Jūsu domas

"Bet es viņu mīlu" - tā nereti cilvēki attaisno savu dzīvi attiecībās, kurās jūtas nelaimīgi. Tomēr rodas jautājums – vai ar vārdu mīlestība netiek domāta atkarība no attiecībām?

Jebkuras attiecības nes sev līdzi savstarpēju atkarību – nepieciešamību rēķināties ar otru, rūpes par otru, atteikšanos par labu otram. Tomēr reizēm atkarība ir tik izteikta, ka cilvēks attiecībās pazaudē pats sevi. Šīm attiecībām ir raksturīgs tas, ka cilvēka dzīves centrā ir otrs, no viņa atkarīgs psiholoģiskais komforts vai diskomforts.

Mailija  Es domāju ka nevajag jaukt kopā sūdus ar konfektēm!Jebkurās normālās attiecībās protams ka cilvēki ir atkarīgi viens no otra.Ja attieksme ir tāda ka esi blakus man ir labi,neesi blakus arī labi,tad jau nafig tās attiecības vispār ir vajadzīgas.
Tāpat arī psiholoģiskais komforts vai diskomforts ir saistīts ar to otru cilvēku.Ja tas otrs jūtās slikti,tad tak tikai pēdējais egoists var justies labi.Tāpat ja attiecībās notiek kādi nopietni konflikti vai strīdi-ar tak būs jūtams psiholoģiskais diskomforts.Tikai bezjūtīgiem egoistiem viss ir vienalga!

Skumjudruva1950  Ja mīl,nevar justies nelaimīgs.

ingryda  Esot kopa, abiem ir japadara otru pusi par labaku cilveku, ir jacel uz augsu. Ja tas ta nenotiek, tad tas ir destruktivs, sapes un nelaimi nesoss pasakums.

Ka mana vecmamma teica: "zini, su*igi es ari viena pati varu dzivot!".

av2  ja reiz dizivo kopaa, un nu nav tas baigaas loves, tad vienkaarssi ir izdevigi dziiot kopaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu