Kāpēc lielākā daļa sievietes domā ja ir precējies tad meklē tikai izvirtības ??

Lielākā daļa sievietes domā ja vīrietis precējies ,tad šeit meklē tikai seksu in izklaides ?

Vanesa15  Un ko tad tu meklē???
Kādēļ neizklaidē sieviņu? Kādēļ nepavadi laiku kopā ar viņu? Apakakā savu izvēli? Kad precēji, tak bija vislabākā.
Tagad šmaugs viduklis vairs nav, tavus bērnus iznēsājot? Nogurusi, tavas šmotkas mazgājot? Sagribējās jaukas izklaides, kamēr sieva aprūpē saimniecību?
Tārps tu esi.

LaskovijMerzavec  Man, piemeram, nepietiek laika pa citām sievietēm skraidīt. Pat ja būtu tāda vēlēšanās. Maz ir brīva laika.

VECA_PIEPE  ... ja vīrietis precējies ,tad šeit meklē tikai seksu in izklaides ? (c)

Es noteikti tā nedomāju.
Es domāju, ka viņš dalās pieredzes apmaiņā: kā par piemēru- adīšanas un tamborēšanas māksla (IG) vai arī iegūst teorētiska satura zināšanas attiecību un seksa jautājumos (PA),...iespējams, ka viņš ceļ izaugsmi rakstniecībā (DG) vai arī stiprina savu pašapziņu selfošanā (FV) un attīsta potenciālu prasmē komentēt foto mākslas galeriju (FA).
Priekš viņa viss šeit notiek tikai viņa ģimenes labā!

Momo  Neko nesaku, ja aizņemtie pļāpā, raksta vēstules un piedalās, piemēram, pieredzes apmaiņā. Bet iet uz kino un uz jūru pietiek draugu iz dzīves, nav jāmeklē netā.

VECA_PIEPE  Pareizi, ruper! (atbalsta) Un vispār, mēs varam arī pajautāt tai Vanesa15: adīt un tamborēt viņa jau prot, ja ar tik vieglu soli šitik vīzdegunīgi piedalās attiecību jautājumos?
(strikti uzsit kulaku galdā)

ne_meklejumos  Neko nedomāju, kāda atšķirība brīvs vai precēts, katrs meklē sev vajadzīgo. Viens seksu, cits cilvēku ar ko parunāt, kādam gribas jauns sākums.

Vanesa15  jā jā, tikko pabeidzu krustdūrienā izšūt ķisenkules, turpināšu :D
ruper,
par cilvēku neko nezinu? Nu nu. Tava anketa ir diezgan izsmeļoša. Meklē citu sievieti - tātad cūka pēdējais pret savu sievieti, ja domā to darīt slepeni un vest dubulto dzīvi. Vēzis pēc horoskopa - čīkstulis, kuru neviens nesaprot šajā dīvainajā pasaulē, pat pats sevi ne. Meklē sievieti izklaidei, sarakstei seksam - tad tas tulkojas tā - meklēju kādu, kam paraudāt uz pleciņa par savu sūro dzīvi. Ja būs pietiekoši saprotoša, varbūt arī izdrāzīšu :D

ne_meklejumos  Tas, ka anonīmā vidē nemeklē, nenozīmē dzīvot bez partnera vai vēlmes iepazīties reālajā dzīvē.

Vanesa15  ruper,
es te pa retam ienāku pašausmināties par bezpredelu, kas te darās un ģimenes un attiecību pilnīgo nevērtību un necieņu. Arī izsakot savu viedokli.
Izklaide tā teikt, retajiem brīvbrīžiem :)

Vanesa15  Es esmu pat ļoti apmierināta. Man te tā ir tikai izklaide.
Apmierināts neesi tu, ja sāc besīties

gertrude  jau otrā lapa, bet autors tā arī nav sniedzis atbildi uz vistodaļ vienkāršo jautājumu - ko tad viņš te īsti meklē. būtu paskaidrojis un miers mājās.

VECA_PIEPE  uz to 17:18

Gertrude, moška viņš ir aizņemts- personiskajā sarakstē dalās pieredzē ar kādu no garkājainajām blondīnēm par tautisko zeķu un dūraiņu musturu vēsturi vai jaunākās modes dizainiem?

amelija  A kas autora prāt ir tās izvirtības, drīkst uzzināt, a ko m?

amelija  Varbūt šams par gastranomiskajām izvirtībām...hm..nu mājās vienkārši gatavots ēdiens, bet gribas ka gardu nošmakarēr...ekh..vakariņu laiks :)

edding  Viss atkarājas no sievas. Pavisam nesen te diskusijā tika skaļi izkliegts viedoklis, ka vīram ir jādod brīvību. Pilnu. Nu un kas ja viņš ir OHO. Varbūt viņš nemaz nemeklējas. Varbūt viņš piedāvā kopā paslēpot, aiziet uz teātri, uz restorānu, aizbraukt uz Maldīvām. Nē, seksu viņš nemeklē, tas viņam ļoti kruts ar sievu, vai kā tagad saka, draudzeni.
Fui, piepe, ir vīrietim jāļauj sarakstīties ar ohojietēm. Jo vairāk mīli, jo vairāk mīļajam jāļauj. Vai ne, aljonushka?

Tessa  provokators no tevis #udiigs, ruper. pat no babuljiem nevari atsisties. butu vismaz dailjtirsejs, smuki pasakas mumsim te sastastiitu, parliecinatu par skaistu gaismu no tavam ieksham, a tu pat normali nevari teikumu izveidot.
kauns, ka tadiem vispar ir sievas. noteikti gjimenes dziive miiksts ka sapuvis gurkjis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu