Vēlme tiešām diskutēt vai izrādīties?

Šajā sadaļā tiek uzdoti jautājumi ar provakatīvu raksturu. Ārpus siciālās interneta vides nespēja veidot dialogu, izraisa šeit "karstas" diskusijas un zobošanos. Man tas izraisa smaidu, atgādina spēlīti, tik taustiņi ir burtu tastatūra. Kāds ir Jūsu PA aktīvistu ieguvums?

Drole  Kad dazhi personaazhi piektdienu vakaros aiz garlaiciibas uznjem uz kruuts paarlieku litraazhu ALUS (kas, kaa zinaams, taa pati SULA vien ir), tad tiek sanjemta duusha, atveerts ohs un "tiek uzdoti jautājumi ar provAkatīvu raksturu."

Marija_Anna  " ieguvums - labi cilveki, kurus sheit iepazinu un kurus nekad nebutu satikusi Irla." 9:17
Tas ne tikai par šo vietni un PA, bet vispār par sociālo-virtuālo pasauli.
Tā vienlaikus saspiež pasauli aptveramā lielumā un tikpat vienlaikus izdzēš attālumu.
Pēdējo apdesmit gadu laikā ir sastapti un iepazīti tik daudz interesanti cilvēki, iesāktas , turpinātas un pabeigtas lielākas un mazākas lietas, atbalstīti un saņemts atbalsts no tiem, ka nekad par ko tādu nebiju pat domājusi.
Un visiem esmu sevī pateicīga.
Vieniem par labo , citiem par ne tik labo, taču arī tas bruģē ceļu kam citam - labākam :)

gertrude  tak nomierinies, spējam veidot dialogus gan ,,ārpus siciālās interneta vides´´ (ļoti smalki teikts), gan ,,siciālajā interneta vidē´´. kāpēc tik ļoti jāiespringst par citiem? tā ir vēlme diskutēt vai izrādīties?

riebekle  Vide ir vide - virtuālā vai realitāte - nav īsti atšķirības. Virtuālajā vidē ir labi trenēties komunicēt un izteikt savu viedokli, pēc tam var to pašu reālajā vidē iedzīvināt :) Un tak darbojas, ja kas. :))) Ja nu akurāt gribas kādu gudru, sausu, precīzu atbildi uz savu jautājumu saņemt, lietderīgāk ir jautāt Googlei. Bet citādi - te vismaz pvar viedokļus palasīt, vai ne? :)

marmorakaraliene  Grib to vai negrib, taču katram jautajuma uzdevējam jārēķinās, ka viņa pierītes platums/šaurums izkristalizējas no jautājuma būtības. Lai cik arī "provokatīva" tēma nebūtu. "Skaists"piemērs - tepat netālu furnituras tēma.

Edgars37  Ieguvums no PA = absoluta 0. Un ta tam ari jabut, jo katram ir sava galva plecos;)..

fargo  viena no lielākajām kļūdām, kuras var pieļaut cilvēks, kurš uzrunā audienci, ir tai uzbrukt vai vispārināti apsūdzēt.
tas ir viss. sjo. kā stopkrānu vilcienam noraut. kad uzrunatājs ir panācis šo stopkrāna efektu, tagad viņš var dajebko runāt un briljanti argumentēt, audiencei tas vairs nav svarīgi, viņi neapzināti vai apzinati uztver visu situāciju kā lokālu kariņu. un strīdēsies pretim pat uz saprātīgiem un loģiskiem argumentiem. jo lektors ir padarījis auditoriju par personiskiem ienaidniekiem.
līdzīgi ir ar "provokatīvo"(manuprāt, vnk muļķīgo pa lielākai daļai) jautājumu uzdevējiem. viņu veidotās tēmas uzbrūk neredzamiem cilvēkiem bez izšķirības. tāds verbal carpet bombing. kas notiek? atskan publikas šāviņi autoru virzienā. tas pietiekami daudzus no viņiem ar laiku padara paranoidālus, viņiem liekas, ka visi! viņus neieredz un tad seko nākamā reize un viss notiek tāpat vai vēl sliktāk un cikls ieslēdzas. šie "autori" paliek par izstumtajiem. un viss, pamatā, tāpēc, ka jau no sākuma anonīms lasītājs tika padarīts par ienaidnieku.

Jurijs1962Augums163  Nu, viedokļi ir viedokļi, bet kaut lamuvārdus te nebūtu... diemžēl te nav moderatorus. Komentāri kā te 07:36 - ar personīgām aizskaršanām, jādzēš.

Luusila  Tevi pašu, Jurij, jādzēš. Nekad nekā prātīga no tevis nav dzirdēts.

Jurijs1962Augums163  Kas preikš tevis “prātīgais” ? Tēmas nodaļā "Sekss" ?!

Flints  Kā mežā sauc, tā atskan...

Jurijs1962Augums163  Neredzu es - ko jautājuma autore par "muļķi" te būtu apsaukusi, kā viņai šī "mezā" tā atskanēja

Piparkuka  Ļoti daudziem- redzu, ka- izrādīties!
Neatbild uz uzdoto jautājumu, bet kaut ko glupu (gudru- viņuprāt) raksta.
Un savukārt diezgan daudziem- diskutēt, pateikt savu viedokli, no pieredzes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu