Nu tauta, kurā portala ir viss labak meģināt iepazīties?

Un tagad ,bez uzbrukumiem autoram . Kas ir svēts un pilnīgi neaizskarams .
Rakstam ,dalamies ar pieredze.

Ellocka  Patreizējais draugs atrasts badoo, neko nemeklējot, tik reģistrējoties, lai celtu tā laika drauga (kas vispār ir krievu čatu zelta puisēns, bet, nejauši iepazināmies dzīvajā, politisko diskusiju uz pirts lāvas gaitā) reitingu. Mani nesatrauc, ka arī viņš ir daudzos serveros, ka no viņa profiliem var pačatot arī kaimiņi un draugi, jo pati tāda. Bet, tas neliedz mums būt attiecībās jau 4. gadu. Tāpēc, ka sevi neuzskatām par tik nepilnvērtīgiem, lai visu laiku baidītos, ka otra puse komunicē arī ar citiem ļaudīm.

sfinksa1964  Kopš parādījās internets un mode komunicēt virtuāli, ir izmēģinātas daudzas iepazīšanās vietnes...un, jāsaka, kontingents visās vietnēs līdzīgs- vairums nāk meklēt pozitīvas emocijas un sex izklaides, ne iepazīties nopietnām attiecībām...Tomēr, visvairāk pozitīvas atsauksmes dzirdēts par oho- zinu vairākus pārus, kuri iepazinās šajā saitā un izveidoja noturīgu kopdzīvi...Pati esmu atradusi draugus un draudzenes, bet tuvākas attiecības, visdažādāko iemeslu dēļ, nav izveidojušās...Ar gribēšanu vai negribēšanu te nepietiek, ļoti daudz ko ietekmē tā brīža apstākļi.

Kurts69  jebkur. Arī delfos, apollo utt ir izdevies sarunāt randiņus un ne tikai

AivarsN  Arī Oho ir izdevies sarunāt ļoti daudz ko. Ir izdevies atrast labus draugus,domubiedrus,tikko pat tabakas sēklas dabūju. Tāpat kā reālajā dzīvē, arī šeit, iepazīties attiecībām,jau ir daudz sarežģītāks uzdevums.

Mia__Mia  Pašam anketā par vāverēm sarakstīts, bet paprasīt, cik liels loceklis tev nevar, ja?

Basteta  Vislabāk iepazīties tet a tet....ne saitos.:))

Ellocka  OHO esmu atradusi savā maģistra darba vadītāju . Pēc tam pat augstskolas ko pabeidzu kā 2. rektoru.

Labrador  Praktiski visu iepaziishanaas , kaa arii briivo sievieshu kopeejaas iipashiibas- neadekvaats pashnoveerteejums un prasiibas pret partneri , deelj kaa izjukushas ieprieksheejaas attieciibas un jaunas vietaa neveidojas. Taa kaa meegjinaajumi iepaziities ir vien tuksha resursu izniekoshana. Nu nesanaaks nekas Latvijaa ne videeji statistiskajam ne labi nodroshinaatjam viirietim ar videeji statistisko Latvijas sievieti.Peec 30 praktiski visas LV sievietes ir vientuljaas maates ar dziivee ruudiitu , riebiigu , egoistisku raksturu , lieko svaru un materiaalajaam probleemaam.Taas meklee kaadu mistisku , zemapzinjaa radiitu teelu , kursh pilniibaa pakljausies un risinaas visas probleemas un apmaksaas iegribas un vajadziibas. Dabaa taadu nav daudz.Latvijas sievietei taadi jeedzieni ,kaa savstarpeejaa sapratne un kompromiss , ir sveshi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu