Zhenih ne nuzhen?

Situācija tāda, ka esmu uzsākusi randiņot ar vīrieti no Somijas. Kā jau randiņošanas procesā nekādi konkrētie plāni vēl nav, bet šodien uzradās viens vecs pielūdzējs, kurš vairākus mēnešus par sevi nebija devis ziņu un tagad - ba bam - uzrodas un lūdz lai precos ar viņu. Visu pametu un nākot pie viņa uz fazendu dzīvot. Nu es tagad nezinu ko darīt. Un likteņa ironija, ka tā domīgai ejot pa ielu pretī nāk vīrietis un tikko mūsu acu skati sastopas tā šis saka - zhenjih ne nuzhen? ( nu izskatijās kā senos laikos tirgū spirtik, vodka, sigareti, tā viņš man zhenih piedāvā). Tas kaut kāds pilnmēness? Bet nu jautājums vai būvēt jaunās attiecības vai arī precēties ar to kurš bija nozudis?

Kurts69  noteikti vajag precēties. Vienalga ar ko.

Edgars37  Appreci fazendu un veido attiecibas ar somu👍, abi labi, baz tik maisa👍😃

Trusis1983  Dari ka sirds liek.Vieglakais cels ne vienmer ir tas istais cels,kurs janoiet.Dazreiz varbut vispar nekur neiet,jo nav istais ne viens,ne otrs.Padoma par to!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu