Vai vīriešiem ir vajadzīgi komplimenti?

Sievietes mīl ar ausīm un ir jūtīgas pret kritiku, it īpaši tādu kas attiecas uz ārējo izskatu.Kā vīrieši uztver komplimentus vai kritiku?Vai nievājošas piezīmes par vīrieša izskatu spētu sagraut viņa pašapziņu?

Geisha  Arī vīrietis ir tikai cilvēks. Labus darbus vienmēr vajag novērtēt.

Skarlete  Vīrietis nav tas dzimums, kas sevi apbižos...pats atradīs kā sev spīdošus bļembakus piekarināt vairāk nekā pelnījis!:D

Kurts69  nezinu vai vajag, bet ja kompliments nāk no sirds, tad tas patiks gan sievietei, gan vīrietim.

RRAGANA  Protams! Noteikti vīrieši ir pelnījuši komplimentus! Tieši tāpat kā sievietes! Dzīvē saku abiem dzimumiem, ja man ir ko teikt. Patīk paslavēt cilvēkus. Uzreiz iztaisnojas pleci. Un tieši tikpat daudz atļaujos arī izteikt ko sarkastisku, humorīgu. Un uzreiz var redzēt, kurš sevi uztver adekvāti un kurš sevi tur paaugstinātā pozīcijā pār citiem. Reti kurais prot/atļaujas veselīgi pasmieties par sevi. Un to redzēt ir vēl foršāk, ja kāds ir adekvāts :)
/nav runa par ieņirgšanu un citu apņirgšanu/

keceris  Kā nu kurš to ņem. Protams,nepareizs vārds var nokaitināt vai vnk izbesīt. Kāds cilvēks.

Anita73  Ir vai nav vajadzīgi, tam nav nozīmes. Mēdzu izteikt spontānus komplimentu vīrietim, ja patiešām to patiešām gribas pateikt, un pavisam ne tāpēc lai glaimotu vai izpatiktu, bet tiešām tāpēc, ka kaut kas tik ļoti iepatīkas, ka to nevar noklusēt. Par nicinošajiem izteikumiem... pieturos pie principa - neviens nav ideāls. Ir laikam jābūt šausmīgi lielam nekauņam, lai gribētos viņam pateikt kaut ko nicinošu. Nezinu, nav nācies ar tādu kontaktēties.

SamantaR  Tas jājautā vīriešiem! 15:39 principā tuvu patiesībai. Kaut gan es nekad neapmētāju bez vainas esošos tikai tāpēc, ka tādi jocīgi.

Optimists6  Man svarīgāks laikam būtu: "paldies", nevis kompliments-medus, kas tiek liets ausīs.

Piparkuka  Protams, ka ir vajadzīgi! Un tiek uztverti ar daudz lielāku sajūsmu, patiku. Un- pat ārkārtīgi var graut pašapziņu kaut kādas piezīmes. Nu, ja nu tikai tas nav tavs draugs, kuram sapirksiet jaunas drēbes, uztaisīsiet par smuku čali utt....

Piparkuka  Kompliments nav nekāds medus, tā ir dabiska reakcija uz kaut ko skaistu vai patīkamu- kā cilvēks izskatās vai smaržo vai ko izdarījis.

mairita1971  Esmu ievērojusi,ka vīrietis uztver tikai patiesus komplimentus.Katrs cilvēks jūt vai kompliments ir patiess,vai tāds,lai teicējs iegūtu sev vēlamu labumu vai iznākumu.

DanaL  Esmi ievērojusi, ka tie, kuri apgalvo, ka viņiem komplimenti neko nenozīmē, nozīmē vismaz tikpat daudz kā visiem citiem.

janisb  Kompliments = makaroni, karināti uz ausēm
Bev īrieši mīl makaronus "po flotski" bļodiņā un ar gaļu, nevis uz ausēm...

av2  Man ir lloti svariigi ko par mani domaa maneejie. It seviskki mana miillotaa sieviete.Vinnai ir jaalepojaas ar mani, taapat, kaa es lepojos ar vinnu. Paarejie ko domaa - pofig.

kucens  Ta nevajag vīrietim labus vārdus. Labāk nopelt, salamāt iespert starp kājām, iedurt mugurā un tad raudāt, ka tas - mauka pie citām vazājas...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu