Kur tad ir tā robeža

Cik daudz partnerim būtu jāzin no pagātnes attiecībām? Tiešām sāpīga pieredze, jo ir gadījies dzirdēt daudz par daudz. Es pat būtu labāk nezinājusi detaļas par to ko kopīgi darījuši un kur gājuši, utt

derevnja10  Pirms sāc ko jaunu, izmazgā netīro veļu. Otram tā nav jāredz.

burleska  Man patīk zināt visu. Bet nepatīk, ja kaut ko no manas pagātnes, ko esmu uzticējusi, sāk izmantot argumentos pret mani. Tad uzticēšanās zūd.

C_hloe  maz
jāzin maz, jāstāsta maz
īsumā kopējās iezīmes
pagātnei ir jāpaliek pagātnē

Greeks69  Dzīvojam šodien un rīt. Vai tomēr nē?

EzitisMiglaa  Jāzina tik daudz , cik kādā dienā tas nevarētu pavērsties pret pašu .

solvitas  Kā Kurts Kobeins dziedāja >

Un te jau minēja, ja nespēj pieņemt otra cilvēka pagātni, tad tu viņu pašu nepieņem. Kā jūs vispār iedomājaties kopdzīvi, ja visu pat izrjnāties po serdcam nevar?!

nedolce_negabana  Nesaprotu, kādēļ pagātnei izdodas sāpināt autori? Ja nu vienīgi piezagusies sajūta, ka pagātne bijusi foršāka par tagadni...

solvitas  Kurts Kobeins dziedāja - Labāk lai mani ienīst par to, kas esmu nekā mīl par to, kas es neesmu!

Laimnese  Nav viss jāstāsta...galvenais nemelot...

solvitas  Tas taču ir negodīgi pret tuvāko cilvēku kaut ko noklusēt, slēpt. Un ja man kāds negribētu stāstīt, tad es padomātu, ka viņš mani uzskata par neadekvātu, kura nesapratīs, nosodīs utt.

ocelots_parastais  Sula ir Furnitūras kārtējā reinkarnācija?

valmierietis333  Viss ir jāzina , turklāt visos sīkumos ! ;)

Ieteiktu par pagātni uzrakstīt grāmatu vai dienasgrāmatu , lai nav nākamajam jāstāsta atkal viss garais stāsts , vēl piemirsīs ko svarīgu un beigās saņems pārmetumus , ka ne visu esi izstāstījis !

valmierietis333  Pēdējā laikā sāku aizdomāties , ka iespējams atklātība jāmet pie malas un mazāk kas jāstāsta , jo mūsdienās tādi izvēlīgi cilvēki , padzirdēs kāda kādu lieku informāciju , nespēdama pieņemt - ņem kājas pār pleciem ...

Izskatās ,ka laikam daudz vienkāršāk uz katru meitenes jautājumu vienkārši kaut ko zem deguna īsi noņurdēt !

scheriff  Piesliešos viedokļiem, ka neko nevajag stāstīt. Arī kādreiz domāju, ka atklātība parādīs manu uzticēšanos un atvērtību pret otru cilvēku. Ir teiciens: "Uzticēšanās ir kā nazis, kuru tu iedod otram cilvēkam, kuru viņš var izmantot, lai aizsargātu tevi vai nodurt." Vairs negribas vilties. Tāpēc vairs neko nestāstu. Tā sevi pasargāju. Partnerim lietas no bijušajām attiecībām interesē, kā izklaide, kā tāds nakts seriāls. Tomēr to nevar izslēgt un neņemt vērā. Pastāstot kautko par sevi, tas viss kļūst arī par daļu no otra. Cena par šo "vājību" ir pārāk augsta. Pat atceros gadījumu no dzīves, kad mamma piekodināja, lai es savai sievietei neko nestāstu, kas man nav izdevies, jo strīda brīdī acīs iebāzīs. Kad esi ar tuvu cilvēku kopā, tā vien kārojas kādreiz arī nebūt stipram. Strīds pienāca un es iemācījos, ka tuvs cilvēks ir tikai manis pārāk idealizēts tēls, un tik tuvs nemaz nav. Kā arī mammas padomos der ieklausīties. Viņa tomēr tak arī ir sieviete un saprot tās daudz labāk, kā mēs vīrieši. Žēl ka šis atziņas atnāca pēc 35.

solvitas  Scherif, it kā jau arī bez bijušo attiecību rēgiem viņai nebūtu ko tev acīs iebāzt strīda laikā! Vot to nagliņu jau gadu neesi iedzinis, zeķes izmētāji, miskasti neiznesi utt. :))) Es tiešām nevaru iedomāties kā pret mani var vērst kaut kādus manas pagātnes faktus. Tur nav nekā kompromitējoša. Un ja viņš kādam ko tādu sāks stāstīt, tad klausītājs drīzāk izdarīs secinājumus par viņu pašu nekā kaut kādi man kaitēs. Nu pasakiet kaut vai piemēra formā - kas pagātnē var būt tāds, ko var izmantot kā nazi lai jūs nogalinātu???? ( ne par sevi vnk teorētisku piemēru)

raina1970  Pagātne ir tā, kas rāda- kā cilvēks ir rīkojies, tātad- kā viņam ir pieņemami izpausties dažādās situācijās. Protams, par to cik reizes pēc ballēm ir pievēmis tuvējo parku- nu īsti neinteresē gan, bet - kā ir ar attieksmi pret alko, azartspēlēm, kā ķer adrenalīnu, kāda attieksme pret sievietēm, attiecībām- to visu var sarunājoties uzzināt, un - tas var palīdzēt izvairīties no neveiksmīgiem lēmumiem.

C_hloe  Nu baigi mans komentārs nepatîk, lai gan daudzi satur to pašu domu :)
Rs negribētu neko detalizēti stāstīt par savām iepriekšējām attiecībām, nedz visās detaļās un sīkumis zināt par partnera iepriekšējām attiecībām.
Ir lietas, kas jāzin, bet ne vairāk.
Dažiem ir totāli traumatiskas attiecības, kuras pašam labpatīk izsvītrot no savas atmiņas.

elsa  Savstarpēji godīgās, nopietnās attiecībās ir jābūt atklātiem.

adamsone  Viens no sarežģītākajiem jautājumiem attiecībās. Gribas visu zināt, gribas visu stāstīt, bet cilvēki ir tik dažādi, ka nekad nevar zināt 1) kā stāstīto interpretēs, 2) kādā situācija uzzināto liks lietā, it sevišķi, ja kaut kas saies tūtā. Visiem ir bijusi jaunība ar kaut ko, kas objektīvi varbūt nemaz nav bijis pārāk jauks, tak to atceras kā tādu un tā arī stāsta. Un kāpēc man jāklausās par otra brīnumjaukajiem piedzīvojumiem kopā ar bijušo sievu, ja šodiena ir tāda, kāda ir, nu tāda normāla, ar retiem jaukumiem, kā jau parasti tas mēdz būt...Neko nestāstīt atkal nevar, citādi domās, ka pagātnē ir bijušas kādas šausmu šausmas, kaut kas slēpjams. Tiešām nezinu, viss atkarīgs no tā, kāda tā dzīve bijusi. Skeletu izvelšanās pēc ilgāka laika var ja ne visu sagraut, tad būtiski papostīt gan.

sannda  Pilnīgi pietiek ar galvenajiem faktiem. Mans bijušais nekad neko nestāstīja par bijušajām attiecībām. Tagad, kad pati viņam esmu bijusī, esmu pārliecināta, ka it nekas no mūsu attiecībām netiek apspriests ar nākamajām. Un es viņu par to cienu.

Piparkuka  Labāk gan tas bijušis būtu visu par visiem izstāstījis un tad varbūt tieši tu nebūtu bijusī!:)

Atklātums ir patīkams.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu