Tavs dvēseles radinieks...

Esmu dzirdējusi izteicienu "Mans dvēseles radinieks....".
Ko tas Jūsu prāt nozīmē un kā tas izpaužas realitātē ?

AivarsN  Kāda radniecības saite bijusi iepriekšējā dzīvē,tāda veidosies arī šajā, tāpēc ne vienmēr būs veiksmīga kopdzīve.

VAZ07  Ir ir , gadas sastapt cilvekus ar kuriem domas saskan un saprasanas un saskarsme veidojai it ka pati no sevis bez satraukuma!

edding  Nav ne jausmas, kas tas par zvēru. Ar mammu bija, kad viņa pasaka to, par ko es tikko domāju. Vēl ar 1 brūtgānu ir tā, ka visu dienu meilu neesmu atvērusi, un kad atveru, šis pirms pāris minūtēm uzrakstījis. Bet es to nesaucu par radniecību, ne dvēseles ne miesas. Varbūt kāda intuīcija, nekas vairāk.

Margriete  Tessa=Mārupes Mauķelsonu IP

vijoliiite  Ir ir taada lieta,bet...tiklidz jus abi aizejat dzilaak,tad...viss pajuuk.Tas neturpinas.Jo tadam attiecibam nav nakotnes.

dadzis2  Manuprāt dvēseles radinieks ir tas, kurš Tevi saprot

edding  Margriete, pisecss, tu sajauci te kārtis. Tessa taču domā, ka visu viedokļu, kuri nesaskan ar viņas, kur neskan diferambi viņai, autore esmu es. Tieši tāpat kā piepe. Bet tagad sanāk, ka te jau esam mēs vismaz divas. Nav, protams, daudz, bet tomēr.

Tessa  edding, nopietni? :D ne, nu ok, es tev pašrociigi uzlikshu kroni galva)) tikai karalis tak ir pliks, ak šausmas :))

edding  18:48
Labāk savu pakausi sakārto, Tev tur pieelpojot dikti:)
" savukart, zinu, kas esi tu :)# lai kadu bildi neliktu."- nu nu, pastāsti, kas es esmu.

Tessa  tu sev gribi piesavinaties margrieti ar maukjelsonu paranoiju? ne, nu man nekas nav pret :) tu mani vismazak sheit krati. kam man tanta ar tik daudzam dziives traumam, kura visos redz jakljus un padauzas?
sanjemies tak reiz. ja tevi nekad neviens neappreceja, citi PA pacienti nav tur pie vainas :)

DanaL  Kaut ko nesaprotu: edding un Margriete ir viena persona vai edding ir sadalījusies 2 daļās: edding un Margriete? :D

slieks  Absolūti vienāds skatījums uz lietām. Saskatāmies un "zviedzam", saskatāmies un sašutumā uzraujam uzacis, saskatāmies un reizē nodomājam - stulbums. Vienādi vērtējam cilvēkus un procesus, utt. Jārunā nav, tāpat jau pēc acīm redzams, ka dvēseles radinieks redz un domā to pašu.

neko  DanaL: ta nē, tēma tak par dvēseles radniecību:)
Ja bet ja precīzāk - ko ending domā pa Tessu:)

DanaL  neko, es tikai mēģinu saprast. Tessa to teikumu par bildi adresēja Margrietei, bet edding reaģē. Vai Margriete būtu aizmirsusi iziet no edding profila?...

Tad redz kā tie radinieki te rodas!

Tessa  tas ir tapec, ka, piedoshanu, sapišas meistariiba. veido miljons profilus, aizmirst izlogoties, tad metas megjinat aizstavet tipa kadu, ar kuru ir liidziigi viedoklji. ka tad, visi noticeja.
virtuala vide izdziivo godiigi lietotaji. nevis trollji un tenkotaji.

bet uz to Maukjelsonu problemu iesaku pieverst uzmaniibu moderatoriem un oho administracijai. Atgadinashu gadiijumu ar Barbarossu, kad konkretam oho lietotajam aizliedza lietot datoru un tamliidziigas ieriices un aizsutiija arsteties.

edding  jā, Dana, es aizmirsu izlogoties no Margrietes profila un sāku aizstavet viņas viedokli. jo mums lidzigi viedoklji.un man ir miljons profilu. tu agrak to nezinaji?

lambersexualis  Nepastav nekadi dveseles radinieki.
Vienkarsi ir ludzigi domajosie,dzivojosie.
Ka Limuzins Janu nakti DumpjOnkuls sieevai teica.....
Mums sen nav neka kopiga.... ne tev pa TV rokasbumba patik, nje volejbols -)))
Vajag tikai, rakt kas mekle, tas mekle iespejas,kas negrib meklet... megina atrast atrunas

Margriete  "bet uz to Maukjelsonu problemu iesaku pieverst uzmaniibu moderatoriem un oho administracijai. Atgadinashu gadiijumu ar Barbarossu, kad konkretam oho lietotajam aizliedza lietot datoru un tamliidziigas ieriices un aizsutiija arsteties"

tātad Mārupē tiešām dzīvo Mauķelsoni, un vēl viņi dzīvo oho.

Piparkuka  Jā, man bieži šķiet, ka varbūt ir tā, kā AivarsN saka- par to iepriekšējo dzīvi. Vai varbūt nākamo.

Tā saite jeb saskaņa (un tur pat var nesarunāties un nesatikties gadu vai gadus, vienalga. Viss vienmēr ir tāpat, kā bijis) ir tāda kā nereāla un reizē- nesaraujama.
Domāju, ka kopdzīve šai gadījumā nav noteicoša, kaut varbūt ļoti gribētos. Bet nesanāk, piemēram. Un tāpat saikne nepazūd un neizsīkst.

Domāju, ka tas ir retums, tāpat kā vēl dažas īstas izjūtas.

Piparkuka  P.S. Jāraksta administrācijai par rupjiem komentāriem, ! Personu aizskarošiem, rupjiem.
Tā nedrīkstētu būt, tāpat, kā ziņu portālu komentāros, tikai tur laikam tik daudz rupekļu, ka nevar visus iznīdēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu