Prasības anketās

Aiz gara laika papētīju sieviešu profilus, viens pievērsa uzmanību: sievišķis vēlas iepazīties tikai SARAKSTEI. Prasības vecim: augums 175-190 cm (nezinu, vai sarakstei tas būtu obligāti, bet OK, ja nu attiecības tālāk izveidojas). Bet svars... 45-75 kg!!! Noprotu, ka tam 175 cm īsajam ir jāsver max 45 kg, savukārt 190-centimetrīgais basketbolists virs 75 kg sava resnuma dēļ vairs nekvalificējas :) Iespējams, es kaut ko nesaprotu, tādēļ lūdzu oho ekspertu viedokli: cik adekvāta publika šeit apgrozās???

janisqwerty  Reklaama second-hand precu tirdzniecibaa ir obligaata fiica ! nesaslaveesi -nepaardosies un arii nepaarosies !!! :):):):)

neko  Ka mācīja manas dzimtas vecākie onkuļii, kad jautāju ka var 40 un vairāk gadus nodzīvot vienā laulībā, visi atbildēja vienu; "nekad neuztver nopietni sievietes teikto":).

solvitas  Savukārt man šķiet neadekvāti nošaut dzīvnieciņu un tad bildēties pie līķa un zīmēties ar tādu foto iepazīšanās portālā.

medusbite3  Pēc sarakstes šī sieviete grib noteikt, cik vīrietis ir adekvāts, lai ar viņu tiktos.

rupers  Vispār šis ir iepazīšanās portals, nevis sarakstīšanās pulciņš !!

VAZ07  Dveseles noskanojums !

neko  "Savukārt man šķiet neadekvāti nošaut dzīvnieciņu un tad bildēties pie līķa un zīmēties ar tādu foto iepazīšanās portālā."
-----
Un kas tad tad būtu jārāda vietā kur "mamutu medniekus" meklē?:)

av2  un taa vinnas mums te turpina kachaat prasiibas:))Turpina..turpina....
Reaalajaa dizivee viss notiekaas savaadaak. Katra seiviete ir tik...atsskkiriiga. Ja uztraapat uz viena villnna, visas taas prasiibas....passi kopaa izsmejamies par taam veelak :))

DanaL  "...Vispār šis ir iepazīšanās portals, nevis sarakstīšanās pulciņš !!...

Šis nav iepazīšanās portāls, šis ir izklaides portāls.

Jurijs1962Augums163  Vanesai15 - rūgtais "banāns" (2 balli zīme padomju laika skolās) par stereotipu attiecībā pie maza auguma cilvēkiem, Solvitai - 5 un garšīgais mazkaloriju torts, par attieksmi pret "mazākim brāĺiem".

Kurts69  Tā iepazīšanās "tikai sarakstei" ir liekuļošana. Tāpēc arī liek prasības augumam, svaram, algai vecumam utt, jo patiesībā meklē kādu kopdzīvei.

rupers  DanaL tādām kas nevēlas iepazīties te vispār nav ko darīt!!

Tessa  ruper, atslabsti. Pieredzes apmainja tad tukša paliks. sedi sava IKacAra un iepaziisties uz veseliibu.

DanaL  ruper, a ko tad tu te, PA, dari? Ceri, ka kāda kareivīga amazone pēc tādiem tekstiem sagribēs ar tevi iepazīties?
Nu, ceri vien, ceri :D

edding  Iepazīšanās portāls oHo.lv
oHo.lv administrācija neatbild par iepazīšanās sludinājumu un pārējās portālā paustās informācijas saturu.
Apmeklējot oHo.lv Jūs apliecināt, ka esat iepazinušies ar oHo.lv lietošanas noteikumiem un apņematies tos ievērot.
© 2000.

teeja  Vīriešu anketu niki- mincīši, runcīši, aicīši, ancīši, arcīši, guncīši, pincīši, ancīši.Kas tie ir par vīriešiem?

Cornholio  prasības- nav baigi resnā un patīk kniebties

havjiers  neatbilstība prasībām ir jākompensē ,tāpēc tās ir tik sviestainas .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu