Kas ir un kā izpaužas pašpietiekamība?

Te daudzas dāmas un arī kungi bieži vien ar lepnumu uzsver ka esot pašpietiekami.Man gan tas vairāk izklausās pēc pašapmierināšanās.Ka cilvēkam visās situācijās pietiek pašam ar sevi un nevienu blakus nevajag.Tad jautājums vai pašpietiekamam vispār ir vajadzīgas attiecības ar kādu?Var tak pats sevi gan mīlēt, gan samīlēt un būt laimīgs kopā ar sevi?!

lambersexualis  Tautiete Liga2 un Liga13,ka ari Liga2456325 !!!
Kam isti intetese,kad tev tur intetese,kas nje ???
Netici...pajauta tuvaka gastranoma pardevejai.....-)))

edding  Nakti negulēju meklējot atbildi uz šo jautājumu. Un atradu. Torpedo ir pašpietiekamības etalons. Viss viņam ir, visa pietiek un neko citu nevajag.
Ja kāds meklē labāku darbu, vairāk naudas, kārtējo mīļāko, tad minētajam nikam to visu nevajag. Pašpietiekams.

Jurijs1962Augums163  Spalvu tikai digti trūkst - ĺoti auksti gan tagad :)

preilene  Pašpietiekams cilvēks.. tas ir labi. Viņš neko no Tevis negaidīs, nepieprasīs, nedusmosies, ja nedabūs.. Viņš priecāsies un būs pateicīgs par to, ko Tu dosi, jo pa lielam viņš pats visu sev var nodrošināt..
Un par attiecībām.. Viņš priecāsies, ja būsi blakus un mīlēsi, bet, bet ja Tu to negribi vai nevari, no tā traģēdiju netaisīs. Vai nav ideāli? 😉

solvitas  Preilene, izklausās, ka viņam vispalr pofig uz to otru! Ir, nav - vienalga, viņam tāpat no tevis neko nevajag. Tas tagad populāri - viss, visiem ir un par pārējiem pofig. Ja man no tavas klātbūtnes nerodas kāds materiāls labumiņš, tad nafig man tevi vispār vajag, jo seksiņam taču var nopirkt bruneti, blondīni, resnu vai tievu, kaut rudu! Cilvēki tiek uztverti kā plaša patēriņa preces.

preilene  solvitas, pašpietiekamajam tieši nav vajadzīgs materiālais labumiņš – visu var viņš pats. Un seksiņam jau arī nav nekas jāpērk, jo tām brunetēm, blondīnēm un rudmatēm arī seksiņš vajadzīgs

lambersexualis  Biedrene Preilene !!!!

Bet.... ja jau tas cilveks ir tik.. loti paspietiekams... kam tad vinjam ir vajadzigas visadas virtualaas Princese, Preilenes, Solvitas.........???
Njisaprotu.. paskaidro.........
P.S. Es gan galigi nesmu paspietiekams..... man vajag lai kada gulta gulj blakus,bernus dzemde, esti taisa, kurpju auklas izgludina....pakaskjejas.. kreklu izgludina......, apmeram ;-))))

preilene  lambersexualis.. Nu, Tu vienkārši tiešām neesi pašpietiekams. Tev jāmeklē kāda, kura arī nav pašpietiekama un viss būs labi ;). Tur jau tā sāls ;).
Un es jau nevienu brīdi neteicu, ka esmu pašpietiekama.. tikai atbildēju uz jautājumu, kā izpaužas pašpietiekamīga

Anita73  Manuprāt, tā īsi sakot, pašpietiekams ir cilvēks, kurš jūtas labi esot arī viens, bet ne tāds, kurš ir vienpatis pēc būtības. Tas ir kaut kas cits.

sarmukssarmuks  Kā reiz teica mana laba draudzene,ik pa brīdim aizeju uz kādu randiņu,lai pārliecinātos,cik labi tomēr būt vienai.....Tad risina tikai savas problēmas,nevis reiz 2vi!!!!

lambersexualis  Mjaaaaaa Tautietes Ibn Preilenes !!!

Prata nak labu laba anekdote, par paspietiekamiibu !!!!

Vecis smiga atnak , majas............. ieieet virtuvee, bladaac, skivis pret sienu...........breec. kas par hernju...............trauki nemazgaati..................
Ieiet gulamistaba, breec.................kas ta par hernju. gulta nekartiibaa, nesaklaata !!!!

Ar visiem ielas zabakiem ierausas gulta, apkjer polsu lidzpanjemto, ij saldi izdvess............
Ehhhhhhh, cik labi ir dzivot VIENAM ;-))))))))))

AivarsN  Tā pašpietiekamības definīcija vislabāk atbilst bomžiem. Ja cilvēks,kaut arī materiāli labi situēts,bet skrien kā vāvere ritenī,lai nodrošinātu šo labklājības līmeni,tad loģiski,ka otram cilvēkam laiku veltīt nevarēs. Tāpēc jau tā aizbildināšanās ar pašpietiekamību. Tā teikt, netraucē man skriet un neko neprasi,jo man nav tam laika,ne arī liekas naudas. Daudziem ar grūtībām ir izdevies sevi pārliecināt par pašpietiekamību, tāpēc bail ar kādu saieties,lai nepārliecina par pretējo.

lambersexualis  Viedi vardi Aivar, viedi !!!!

Galvenais ir labklajibas sindroms, ij ta praktiskais pielietojums...........
Piemers.....
Nju ir tev impotence, ij nekas tur nemainas.................., ed cik tas Viagras brinumtabletites cik gribi.
Ta panjem iedod savai milotajai kas raud gauzu asarinju vakaros, cupu ar banknotem, ij noglastot milji iecuksti ause...............
se zakjit, aizteci uz veikalu, noperc sev kadu bonbondzinu, majas nakot ieej pie kaiminja, ta teikt.......´peec sals ", bet.............. peec paris dienam ludzu esi majas, es tevi gaidisu....

Burviga iespeja palikt vienam, ij , parkaitit naudu, ja nenak miegs atkal parskaitit.......panemt kalkulatoru, ij atkal parskaitit................

Ij galvenais, censties aizmigt, neraugoties uz to, ka spriezot pec skanajam aiz sienas, tavs zakjitis tur skali orgasme, jau reizi treso nonstopa.

Tapec.............ir pamatotas bailes, ar kadu svesu kalkulatoru saieties, labak but patiesi paspietiekamam.......
Tas ta Tautiesi.............. puspaJokam ;-)))))))))))

uma  Bumpastik, iekopē sev ar lieliem burtiem , 13:20 Astronaute tekstu , un pārlasi laiku pa laikam šo
tikpat kā definīciju. Varbūt iegūsi spēju justies droši, būt mierā ar sevi un citiem ,lai ar apbrīnojamu regularitāti vismaz reizi gadā, atkal un atkal nepaceltu šo tēmu.:)

Meneta  Tas, kas mīl sevi - spēs mīlēt arī otru!

raina1970  Pašpietiekamība jau nenozīme, ka neko un nevienu nevajag, kas tie par aplamiem priekšstatiem.. Pašpietiekams cilvēks var dzīvot kopā ar kādu, var dzīvot viens- un otraja varianta- viņa dzīves kvalitāte nebūs sliktaka par pirmo variantu..Viņam ir interesanti dzīvot , nevis ķerties kadam aiz rokas , vai bikšu/brunču stērbelē- lai tikai kāds atnak un padara cilveku laimīgu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu