Kā atrast TĀDU sievieti?

Ap 40 vai jaunāka, simpātiska un gudru, būtu ar mieru dzīvot ar mani UK un bērnu jautājums viņu nesatrauktu?

Jurijs1962Augums163  Ja ar tautietēm nekas nesanāc, rekomendēju paskatīties Lietuvas pusē. Lietuviete vienkaršāka, ar viņu vieglāk rast kontaktu, ja pierādīsi kā tu pa nopietni, valodas tūvas. Labs - pažinču portalas draugas.lt.

Tessa  skaidrs, ka 5 meitas ir liela bagatiiba. par trim sievam, pat ij nezinu, vai ta tada skaitas. bet nu leniigs vinjsh toch nav, ja nu tikai nebija piespiests pie sienas un garamgajiejas vinju neizmantoja :DD

Laimnese  Visu šeit rakstīto izlasot, gudra sieviete neskries uz UK.

riebekle  Piedomāšu, lai izdodas, un gan jau būs, tik pats pie sevis izdomā kārtīgi, ko vēlies. Tiklīdz būsi ar sevi skaidrībā ticis, tā būs kā likts tev tā sieviete. ;) Tikai mētāties vēlmēs nevajag.

riebekle  zigmars_uk, nav jau viss tik vienkārši. Redzi, visas mēs foršas, katra pa savam lieliska. Tomēr atrast savu tovienīgo, ar kuru līdz galam - vot, tas tā baigi grūtīgi būs. Bet virziens ir, domā un izdomā tā pamatīgi, un tad jau būs. Tikai esi uzmanīgs ar tām vēlmēm, jo var piepildīties. :D

Edgars37  Ta garamejot palasiju sito eposu...ja ita visa butu taisniba, tu pat no anglietem nespetu atkauties;D, bet nu - gariga lidzsvara gusanai, var ar kadu reizi pafleitet;D

solvitas  Zigmār, nu re - izrādās, ka brauc ne viena vien pie tevis, bet tu tik visas brāķē un turpini gaudot, ka neesot sievietes :) Un nesen taču otrāpusē lielijies, ka tev esot sieviete un pašlaok neko nemeklējot. Izskatās ka nevis ilgāk par 3 gadiem nespēj noturēt attiecības, bet pat 3 mēn ir izaicinājums un arī 3 nedēļas var būt liktenīgas :))) Es jau neko, bet padomā pats vai vaina nav tevī, ja 3 sievas ir tevi pametušas un arī visas Uz Mančestru braucējas ir atmukušas atpakaļ?

solvitas  Zigmār, nevajag lielīties, ka vērnu uzturlīdzekļi tev prasot tikai 1/5 vai 1/4 daļu no algas. Tas tik nozīmē to, ka maksā meitalm minimālos Latvijas uzturlīdzekļus no savas UK algas. Vai nav par maz 115 eur uz katru meitiņu? Bet gan jau arī mums dzīve sāks iet uz augšu un pacels šo maksājumu. Ko tad? 4x115= 460 eur, ja tā būtu 1/5 daļa tad alga tev ir 5x460 = 2300 eur? Vēl pagājušajā gadā tu teici, ka saņem ap 1500 eur un īrē šauru istabiņu, kurā pat 2x2m gulta neieet, istaba skapja izmērā.

lovemedo  Solvit a dafai, mans tev uzsauks biļeti līdz Manĉesterai, man naff žēl izpalīdzēt vecim kuram ir vēlme Latvijas SIEVIETi apprecēt, nefis angleni wačot portālos ;)

Tessa  nez, normala sieviete nekad nesaistiisies ar viirieti, kursh ir pabijis visos iepaziishanos portalos, ir ne viena bijusi sieva, utt. var jau, nezinot, iepaziities, protams. bet gan ta informacija uzpeldetu.

solvitas  Tessa, it kā tu pati neatrastos iepazīšanās portālā! Nu un, ka 3 sievas bijušas? Un trešā nemaz nebija sieva oficiāli laikam. Tas ir tikai normāli, ka 40+ gados ir bijusi ģimene un bērni. Tas, ka tu pati slēp seju nepadara tevi pārāku par Zigmāru, kurš meklē atklāti.

Lovemedo, ok uzsauc man biļeti uz Mančestru! :) Zigis gan mani jau atšuva, bet ekskursijā es tāpat varētu aizbraukt, kaut vai iepirkties! :) Man jaunu peldkostīmu vajag un tā.

Tessa  solvitasa, kapec tevi ta satrauc mana seja? man ta nav shopota un daudziem labi zinama :) tem bolee, ka es neiepaziistos attieciibam, arii esot viena (ak shausmas) iepaziishanas portala :)
mans viedoklis bus nelokams. dziives gaita ir jadoma par izdariito un paveikto, lai pecak tiktu pie kada normala pipla.
Lovemedo bus japrotas, lai solvitasa tiktu pie peldkostiima :DD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu