Vai vīrieši varētu un gribētu mainīties sievietes dēļ?

Daudzi vīrieši grib lai viņus pieņem tādus kādi viņi ir, pat ja paši apzinās ka nav diez ko labi kā ir.Tad vai būtu gatavi mainīties dēļ sievietes vai tomēr uzstātu ka ir jāpieņem tādi kādi ir?

solva50  Via sieviete mainītos vīrieša dēļ? Jā- apraktu savus radziņus, nadziņus.....bet pēc laika arī viņš dzīvotu mūsu smaržu, kosmētiku krājumu pasaulē. Nav neviens jāmaina. Cilvēks var mainīt kaitīgus ieradumus, bet pats cilvēks ir un paliek tāds kāds nu viņš ir! Pieņem, vai meklē citu. Ar varu mainīt- nozīmē lauzt cilvēku un ...pazaudēt! Ir vērts aizdomāties, pirms kādu sāc mainīt!

anis  Nu,mīlīši! Ja kādas"spiļkas"stāvēs apavu plauktiņā,nesperšu savus zābakus virsū-baigā disonanse! Arī zupu no katla ar pavārnīcu nestrēbšu-nav otras ko iedot... Vai tā būs mainīšanās-diez vai. Teiktu ka nepiedienīgi tā cilvēkos ... Tur ir tas dzīves skaistums-situāciju maiņās adekvāti iejusties!

SamantaR  scheriff ļoti lirisks komentārs, īsta ziemas pasaka:) To noteikti raksta kāds neatzīts dzejnieks, ne cinisks praktiķis, kas apprecējis māju Jūrmalā.
luusilai 1-reiz ļ. labi noformulēts-manuprāt-murrājamais.
janisqwerty, gribu ar tevi iepazīties
ja par tēmu-es esmu tikai sieviete, un jautājums adresēts vīriešiem?
bet ja drīkst izteikties, es uzskatu, ka tas ir forši un pareizi, ka vīrieši mainās sieviešu dēļ, jo pa lielam jau viņu mīļotās vēl viņiem labu! Katrā likumā gan ir izņēmumi, un situācijas var būt visinteresantākās. Ppiemēram, puisim trūkst dūšas pamest nemīlamu, bet rentablu meitu, tad nu ākstās visādīgi, lai pati protās un tinās prom. Analogs dzīvnieku pasaulē-ja lapsai ir blusas, viņš iebrien ūdenī līdz purngaliņam ( kaut ļoti nepatīk ūdens), lai tikai tiktu no nelūgtajām viešņām vaļā. Šādā gadījumā vīrietis nekad nemainīsies, un sieviete tikai izdarītu pakalpojumu ne tikai vīrietim, bet arī pati sev, atbrīvojot to no savas klātbūtnes, kamēr nav abi sākuši līdzināties lietotām trauku lupatām (emocijas nenoslēpsi ar visdārgāko L´oreal). Bet ko dara tipiska tautumeita? Reiz uzkāpusi, turās kā rodeo ar zobiem un nagiem ("lai viņš netiek tai maitai") Nu ko, lai ieriebtu kaimiņam, žīds pakärās. Izturību un veselību visiem sievieškārtas kiborgiem svētku dienā-23.feb.!

valmierietis333  Jā , mainīšos - sākšu dzert ,pīpēt ; drāzt visas ,kas atdodas un neatdodas ; klaiņošu riņķī ; došu pa mūli visiem ,kas dīvaini uz mani paskatīsies !

Bet ,ja godīgi - aizmirstiet !

-Tiešām kādai to vajag !?
Mani var mainīt tikai uz slikto pusi , jo kontrolējams eņģelis netaisos būt ! ;)

Cita runa , ja abi pielāgojas , pieslīpējas viens otram - atmet savu egoismu , jo attiecībās tam nav vietas!
- Nekad no otra neprasu vairāk , cik pats spēju izdarīt !

quimera  A sievietēs ir gatavas mainīties mūsu dēļ?
Protams kā nē!
Kam viņām to!?
Ja katru var dabūt neko nedarot vispār!
Zem jebkura apgulsies,jā perspektivaaks

Tessa  Morāle: Netērējiet itin neko uz cilvēkiem, pret kuriem jums dzimst siltas jūtas, kuri to apzinās, bet izliekas to neredzot(c)
šito vispar vajadzetu akmenii iekalt.
jo visbiezhak cilveks jutas ka lašara tieshi shada situacija.
mainiities noteikti nevajag un es shaubos, ka kadam sanaks. vienkarshi javeido attieciibas ar tiem, ar kuriem veidojas. ja tu ar kadu juties nedroši ka gos uz ledus, nafik nafik. japieņem, ka ne sudjba.
attieciibas nav nemitiiga cinja un darbs, tajas ir jajutas labi un viegli. punkts.

janisb  Cilvēki 99% gadījumos nemainās, uz kādu laiku protams var nosimulēt "mainīšanos", lai sasniegtu mērķi, bet tiko mērķis tiek sasniegts, tā agrāk vai vēlak atgriežas pie "standarta konfigurācijas"...

Svece  Ja nēēsi talantīgs aktieris un sākuma esi iepaticies kads esi- kapēc prasība mainīties. Sākumā alkst pēc dominējošiem tēviņiem , karavīriem - pēc tam grib lai paliek fermeris kas aplej puķītes un uncina bērnus !

RSQuattro  Atceries, cilvēki nemainās. Uz kādu laiku varbūt, bet būtībā nē.

DanaL  Manis dēļ atmeta pīpēšanu, bet es savukārt sapratu, ka uzraut pāris reižu nedēļā dambreti vai paskatīties hokeju nav nemaz tik slikts divvientulībā pavadīts laiks. Pat tad gluži otrādi, tagad man tā ļoti pietrūkst.
Tas skaitās?

Optimists6  Es domāju, ka vīrietis un arī sieviete var mainīties viens dēļ otra, bet nereti diemžēl šīs pārmaiņas netiek uztvertas kā kaut kas pozitīvs, kā arī vieglāk ir turpināt izturēties pret to cilvēku tāpat kā iepriekš, pirms cilvēks mainījies.

Protams nekas nenotiek vienā dienā, svarīga ir atgriezeniskā saite ko sniedz otrs cilvēks, šajā jautājuma gadījumā - sieviete.

Jebkurš vīrietis vai sieviete galā var mainīties, nereti viņš vai viņa mainās, lai uzteiktu attiecības kā tādas... Neviens nestāv uz vietas, ja vien neesi alkaholiķis ar 20 gadu stāžu.

riks086  Sekojot "ieteikumiem no malas", pēdejo astoņu gadu laikā esmu šo to sevī/ap sevi pamainījis. Nav nemaz slikti, ja kāds rosina tevi uz pozitīvām pārmaiņām.... vēl jo vairāk, ja tas tiek pasniegts inteliģenti - kā neobligāta alternatīva....

Jurijs1962Augums163  Krievu valodā ir ļoti populārs sens aforisms - vsjo tečot, vsjo meņajetsa. Gribot-negribot, mes visi nepartraukti maināmies domāšanā, attiecībās viens ar otru, savās rīcībās.

Piparkuka  Tā kā šerifs saka!

Tessa  Cornholio, un ja nav ko nodziit un nevajag palielinat? ko tad tu dariitu? /chista ta garamejot/

DanaL  Jā, man arī ieinteresēja (tīri hipotētiski), līdz kādam izmēram jānodzen pakaļa un jāpieaudzē pupi??? Un vispār, - kurai laimīgajai tas viss adresēts???

neko  DanaL: Krūtis jāpiedzen tādam izmēram lai viņas precīzi ietilptu tava vīrieša plauktās. Par dibenu nemācēšu atbildēt. Iespējams lai ir harmonijā ar onkuļa vēdera izmēru:))

kvarts  Vilks spalvu met , tikumu ne... neredzu jēgu mainīties, jo tad vairs sev nepatikšu...

Maarka_Tvans  Speciāli jāpiemērojas īslaicīgam fakrandam.Pārējais ir vienkārši jādzīvo.Ar mīlestību, strīdiem;ar pieradumu un strīdiem..Strīdos dzimst garšīgāka zupa un biežāk nomazgājies vecis.

Tessa  nu, iespejams, arii tadu varesi sastapt. tikai diez vai vinja uz tevi paskatiisies :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu