Stāsts no dzīves.

Dzīvo divi cilvēki kādu pus gadu kopā, viss it kā būtu jauki. Tad vīrietis četras dienas nedēļā pavada pie bijušās,tur štucers aizbraucis komandējumā, jākurina māja, jāpieskata bērni, jāsavāc mājā pirms un pēc bērnu dzimenes. Draudzene, protams netiek aicināta. Draudzene uzmet lūpu, nomaina dzīvokļa atslēgu un aizbrauc prom. Ko jūs domājat

Edgars37  😃...vot sita jau ir diagnoze...Autoram😃

C_hloe  Neko
Otra vietā nevar ne domāt, ne izdomāt, ne dzīvi nodzīvot

Alionushka  Divos vārdos - tirliņu izklaides.

derevnja10  Kur ripo pasaule......:D:D:D

Vollija  Nevis "stāsts iz dzīves", bet gan absolūts privātīpašnieciskums, greizsirdība un arī cieņas un jūtu trūkums pret savu vīrieti!
Un apbrīnojami, ka sieviete, kurai pašai ir bērni (cik nu var noprast no anketas), nesaprot, ka tēvam ir jāpalīdz savai bērnu mātei bērnu audzināšanā un aprūpē arī tad, ja viņu savstarpējās attiecības ir beigušās. Un, ja nu šādu opciju nevar pieņemt, tad jāizvēlas vīrietis, kuram bērnu nav... vai arī tāds, kurš par saviem bērniem ir aizmirsis un nemaz netaisās piedalīties viņu dzīvē.
Bet izteicieni par to, ka "draudzene, protams, uz bērnu ballīti netiek aicināta" vai "bijušās štucers" liecina tikai par stāsta varones zemo līmeni, ambīcijām un nespēju pieņemt, ka nav visuma centrs un sava vīrieša it visu lietu noteicēja.

neko  Kaut kāds dīvains onkuls, kam rokas ne no tā gala aug, ja atslēgu nomaiņa šamo var apturēt:) tādas sīkas neērtības tās vien ir.

Alionushka  Izskatās, ka šajā - kā to vispār nosaukt? - juceklī vienīgais strādātājs ir "štuceris", kurš uz kaut kurieni aizkomandējies. "Vīrietis" var augām dienām kurināt krāsni un pucēt mājs pēc bērnu ballītēm, " draudzenei" ir laiks uzmest lūpu un doties tālēs zilajās. Ko dara "bijusī", īstas skaidrības nav. Slaistu pulciņš gaida, kad atbrauks "štuceris" un atkal iestāsies kārtība. Nabaga štuceris, viņam vienam par visu jāatbild.

Piparkuka  Uz kurieni draudzene aizbrauc prom?! Un nomaina atslēgu. Savai mājai?!
Ja jākurina māja un jāpieskata bērni, tātad viņi neiet ne skolā, ne bērnudārzā. Un šajā traki aukstajā laikā...
Un naktī- arī tur paliek?!
Īstenībā nekas traks tas nav. Jo, ja tā sieviete strādā, nevar sakurināt un bērni vieni- loģiski, ka prasa palīdzību tēvam.
Vismuļķīgākās ir jaunās sievietes ekstrēmās rīcības- nomainīt atslēgu, kaut kur aizbraukt.

Piparkuka  P.S. Nedomāju, ka viņš grib atpakaļ. Elementāri vienkārši rūpējas! Normāli tēvi tā dara.

Mailija  Domāju ka uzsākot jaunas attiecības ir pilnībā jāaizver vecās.Nenovedīs ne pie kā laba cieša kontaktēšanās ar bijušajiem/bijušajām.Tāpat nesaku ka vispār nav jākontaktē.Nu radīs tas nevajadzīgas aizdomas,stresu.A te jau vispār perebors ka 4 dienas nedēļā.Ar bērniem VAR tikties arī BEZ tās sievas klātbūtnes.Vismaz es nu noteikti nebūtu ar tādu attiecību modeli mierā.Tad jau labāk vienam otru nemocīt!
Nu tagad vīrietim jāprasās dzīvot pie bijušās pat kad štuceris mājās,ja jau atslēgas nomainītas!

LaskovijMerzavec  "Elementāri vienkārši rūpējas! Normāli tēvi tā dara." - Normāli tēvi molča bērnus paņem pie sevis, neviss dzīvojas pie ex, kamēr viņu jaunie vīrieši nav mājas...

edding  Laskovij, bet ja gribas arī ar bērnu mammu padraiskoties, poļzujas momentom ? :)

Piparkuka  Ja tur ir kurināma māja, tātad tur jāpavada laiks.
Pilnīgi neko traku neredzu.
Jaunā sieviete greizsirdības dēļ visu izjauca un cik gan reizes tā nenotiek! Pēc tam nožēlos:(

Rodzerina  Pilnigi garam ats ir,ka berna tevs pavada tik daudz dienas kopa ar bijuso.
Es kad aicinaju tevu satikties ar bernu,tad vai nu vins atnaca un savaca bernu uz brivdienam vai ja bija kas paredzets ilgak,tad piedalijas ari vina jauna sieva ar vinu kopejo bernu.
Bet ikdiena mes nejaucamies otra dzives un man prata nenaktu aicinat bern tevu nkat kurinat maju.
Es mekletu palugtu brali vai kadu citu radinieku.
Maja tak ir jakurina regulari,kurs tad kurinaja citas diena?

fargo  ko es domāju?

"Bet Es jums saku: kas no savas sievas šķiras, ja ne netiklības dēļ, un prec citu, tas pārkāpj laulību; un, kas atšķirtu prec, tas pārkāpj laulību."

to. tam visam vispār nebija jābūt. patiesībā, nelabi pat domāt par to, kā māte dzīvo ar citu, tēvs kaut kad nāk "palīdzēt", bet tad atpakaļ pie kaut kādas citas. un visi tie svešinieki ar pretenzijām un greizsirdībām mīdas pa salauztas ģimenes pelniem un bērni visam pa vidu. pretīgi.

AGATE9  Mīļie vīrieši, nu neesiet tad tie saucamie š...., bet kļūstiet sievietēm par vīriem....vai Jums kāds to prieku liedz? Man arī nepatiktu,ja mani tā saukātu....Lai Jums labi sokas!Jaukāk izklausās vīrs un sieva, nevis piegulētāja un št.....

Sula  Mans bijušais braukāja savai bērnu mātei regulāri veļas mašīnu labot, gultas skrūvēt un citus saimnieciskus darbus veikt, tāds bezmaksas santehniķis, kopīgu bērnu vārdā. Kaut gan vienam, gan otram jaunas attiecības. Tāpēc ar bijušais, jo neprata saskatīt, ka tiek izmantots.

Felde  21.47 - 100% piekriitu! Visu ciennu viirietim,kurss iesaistas bernu dziivee,un ssis variants ir vieniigais,piennemamais. Un,ja cilveekiem butu pietiekami attistiitas smadzenes,ssaadas teemas nemaz nerastos!

markess  Tēvs nedrīkst pieļaut, ka bērni salst.

ocelots_parastais  Viss skandāls par to, ka draudzenineuzaicināja uz drauga bērnu dzimšanas dienu. Mde. Vai kādam te nav pārāk sakāpināta patmīlība kombinācijā ar smagiem kompleksiem?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu