Kāpēc daži cilvēki tik strauji noveco?

Satiku pazīstamu vīrieti, kuru nebiju redzējusi 5 gadus un nebūtu viņj pazinusi, ja viņš pats nepienāktu jn nesāktu runāt. Pirms 5 gadiem vēl bija izskatīgs vīrietis, bet tagad izskatās tik vecs. Mati sākuši atkāpties, resns kļuvis un seja tāda pelēka un viss kā noslīdējis, mutes kaktiņi uz leju, acis arī tādas gurdenas. Kāpēc citi cilvēki gandrīz nemaz nemainās 5 gadu laikā, bet citi tik strauji noveco tik īsā laikā?

DanaL  Par smēķēšanu, tas gan strīdīgs jautājums. Manai mammai ir 60 gadu smēķēšanas stāžs. Bet vizuāli izskatās par 15-20 gadiem jaunāka, joprojām tikpat kā nevienas grumbiņas. Tāpēc, ka gēni tādi un jaunībā nodarbojusies ar sporta vingrošanu, tāpēc arī stāja un gaita jauneklīga. Varētu būt smēķēšanas kampaņu reklāmas seja.
Tas gan neattiecas uz veselību, tur ir visa smēķētājiem raksturīgā vainu buķete.

Tā ka mans spriedums, pirmkārt, gēni.

adamsone  Ja saprot, ka vienīgais, kas dzīvē vēl ir priekšā, ir personiskās bēres, bet arī tās nesanāks pieredzēt.
Jaunība pagājusi, slimības atnākušas, nauda kaut kur kavējas, to, ko gribas, dabūt nevar, to, ko var dabūt, negribas. Optimisma un enerģijas, lai ko mainītu nav, prātiņš tāds aprobežots, nekas cits neatliek, kā saskābt un savecēt.
Vienīgais prieciņš kaut ko uzēst un iedzert kādu aliņu.

elsa  Lai uzdotu šādus jautājumus ,pašam der paskatīties uz sevi spogulī ar kritisku aci. Neviens jaunāks nepaliek, lai arī kā gribētos un justos. Esmu novērojusi tendenci - sievietes, kas sakās jūtamies jaunākas ar katru gadu ar vien vairāk saīsina brunču garumu , kaut vajadzētu otrādāk . Un večuki, kas nez kādā veidā tiek pie jaunām durām vulgaris , iedomājas, ka tā otrā jaunība būs līdz nāve viņus šķirs.
Noveco no dzīves. Kāda nu katram tā ir.

Kurts69  pēc 30 vīrieši sāk tuvoties saviem labākajiem gadiem, bet sievietes sāk novecot.

Nerons  Nu bet Salijtant.....vai tad jūsu anketā būtu tava foto????!!!!

inaralaima  Visi cietumā nenoveco,paskat,kāds Lavents iznāca -veselīgs un labi atpūties.

Vello  Tā ir problēma - nenovecot. Redz, ja tu jūties kā jauns puika, esi labā sportiskā formā un ar žirgtu prātu, sievietes vienaudzes parasti neinteresē. Jo viņas lielā pārsvarā izskatās pēc vecmāmiņām, ar ļoti retiem izņēmumiem. Un, no otras puses, jaunākas sievietes ir stereotipu varā - domā, ka tāda vecuma vīrietis jau ir opaps, nekam nederīgs kraķis.

elsa  Re - dzīvs piemērs manam iepriekš rakstītajam komentāram: onkuliņš Vello. Pats izskatās uz 70, bet sapņo par jaunu babuli, jo , redz, sirc jauna. Mīļais cilvēk, tak ir spogulis, kur sevi ar kritisku aci aplūkot! Jaunākām sievietēm bail, ka tava vecuma onkuliņš atbildīgākajā brīdī nepaliek uz viņas. Vai zem.:DD

Vello  Gribēju apskatīties, kas tik vulgāri raksta, kas tur tā "elsa" (un p.ūta)? Nekādas informācijas, bildes arī faktiski nav. Tipiski - internetā tie lielākie .irsēji vienmēr slēpjas.

edding  Ak, Elsa, es Tev piekrītu par visiem simts. Goda vārds, nekas nav smieklīgāks, kā "es jūtos 20 vai 70 gadus jaunāks/a", vai "man visi saka, ka izskatos 3vai 30 gadus jaunāks/a". Nu saka jau saka, tikai pie sevis tā nedomā. Protams, ka tās, kuras izmanto boulīnu, fillerus, taisa plastiskās operācijas izskatās mazliet jaunākas, kaut arī ne par 15 gadiem, jo ķermenim botoksu neiešpricēsi. Tāpēc, es esmu par atjauninošiem pasākumiem, injekcijām, operācijām, bet vecas tantas iekš mini, vai vecs onkuliņš, sapņojošs par 20 gadus jaunāku meiču ir vienkārši ķēmi, kuri jau atrāvušies no realitātes.

Tessa  bet arii ir opaps. vecmaminjas vinjam. es tev simts izcelshu, kuras nav vecmaminjas arii 65-os un 70 gados. tikai vai vinjas gribes tadu onku? speciigi shaubos.
nerunajot jau par jaunakam.
un vispar. viirietis, kursh shadi izsakas par sievietem un doma tada plakne, netiks ne pie kadas. punkts. tikai nevajag uztvert personiigi, sist ar venozam kajinjam un spert gaisa zhulti. fakts tak uz sejas.

av2  pa lielam, ja tu skaties uz pasauli ar smaidu, ir ok. It seviskki, ja nav zudusi taa dzirksteliite aciis.Tepat, oHo, ir daamas, kuras izskataas vismaz 15 gadus jaunaakas, un ir kas...ar saviem uzbraukossajiem tekstiem, iignumu, neapmierinaatiibu....nu vismaz 20 gadus vecaaks, ka ir iisteniibaa.

Momo  Arī labus gēnus var nočakarēt ar degradējošu dzīvesveidu. Un tā izvirtība, kas tika pieminēta- ir redzēti tāda tipa cilvēki, viņos kaut kas tāds vaļīgs, noslīdējis vaibstos parādās. Un te pat nav jāvelk paralēles ar daudz seksuāliem partneriem vai kā tml, tas plašāk. Var pat neko nedarīt tādu, jo bail, jo nevar, bet paver muti, jau dzirdams kas jēls. Tas tā, mani vērojumi.
Īgņām jau noteikti pa kādai rūpju rievai vairāk.

adamsone  Velo, tā kā es tevi drusku pazīstu kopš aizlaikiem, negaidīju tik vulgāru uzbraucienu tava vecuma sievietēm. Nu ko, jāizsakās. Tavu sportiskumu uz maizes neuzliksi, tas, kā tu jūties, ir tikai tava paša darīšana. Izskatās, ka trauksmaini tuvojies 70, jo izteikti nekopts, saudzīgi sakot, īstenībā noplucis, nedraudzējies ar dezi un zobu pastu, atvaino, nu tā bija.
Kam jaunajām uz kakla tavus alimentus, neregulāros ienākumus un visu šito komplektā. Būtu vismaz pendzija kā vienam otram opim.:)

Anita73  Neforši kaut kā "lasās" rupji teksti no cilvēkiem, kuriem ir +/- 60. Tas tā infantili šķiet, jo bieži līdzīgs vārdu a k t ī v a i s vārdu krājums ir pusaudžiem. Pieaugušiem cilvēkiem, loģiski, "smagā artilērija" ir lielākā daudzumā, taču ar to jau mēs atšķiramies, ka zinām, kur un kad tos lietot/nelietot. Parasti gan sevi cienošs nelieto nekur...

Margriete  domāju, ka pie vainas varētu būt profesija. Alfonsi/prostitūtas noveco ātri. Pirmā nodziest uguntiņa acīs-kad dvēselē cerība mirusi. Zemapziņa saprot, ka pārdots visdārgākais, un otras dzīves nebūs, bet kūtrais ķermenis ar visu triju Ņūtona likumu spēku turās komforta zonā.
Un tad -kad dzīvē lielās llīnijās viss tirsā, visas tās fui šeņ un amerikanosu mākslīgās laimes mācības ir kā plāksteris mironim.
Turpretim sutenerīša/suteners zeļ un plaukst. Kas netic, palasa "Salna pavasarī" vai paskata tepat populārākos PA eksemplārus dzīvajā.
A ja tēma, lai kādam iekostu-neizdosies. Tu viņam kurpes nevari notīrīt. Gan jau pats zini, kāpēc. Vīrietis ir tas, kurš ceļ māju, nevis piemetās pie bagātas meitenes kā prostitūta ar krāniņu.

Vaukskis  Prostituutai ar kraaninju ir citaads vaards- taadas sauc par zjigolo, Margriete ! :)

elsa  Onkuliņam Vello: nav vulgāri saukt lietas īstos vārdos bet vulgāri ir kretīnam manas mātes vecumā mēģināt piecirst mana vecuma sievietei.
Vēl viens piemērs iz dzīves. Gadus 10 atpakaļ,kad braucu uz darbu ar sabiedrisko transportu, man arī uzradās prātu nodzīvojis večuks pielūdzējs, kas iedomājās, ka krāsoti , ilgviļņoti mati noslēps viņa cienījamo vecumu jaunu meiteņu acīs, jo viņš, redz,pats jūtoties jauns. Smieklīgi stāsti par to, kā viņš sevi uztur formā, kādus jaunības eleksīrus ēd un cik daudz mana vecuma sieviešu ir viņam draudzenes. Mīļie onkuļi, lai arī jūs jūtieties jauni, mūsu acīs jūs tāpat esat onkuļi. Un piedevām smieklīgi.
p.s. tie,kas man te ir svarīgi,zina kā es izskatos IRLĀ ,pārējo domas par manu profilu man ir vienaldzīgas.

elsa  p.esss.vēl piebilde.Es neesmu pret vecumu starpību kā tādu attiecībās,bet esmu pret tādu attieksmi,kā te pozicionēja Vello : es esmu kruts, ar jaunu sirdi,tāpēc man pienākas svaiga miesa. Attiecības veido nevis ar vecumu/jaunību, bet ar cilvēku.

adamsone  velo ir lāga dvēsele, īstenībā, tāds sentimentāls jūsmotājs un pārdzīvotājs. Uzrāda savu patieso vecumu un neprišinās un nekrāsojas. Tikai drusku trūcīgs un nekopjas, tāpēc izskatās vecāks. Un ļaujas maldināties ar iedomāto iekšējo jaunumu, bet tā ir tāda cilvēcīga un saprotama lieta. Jautājums ir tikai par to, kāpēc jaunākai, sportiskai, tātad situētai sievietei kas tāds ir vajadzīgs. Bet, kā teica savulaik vispārzināmā Solveiga: "caur tevi mans mūžs ir skaists dziedājums" un meklējot un ilgojoties pēc ideālās sievietes, mūžs paiet, nāve atnāk un viss ir vnk brīnišķīgi, nomirst ar smaidu uz lūpām un laimīgs. :)
60-gadnieces vairumā gadījumu ir padruknas un nestimulē romantisko jutoņu ar saviem apaļīgajiem stāviem. Jo libido, nu saprotiet paši...:(

medusbite3  Nenovīdīgie īgņas un ar visu dzīvē un sabiedrībā neapmierinātie neapšaubāmi noveco ātrāk..

violeta  Noveco tie,kam zudusi cerība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu