums...tiek iedarbināts zāģis ....i tut Ostapa poņeslo

Charmanta  Dažreiz gan vēlme paspodrināt spalviņas un pārbaudīt sava valdzinājuma spēku....tas var beigties dažādi

Torpedo  Nu, kaķis ar suni var vienoties tikai k;adam īstermiņa projektam, tipa, sagruzt un pie*īst kādam čības. Ilgtermiņā nekāda lielā draudzība starp viņiem nesanāks, jo katrs ir no savas pasaules un vnk nesaprot viens otru

Paula6  Katra pāra attiecību iziršanai iemesli var būt dažādi, bet cik dzīve parādīja tad: attiecības uzsāk pat labi neiepazīstot viens otru un bieži tās balstās sākumā tikai uz seksu; attiecībās abi nav uz "viena viļņa" - nav kopīgu dzīves mērķu, nav garīgas radniecības, cieņas un vēlmes pieņemt otru ar visiem +/-; intereses vienam par otru, abu hobijiem; nav spējīgi atrast arī ikdienas rutīnā ko patīkamu abiem. Bet sievietēm ir varas kāre un "spēja" es pati visu varu, neļaujot vīrietim būt vīrietim nu un, protams, audzināšana ģimenē, kurā nav parauga vīrieša un sievietes attiecībām...nerunājot par citām dažādajām atkarībām.

KOMPETE  Neko, mandomāt,rutīna nav nekas negatīvs, dzīve vispār ir neitrālu notikumu virkne. Drīzāk atkarība no teureņiem, feijerverkiem un citiem stimulatoriem mentāli ne par ko labu neliecina.

Geisha  Un tomēr visam pamata ir alkoholisms. Vai vīrietis būdams skaidrā prātā sitīs sievietei, pazemos viņu? Nē taču. Vai vīrietim būtu jāciena sieviete kura reti kad ir skaidrā prātā? Viņa taču pati sevi neciena.
Maucība tā jau ir cita opera. Te var būt gan pa pajaņu gan arī drīzāk skaidrā prata. Te tomēr, ja vīrietis daudz lieto alko tad zilonītis Ganeša drīz vien savu snuķi nevarēs pacelt. Un kurai ta nodzēries impotents vajadzīgs?

Tessa  Geiša, protams, ka sitiis un pazemos. Ir daudz tadi, kas nedzer, bet nognobii ta, ka visam muzham pietiks. vai tad neesi redzejusi filmu "gulta ar ienaidnieku"? un ir arii emocionali varmakas, protams, starp sievietem tadas arii papilnam. kuri otru ediis, pazemos, apsaukas un ta talak. un nekadu alkoholu tur nevajag, vienkarshi pasham ir daudz kompleksu un problemu, kuras shadi tiek risinatas, uz otra rekjina, uz bernu, darbabiedru rekjina.

Vanesa15  Pašos pamatos sagājuši kopā ir neīstie cilvēki. Kas ir galvenais attiecībās - gulta + garīgā saskaņa. Un tā ´´retā´´ parādība - mīlestība, protams. Tad viss pārējais ir nopērkams, pārdzīvojams, pierodams un pieslīpējams.
Abpusēji sexuāli apmierināti cilvēki ar emocionālo piepildījumu un mīlošām acīm vienam uz otru diez vai kasīsies un meklēs iemeslus, lai izšķirtos.

Kurts69  kad viens otram apnīk, tad arī pajūk

kukazhinja11  1.Brīvības alkas jeb vēlme būt brīvai(-vam).
2. Narcicisms =skatīt 1.punktu.

Meneta  Otra galvā neielīdīsi :)
Un vai tas arī vajadzīgs! Dzīvojam šodien un tagad!

Ieva_no_Kurzemes  Liela nozīme ir arī abu partneru domāšanai, vērtībām, un pieredzei, kas nāk no mūsu katra ģimenes. Ja tās ir izteikti atšķirīgas, tad nelīdzēs mīlestība un kaisle, utt. pēc kāda laika radīsies nesaskaņas, kas pamazām kļūs nepārvaramas.

scully  Kad attiecībās ienāk trešais, ceturtais utt. Un diemžēl bieži tas ir bērns. Pēkšņi izrādās, ka kāds gimenē tam nema nav gatavs...

C_hloe  nevēlēšanās tās sagabāt

KlusumsL5  Pagurums, kuram pamatā mēz būt viens otra nenovērtēšana un citu vajadzību (problēmu) nostatīšana augstāk par visu, arī materiālas problēmas vai ikdienas rutīna, kā arī vienkārši personību nesaderība

Charmanta  Nelasīju iepriekš rakstīto...bet tikai iemīlējies vīrietis ir gatavs mainīties...tā ir viena no pazīmēm.

Edgars37  ...acgarna doma, ka kads kadam pieder, ja ir attiecibas..., vel var minet ari bezatbildibu, kad sasola otram apriori neizpildamas lietas, nu un citi stulbumi, kas versti, lai ar visiem lidzekliem piesaistitu otru sev.

burleska  Pajūk, jo cilvēki nespēj būt patiesi viens pret otru. Visbiežāk gan, ja spētu, tās attiecības nemaz nesāktos :)

Labrador  99,9% gadiijumu iemesls ir viiriesha nepietiekamais materiaali finansiaalais statuss , maksaat un pirktspeeja. 99,9% gadiijumu , iznjemot viiriesha naavi ,shkjirshanaas iniciatore ir sieviete , kura dziivo nemitiigos maksatspeejiigaaku partneru mekleejumos. 2018-03-20

Vollija  Manuprāt, egoisma, iecirtības, neizrunātu lietu gūzmas un/vai aizvainojuma dēļ. Un tas viss spēj uzvelt tik lielu sniega bumbu, kuru no kalna ripojot, vairs nevar apturēt.:) Un mīlestība kaut kur nezināmās tālēs izplēn...
Pašsaprotami, ka attiecības izjūk arī dēļ atkarības problēmām, personības traucējumiem, nesaderības (krasas atšķirības vērtību sistēmā, seksuāla rakstura disbalanss)...

Bet par autores piemēriem - ikdienas rutīna, ja abiem dzīve ir piepildīta ar interesantu darbu, hobijiem, nemaz tā īsti attiecībās nevar iestāties. Neuzticība jau ir sekas pamatīgām attiecību problēmām, tas nu īsti vairs neskaitītos iemesls, manuprāt. Bet finansiālas problēmas, kā reiz, reizēm var pat satuvināt, kad abiem ir kopīgi mērķi kaut ko sasniegt, iegūt (protams, ja abi ir mērķtiecīgi vēlas sasniegt kopīgus mērķus).
2018-03-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu