Jo mazāk sievieti mēs mīlam, jo vairāk viņa mīles mūs !

Vai tiešam taisnība ?

Jurijs1962Augums163  Jo vairāk sievieti mes mīlam, jo mazāk rakstā viņa mums.

zigmars_uk  Chloe, tā ir apsēstība! :)

RRAGANA  Nē, nav taisnība. Tas ir aplams pieņēmums, balstīts uz narcistiskām iezīmēm.

gertrude  gribētos jau gan, bet vairumā gadījumu tā tomēr nenotiek. lielākā daļa sieviešu, neskatoties uz romantismu un citiem -ismiem, tomēr ir praktiskas būtnes. un arī nelaimīga mīlestība reiz beidzas, jeb kā teica viedais Zālamans ,,pāries arī tas´´.

welcome  Varbūt jaunībā, kad gribam sev kaut ko par katru cenu..

LaskovijMerzavec  Pamēģini!!! Man ir aizdomas, ka ļoti ātri sieviete būs pie cita gultā, kurš viņu vairāk mīlēs...

marselis  ...no milestibas var nogurt
...milestiba var apnikt utt.,
Ego mil kadu vai kaut ko ,ego vienmer manipule ar apkartejo.Prieks Ego jebkura parmeriba kaitinosa.Cilveku dabai vertigakais "zelta viduscels",bez parmeribam,kurs katram ir savs.

Vanesa15  Kaut kādi tīņu uzskati. Apniks sievietei mīlēt pa tukšo un bezjēgā skraidit pakaļ. Bābas ne veči.
Abpusēji visam jābūt

Aukstums  kas tas par sviestu?

Svece  Pēc tādas loģikas- visām kuras pazīstu un nemīlu ir jāmīl mani ?

eli123  Ja sieviete nejūt mīlestību ( un mīlestībai ir dažādi raksturi) tad agri vai vēlu arī sievietei uguns dzisīs. Un tad prātīgāk iet katram savu ceļu. Katrā ziņā , personīgi es, ilgi neturētos attiecībās, kur justu, ka mani nemīl. Mēs, sievietes, neesam kājslauķi.
Sieviete katrā ziņā meklēs un atradīs, kur viņa būs gaidīta un mīlēta.

Torpedo  Jebkura vārda "sieviete" vai "vīrietis" pienēšana te automātski izraisa dzimumkariņu - brīžām pat liekas, ka dāmas speciāli sēž krūmos un gaida, kad būs iemesls desot ārā no krūmiem un kliegt: "Nu, vsjo!" :D

Geisha  Uz šīs pasaules ir vairāk nekā tikai 1 vīrietis. Ja nemīl viens tad cits mīl.

Paula6  Izņemts no konteksta un mazliet nepareizi iztulkots no krievu valodas kad teica: "jo mazāk sievieti mēs mīlam, jo vairāk viņai patīkam". Tā ir tāda spēle, ko izmanto gan vīrietis, gan sieviete, lai izraisītu lielāku interesi par sevi..kur nospēlē gan noslēpumainība, gan tīša attālināšanās, kad vairāk runā acis, pieskārieni, tāds galants vēsums, lai gan patiesībā tur vētra trako. Bet šodienas pragmatiskajā pasaulē tas ir nonivelēts bieži vien līdz prastumam, kad cilvēki tiek lietoti, bet lietas mīlētas.

Caune  Īstermiņā var paspēlēt lomu spēles "slimnieks" un "kopēja", bet ilgtermiņā tas nestrādā. Apnīk.

Tessa  pilniigs sviests. visupirms, ka jau noradiija, tulkojums nav korekts. rakstiitas shis rindas noteikta konteksta. rakstiijis shis rindas vislielakais krievzemes visu laiku babņiks. sou.
nav miilas, nav pretmiilas. vsjo.

Tessa  Ja?!! tu to man stastiisi? :DD nu pastasti, tiesham, cik tiikls vinjsh bija? varbut, es atklashu jaunus apvarshnjus sen izpetiitajas lietas :D

Alionushka  Oj, Red_Heat, cik tu naivs! Tev derētu palasīt Puškina vēstules draugiem. Stāsta, ka Ļeņingradas Universitātes filoloģijas studenti tās citējuši ar sajūsmu. "Včera ko mnje prijehala Anna K., i s božjej pomošju ja ejo trahnul" (c) Puškins. (Anna K. ir tā, kurai veltīt dzejiolis "Man prātā mirklis brīnišķīgais")

av2  realaa dziivee taa nav, jo nejuutot pretmiilestiibu, saproti, ka nu nav ko ....teereet savu laiku. Un jo aatraak to saproti, jo labaak visiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu