Kāpēc mēs kādu mīlam?

Pieļauju, ka katram ir savs iemesls, kāpēc. Man tas ir cilvēks, kas ļauj kopā justies labi.
Kā ir jums?

Edgars37  Kapec? Tapec, ka tas ir jaunibas stulbums, daziem tas pariet ar dzives pieredzi, dazus neviens grabeklis nespej parliecinat un tie sveti turpina tai ticet😃...galgala, ta ir vieniga lielas dalas ohovecu iespeja akal tikt uz zala zara-centralapkures, skalojama poda, dusas, kadas summinas no iemilejusas😃 sievietes😃

tas45  Dabā tā jau svarīgākā opcija-kopā būšana,vairošanās,tātad mīlestība.

riebekle  Ak dies, ja vēl mācētu saprast, kāpēc mīlam to, kuru mīlam. Joprojām nesaprotu, ko tajā āpsī esmu atradusi, nekādā jēgā, bet, vot, mīlu, i viss. :)))

Anita73  Tāpēc, ka viņš ir tāds, kuru gribas kaut kā iepriecināt, palutināt, pārsteigt, likt justies īpašam, jo tad, kad tev gribas tā pret kādu izturēties, pašam ir forša sajūta, redzot viņa reakciju. Taču cilvēka attieksme var būt arī tāda, kas var šo vēlmi arī pamazām iznīcināt, kad negribas vairs neko, pazūd motivācija un prieks kaut ko darīt... Gribas, bet nespēj un tad beigu sākums.

gertrude  diezgan dīvains formulējums mīlestībai - ,,kopā justies labi´´. ja tiešām uz šīs pasaules ir tikai viens cilvēks ar ko kopā justies labi, tad tas ir visai bēdīgi. nav grūti tā dzīvot?

Aukstums  kāpēc mēs mīlam savus bērnus? Tāpēc, ka vienkārši mīlam un viss..un nav tur ko sarežģīt.. cilvēki pieraduši, sarežģīt, analizēt, statistikas zīmēt, nevis ļauties un vnk dzīvot.

quimera  Mana kārta .
Es davināju ziedus,mazas dāvaniņas. Dariju mājās darbus. Palidzēju.
Braucot pāri visai Latvijai,pavadot ceļā 3 stundas!!! Atbaucot tā jūties noguris,kā pat parunāt bija reizēm grūti,jo bija jaizbrauc ļoti agri .
Un tas viss lai beigās tev otrs pēc dažu gadu att, pasaka - Man ir cits,un es tevi nemīlu !
Un tas cits,nedara vispār NEKO ! kUR TAISNĪBA?!

neko  qumira: Nu acīm redzot darīt vajadzēja ko citu, piemēram savākt to sievieti pie sevi nevis 3h braukt kaut kur. Un gan jau ne to vien vajadzēja savādāk darīt.

Tessa  ja, man arii jautajiens quimeram. ja jau tads balodiitis ar sparninjiem, kapec nepanjema un neappreceja? 100% vinja to gaidiija. varbut, ne preciibas, bet parvakshanos, kopabushanu ikdiena un pec tam ka logjisku noslegumu, lauliibas.
sanak, ka savu sievieti vispar nepazini.
un ja kko dariiji no sirds un abiem bija labi, nevajadzetu nozhelot tagad, ka nesanaca. značit, nedariiji no sirds. bet gaidiiji kko preti, vienalga, seksu vai vel ko.

Edgars37  18:39...davaninas, draugs, bija par mazu😃, loti iespejams, ka tavs aizstajejs sai joma ir izgazies un tu vari pameginat uzlikt vinam ragus😃.

quimera  Man ir labs,stabils darbs .
Tapēc nacās bieži vien palikt sava pilsēta.
Nu vai ziniet! Daži pat gadus 7 dzīvo kopa neprecoties.
Tam siev. reizem uznāk kas tāds, ko ar prātu nevar izskaidrot!

neko  3h ceļā nav dzīvošana kopā un pēc kāda gada jau nu vajadzēja ņemt to sievieti pie sevis (par precēšanos es te pat nerunāju), vai vienkārši visu izbeigt, ja neviens no jums nespēj neko manīt. Ari tā gadās kad objektīvu apstākļu pēc nevar būt kopā. Tad atliek atzīt realitāti un šķirties kā draugiem.

quimera  Apbrinojami jums viss tas viegli!
Kaut ko pasaki nē tā -next !
Kaut ko izdari ne tā- next!
Un cik tā mainīt cilvēkus var? Nu jā. Īstais ir kaut kur tur. GAIDA!
Kā tad! Next ...

fargo  manuprāt, ja pat tāds sīks pārbaudījums kā tas 3h ceļš utt izradījās visam pasākumam par grūtu un vēl notika kreisa šļūkšana un tātad bija izlikšanās uz meli acīs skatoties un pieņemu arī seksojot...
dinamītu tādām "attiecībām" apakšā un uzlaist to visu bodi gaisā bez mazākās nožēlas! kāpēc autors pārdzīvo šķiršanos tā vietā lai just lielu atvieglojumu, to es nesaprotu.
iejūgties ar sieviete, kura deguna priekšā laida pa kreisi laulībā? un TAD viņa VIENALGA atrastu izjādes ar mīļāko, jo tā ir tāda cilvēku suga.
krustu pāri un saki "paldies Dievam", ka nekā nav un esi bez saistībām un galvenais bez bērna no sievietes, kura varēja izrādīties staigule. ot TAD! tad būtu problēma.

Tessa  tu ta arii neatbildeji, visa vaino tikai vinju. bet pats nepanjema un neuznjemies iniciatiivu, lai vinja parceltos pie tevis. neko pareizi saka. cik var shita braukat? vinja gaidija un nesagaidiija.

fargo  tesa, tas nav nekāds attaisnojums, ka viņš viņu neprecēja. tāpēc, ka neprecēja, tad jaties pa kluso? godīga sieviete tad arī pateiktu "zini, ko "dārgais". diezgan! viss, karuseļi tiek slēgti un kas nokavēja, biļetes neatgriežam. bai bai."
nevis laistu šuri-muri, kamēr mainas kaut kas būtisks sievietes un ļubāvnieka starpā, ka musu 3 stundu braukātājs un davinātājs beidzot izrādās parāk liela nasta.

Tessa  te jau atsevishkja tema jacep, ar nosaukumu, ko dariit un kapec tas ta ir. nu, cik situacijas, tik atrisinajumi, bet es redzu to, ko redzu. varbut, nebija vinjai nekads cits. vnk nezinaja, ka no bezjedziibas tikt valja.

quimera  te laikam nāksies dienu skaidroties .
Tak piedavaju pārvākties uz manu pilsētu. Pat līdzigu darbu atradu viņai.
Atbilde bija nē,man labak patīk tur kur esmu .
Nu neko. Tā arī turpinajas viss.
3 stundas tikai uz vienu galu . Bet kopā sanāk 6 stundas ceļā!
Jā, izdevumi bija kā uzturēt sportā mašīnu!
Bet otrs to pat īsti nekad nebija novērtējis!

neko  "Kaut ko pasaki nē tā -next !
Kaut ko izdari ne tā- next! "

Nevis "kaut ko", bet "dažus gadus" nespēji neko lietas labā izdarīt. Tas nav "tikai kaut kas". Tas ir visnotaļ paliecinošs "nekas tur nesanāks".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu