Drauga iepriekšējo attiecību medaļas otrā puse. Kādu Jūs esat to iepazinuši?

Man kāds draugs reiz teica: mūža otrajā pusē ir tāda privilēģija kā ieraudzīt savas dzīves (un iepriekšējo attiecību) medaļas otro pusi. Tad izrādās, viss nav bijis nemaz tik viennozīmīgs - svētie ir izrādījušie grēcinieki, bet tie, kurus apsūdz, vienlaikus arī upuri jeb nevēlami tās medaļas otrās puses rakstura liecinieki. Vai dzīve ir provokācija, bet varbūt izaicinājums dēļ bēgšanas no garlaicības? Izaicinājums atpazīt sevi, lai pārbaudītu, kā rīkosies netipiskās sev situācijās..

ne_meklejumos  Dzīve ir raiba kā zirga deķis, bet tās krāsas katrs pats tajā ieauž. Skatoties pagātnē, nav pārsteigumu vai vilšanās par to kas noticis. Dzīve nav bijusi garlaicīga, cilvēkos kļūdījusies neesmu un nav tādas sajūtas, ka būtu ko palaidusi garām.

KlusumsL5  Reti kuram ir dota tā spēja spriest par citu attiecībām ārpus savas dzīves pieredzes. Ir psiholohi, kas apgalvo, ka tas vispār nav iespējams - tipa, ārpus mūsu pašu dzīves pieredzes esam akli..

VecmeitaARrunci  Ar katru cilveeku mees veidojam savaadaakas attieciibas.Pieskanojamies,bisku uzteelojam..nu taa,lai kaza dziiva un vilks paeedis un lai seetaa miers un saticiiba.Jo vecaaki esam,jo gudraaki paliekam,galvenais ir sad tad pakluseet un acis pieveert.savos gados neko daudz nefilozofeeju,jo ir jaadziivo te un tagad.galu galaa,driiz taapat buus jaamirst.

burleska  54 gados vēl apmēram tikpat var būt priekšā :D Kāda drīza miršana :D

VecmeitaARrunci  tad,kad biju jauna,tad kaut ko baigi plaanoju un atliku uz veelaaku laiku.kad buusu veca,tad man arii neko nevajadzees,dievs dod veel pie veselaa sapraata palikt.tagad tiesi ir tas laiks,kad var pilnasiniigi dziivot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu